top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

1000 bommen en granaten

Met een klein drupje olie.


Press Reset clip, Erdogans regime is al in oorlog met Nederland en West-Europa. Zaken met hem doen is zelfmoord. Dat is eerder geprobeerd, Chamberlain was de naam dacht ik, die voor altijd. Nu, verleden en toekomst niet meer uitgesproken wordt in UK.


Die naam wordt alleen maar gesist of gespuugd in Engeland. Die familienaam is voor generaties in de toekomst besmet. Het zweet en verspilde bloed van de generaties voor hem (Rutte), in de prullenbak gegooid.


WWW III heeft niet zoveel met fysieke oorlog te maken danwel met een culturele oorlog.


Netzoals dat WIJ (geciviliserde deel Europa) de toekomstige vluchtelingen zullen zijn.

West Europa wordt onleefbaar voor fatsoenlijk sprekende, denkende en handelenden burgers, wanneer islam te groot wordt.


Geen afgetrapte schoenen en in gescheurde jurken de grens over. Nee, zo ziet het er niet uit. Je moet gewoon weg van de islam wanneer je van vrijheid van meningsuiting houdt. Anders ga je kapot (geestelijk of fysiek 02-11-2004 ).


Dat is RACISME VAN MOSLIMS, ALTIJD.


Kijk naar elk moslimland hoe het met vvmu is. ophanging (zeg maar dat je homosexueel bent, of Shiet).


Fascistische moslimleiders spelen met verve de splijtzwam in de Europese landen.

Op uitnodiging van Rutte's ALDE Op uitnodiging van Dijkhoff's ALDE Op uitnodiging van Buma's ALDE Op uitnodiging van Kaag's ALDE.


Erdogan bedreigd/ bedreigde alle Europese landen die niet aan zijn spel meespeelden met het overspoelen van die landen met criminele moslim migranten. Erdgan hield alle geschikte vluchtelingen zelf in Turkije, de criminelen, oude en zieken stuurde hij door naar zijn EU bitches (NL + GER). Dat is demografische oorlogsvoering. Erdogan komt er gewoon vooruit dat hij in oorlog is met ons. Het Westen.


Onze zelfmoordplegende gekochte 2e kmr stemt in met de plannen van een islamitische despoot. Een islamitische jodenhater en fascist. Onze politieke kaste en leiding is vriendelijk met de slachter van Irfan. Met de Pol Pot van de Koerden. VVD'66 hebben de kant van monsters en barbarij gekozen. En het is een schande. Hun Nederlandse paspoort zijn ze niet waard in D-Haag. Dat klopt, want vv'66 zijn geen Nederlanders meer. Het zijn Brusselaars geworden. De VVD heeft niks met Nederland. Die werken voor EU adel (vandaar de naam ADEL/ ALDE, snap je?).


Erdogan schreeuwt moord en racistische brand wanneer zijn ministers geen politieke campagne mogen voeren in de verschillende EU landen. Terwijl dat in Turkije absoluut verboden is. Om als buitenlandse politicus de diaspora in Turkije te bespelen. Erdogan meet, zoals elke religieuze nutjob, met twee maten. Onze softie regering nodigd hem zelf uit over de Nederlandse maatschappij heen te walsen. Het zijn onwetende, laffe en een tikje hypocriete schapen die volksvertegenwoordigingsdingetje spelen.


We worden letterlijk afgemaakt als land. Door de Eussr of Islam. AZB is nog steeds de ambitie van dit kabinet. Het verval van Nederland = de opdracht van de VVD en '66. Kijk om je heen en zie het levende bewijs van mijn stelling.


Rutte en zijn III kabinetten waren te hypocriet en te laf om voor Nederland op te komen (incl. koningshuis) en te vechten. Rutte en VVD heeft Nederland zwak en zielig gekregen op het wereldtoneel. Terwijl wij de grootste betalers p.p. aan het EU-project zijn. En dus in feite, naast Duitsland het meeste te zeggen zouden moeten hebben.


Erdogan noemt ons kinderhandelaren nazi's en tuig. En Rutte bukt. Erdogan waardeerd het niet eens en zet Rutte weer weg als een matige schandknaap. Wat in feite nog teveel eer voor Rutte en de VVD is. Turkse BZ minister heeft een Holywar uitgeroepen over W-Europa. Waar blijft de Nederlandse verdediging. Waarom zit Wilders niet in kabinet? !


Gebruik je verstand, KIJK. Omdat je geen kogels en bommen ziet, betekend niet dat we niet in een echte oorlog zitten. Met de STOOTTROEPEN/ Troje gewoon in het NEDERLANDSE PARLEMENT! KOEKOEK!! Tribal warfare, erdogan spoort diaspora aan kinderen te baren en zo demografisch democratieeen overe te nemen. Turken weten 98% niks van democratie. #feit.

moslimterrorisme is niet het echte gevaar. Het is de 'hangout', het echte gevaar zit in de demografische, onomkeerbare verschuiving. Als 30% v.e. bevolking niks met democratie te maken heeft. Dan is jouw democratie niet meer bestaand. Shocker, in deze situatie zitten we al. Want ALDE (vv'66) is aan de macht. En Nederlanders hebben op deze anti-democratie gestemd. Dit keer was het niet de schuld van islam. Maar van politiek correct.


#shithole London/ moslim burgemeester Kahn. Taqiyya to the fullest. Hopeloos. Blanken zijn de minderheid geworden. 't Is al gebeurd. Als ALDE zijn zin krijgt, zal in 2050 NL 1/3 migranten achtergrond hebben. Dat is bovenop de autochtone turken/ moslims in Nederland. Die zijn na 30 jaar nog steeds niet aangepast. Die heten anders in de statistieken en zijn verborgen allochtonen. Feit. Niks ten nadele van de 10-tallen hardwerkende en eerlijke Turken die ik persoonlijk ken.


En die mij in al die jaren nooit bedonderd hebben. De Turken die ik ken zijn fatsoenlijke mensen. Mensen die mij werk hebben verschaft, getraind en begeleid hebben. Me lief hebben gehad of veracht, om wat voor reden dan ook. It's all good, ditto.


Maar er is een plek om hysterisch te worden voor een turkse fascist en dictator. Er is een plek om Turks beleid uit te voeren. Turkije. Dit is Nederland met zijn plussen en minnen, denk je dat Turkije onder erdogan het ideaal is vertrek. Of zwijg. Je gooit 30 jaar aan waardering en respect weg.


Veel steun uit Turkse hoek zal uit onwetendheid komen en slechte nieuwsvoorziening. Maar hou dan aub je mond om het voor erdogan op te nemen. Doe dat daar in Turkije..


En een dictator die onze min pres wel even verteld hoe wij de boel moeten runnen? En daar ben je niet tegen bestand als kabinet.


Dan heb je te weinig karakter om in het parlement te zitten. Dan heb je gewoon te weinig empathie met zijn slachtoffers en gevoel in je donder, om ook maar welke burgers te volksvertegenwoordigen.


Compleet ongeschikt. De letterlijke betekenis.

Erdogan Regime Calls for White Genocide & "Holy War" In Europe PressResetEarth

Gepubliceerd op 19 mrt. 2017

Geert Wilders LOSES Dutch Election | Turkey Threatens HOLY WAR | | Denk Party | Europe

Gepubliceerd op 17 mrt. 2017 The Iconoclast

Onze laatste III kabinetten, koning incluis/ staatshoofd ook nog dikke mik met Shithole-Arabia, waren zwaar racistisch. Altijd maar aan Moslims vragen afstand te nemen van islam extremisme en terrorisme. Terwijl ze`zelf dikke vrienden zijn met islamitietisch fundi- regimes Erdogan/ Qatar/ Saud.

Bilal Erdogan, zoontje, heeft voor miljarden aan goedkope olie van Daesh/ IS afgenomen. Geheeld, is de legale term en correcte omschrijving.


Die olie is gestolen van de Libische bevolking en geheeld op de internationale oliemarkt door Bilal Erdogan. Die betaalde er tussen de 60-80 ct op de dollar. Eerlijk gezegd denk ik dat ze op 30% zaten, de norm voor heling.

Iedereen wist het, iedereen keek politiek correct de andere kant op. Dat die miljarden transacties van familie erdogan de terreur op moslims daar financierde maakt voor Mark Rutte/ Mutti Merkel/ Macron cum suis helemaal niks uit.

Voor sgp/cu/cda ook niet. Voor PvdA ook niet.

Familie Erdogan heeft de strijders van IS doorgang/ protectie/ informatie verleend. Vijanden (Koerden) van IS gebombadeerd en het soldij van IS leger betaald. Waarmee zij hun hel op de moslimaarde konden loslaten. Agenten van het kwaad, de letterlijke Hel op aarde voor 100-duizenden fatsoenlijke mensen in die regio's.


Turkije = IS = NPO zweeg = IS.

ALDE/ Rutte die Erdogan de hand schud, deals maakt = IS/ Daesh.

Daar zit een Veiligheidsdienst systeem achter. Islamitisch terrorisme (bommen, trucks, mesaanvallen) is ter afleiding


Alleen Geert Wilder en PVV zag de Islamitische aap en stuurde hen weg. Net zoals al die andere islamitische apen niet welkom waren bij hen. Moslims zijn welkom, islamitische apen begraven we.

Voordat wij zelf de vluchtelingen worden. → En we schakelen Live over naar Zweden, uiteraard.

65-jarige autochtone vrouw durft commentaar te hebben op de islam. Wordt 6 x opgepakt door de dappere Zweedse politie, ondervraagd, vastgezet en riskeert nu dus een jarenlange gevanenisstraf.


Ja, zo snoeer je iedereen wel de mond. Dit is Ollon-beleid jij grafgrenn.


Die moslim dhimmies van vv'66 zijn het ploempzakken niet waard.


Wat een verraders. van volk, geloof, fatsoen, cultuur en ook nog maar de sexe onder de multi-culti bus gooien. Werkelijk alles verkocht en in de uitverkoop gezet. Scharminkels.


Vrouwenrechten/ kinderrechten/dierenrechten/mensenrechten. Alles moet wijken voor die vreemde ideologie.


Zijn het soms zelf moslims ? vvd en '66. Ik zie ze wel zoenen met allemaal moslim (hulpgeld) miljadairs.


Kaag baart hen de kinderen al. Die heeft geen Nederlanders gebaard. Die heeft moslims gebaard. Dat mag. Die is lekker demografisch de loopgraven ingegaan.


(het artikel ernaast verhaald van een moslim ! die op mensen insteekt op een veerboot in Finland).

Erdogan & his family involved in ISIS oil trade - Russian MoD RT Gepubliceerd op 2 dec. 2015


CNN = ISIS

NPO = ISIS

Rutte = ISIS

2015 was het koningshuis dus ook ISIS. Want ze zaten op de thee met deze barbaren.


Dat waren dus vrienden van wimlex !!

How Saudi Arabia Financed Global Terror


Gepubliceerd op 5 feb. 2015
Een Burgeroorlog in Syria = Fake News. Ijzersterke veiligheidsdienst zomaar overlopen door een ongeorganiseerde burgeropstand? Geloof je het zelf?


Ja dus. Dan zit en zat je fout. Voordat er ook maar 1 schot gelost werd in Syria was er al voor 3 miljard aan wapens en intelligence geleverd door Qatar (overleden),

Saudia-Arabia (overleden) en Turkije (ziekenboeg, economie down = Intesive care).


..en dat (overleden) → Ze maakten hun eigen broeders en zusters af om de te donkere huidskleur. en dat is dus ook nog eens zwaar racistisch.


#2 ..en dat (overleden) → Zelfmoord van prins Bandar bin Khalid bin Abdul Aziz Al Saud, in winkelcentrum, 14/3

ook goed. YT-link is alweer dood. Volgens mij heeft die papzak het gewoon overleefd. Ik ben vroeger van hoger uit de boom gedonderd.


6,35 . Dat wordt de jury score, het vertikale stijlelement werd slordig afgewerkt. En de landing was zwak. Verder was de presentatie prrrima.


manmanman, doe het dan goed. Hie viel hard maar jeetje, als je daar al niet meer van opstaat, dan ben je echt een watje. Hij maakte zelf de actie, was bewust lichaam heeft automatismen.


Twee verdiepingen, met stuit.


Nou vooruit;


6,6


Syria is geen burgeroorlog. Het is een ALDE en Elite oorlog (blanken), die het Midden-Oosten gewoon weer in de hel storten. Dat geweld is ook in EU losgelaten op de autochtone bevolkingen. Zelfs de NL'se,


198 + 3.


De banken-elite wil eeuwigdurende-oorlog/ geweld. Perpetual War is hun verdienmodel. Al eeuwen.


Wij gaan dit stoppen.


Dit is mijn renessaince vloot kapitein. Linksom, rechtsom we pakken onze Beschaving terug.

We zijn los.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page