top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Afscheidsbrieven uit het Zomerpaleis

STAATSGEHEIM: NIET TER VERDERE VERSPREIDING BESTEMD : INTERN ONDERSCHEPTE COMMUNICATIE REGERING : STAATSGEHEIM: NIET TER VERDERE VERSPREIDING.


Hoewel het classificatiesysteem per land verschilt, wordt meestal de Britse definitie gebruikt.


Top Secret (zeer Geheim) Het hoogste niveau van geclassificeerde informatie. Informatie uit deze categorie is meestal van dusdanige aard, dat indien ze openlijk beschikbaar zou zijn dit uitzonderlijk grote schade kan toebrengen aan de nationale veiligheid.


Secret (Geheim) Deze informatie kan in verkeerde handen grote schade toebrengen aan de nationale veiligheid.

Confidential (confidentieel of vertrouwelijk) Deze informatie kan in verkeerde handen schade toebrengen aan nationale veiligheid.


Alle drie bovenstaande classificaties zijn van toepassing op onderstaande documenten. De Nederlandse Nationale Veiligheid is in het geding wanneer deze documenten publiekelijk verspreid worden en wanneer de informatie algemeen wordt. STAATSGEHEIM !


Via de bevolking goedgezinde regeringstroepen heeft het volk van Nederland zeer Geheime documenten weten te bemachtigen. Hoe deze documenten in 2018 boven water kwamen en waarom, is voor veel mensen nog steeds een raadsel. Maar we hebben de documenten, we hebben de Geheimen van de Staat (Trut III) onderschept, er is een lek.


Incontinent en impotent was deze regering altijd al, nu ook nog incompetent. Want een echt Geheim bewaren kunnen ze niet en nooit. Alles is bekend.


Dit kabinet zit er om te verliezen voor Nederland, het gehele parlement bestaat in feite uit een geboren verliezers-kaste, die al graaiend en zakkenvullend Nederland en de Nederlander linksom of rechtsom uitverkocht hebben.


En nu ligt dan ook nog de vertrouwelijke en zeer persoonlijke en private correspondentie van onze huidige vicepremier en zieke minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,

de Jonkvrouwe Karin Hildur (Kajsa) Ollongren, gewoon op straat. Voor een ieder te aanschouwen.


Vrouwlijk boegbeeld van de partij ' 6 6 dol op de islam en toch geëmancipeerd.


VERTROUWLIJK EN STAATSGEHEIM NIET TER PUBLICATIE/ TOP SECRET/

ESTRICTAMENTE SECRETO:


Kajsa Ollongren's

Afscheidsbrieven uit het Zomerpaleis
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page