top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Afvallen met Apostaat

En ja, het is een dieet. Om je te ontdoen van je valse grootheidswaan die conflicteert met de realiteit. Jezelf te ontdoen van duizenden (levens)jaren aan haat voor anderen, haat tegen vrouwen en haat tegen de goede dingen uit de westerse maatschappij. Jezelf te bevrijden van die balast, in een zucht..


Nou ja, een zucht... Ik moedig niemand aan van zijn geloof af te stappen. Zeker niet wanneer jouw religie je een beter mens maakt. Zeker niet wanneer je respectvoller naar de omgeving wordt, begrijpender en vergevingsgezinder wordt door je religie.


Daar wil ik meer, meer, meer van. Geen enkel probleem.


Maar ik kom soms langs verschillende filmpjes die vwb een religie niet echt een positief beeld schetsen. En dan heb ik het over de islam en haar beleiders de moslims. Die zijn door de eeuwen heen niet echt heel erg harmonieus met hun omgeving geweest.


Wat ik raar vind is dat de islam als een soort cult opereert en mannen en vrouwen slachtoffert. Zeker wanneer je spiritueel de islam ontgroeit bent.

Dan heb je echt, wereldwijd, een levensgevaarlijk probleem. Waarom?


Wanneer islam de religie van de vrede is.

Waarom laten ze ex-moslims niet in vrede.


Ik heb het weleens vaker gezegd. Moslims vertrouw het partijkartel nooit. Ze offeren je zonder pardon op aan de meest gestoorde fundi's. Van links to rechts zijn ze zwak en te laf om op te treden tegen de uitwassen van de islam.


De dodelijke uitwassen van de islam. Nu kan je denken dat ik overdrijf. Maar wanneer zonen hun eigen moeder en zusjes willen vermoorden omdat ze een leven buiten de islam ambieren, dan ben je toch heel erg afgedwaald van het pad der rechtvaardigheid. Dan ben je compleet afgedwaald van de menselijke maat en het fatsoen.

Mother Terrified Of Muslim Sons Who Want To Kill Her


Ja, ik geloof bovenstaande vrouw en zij zal niet de enige zijn die doodsbang is voor moslims of moslimse ex-mannen. Die blijf-van-mijn lijfhuizen zitten barstensvol met moslimvrouwen. In dit geval zijn haar zonen zo corrupt en gedegenereerd geworden door de islam dat ze hun eigen moeder willen doodmaken. Dan ben je gewoon gestoord.


"Vrijheid van Religie" is de zombiekreet die ik tevaak te horen krijg van mensen die totaal niets van moslims of islamieten weten. Maar wel andere met wel-valide meningen de mond hiermee willen snoeren. Krankzinnig en in mijn ogen gewoon misdadig (en zeer laf, dat ook).


Mensen uit moslim-culturen die willen integreren of westerse waarden willen aannnemen hebben onder het Partijkartel geen schijn van kans. Die cda-ers lijken zelf wel islamisten (Christenen werelwijd kunnen doodvallen). Die vvd-ers wil ik het nieteens over hebben.


Wat ik wel wil weten is hoe dat hier in Nederland geregeld wordt. Is er in de magistratuur NL en maatschappij een robuust kader waar ex-moslims terecht kunnen? Zijn er veilige plekken voor afvalligen?


Nee, dat denk ik niet, want de islam is vrede volgens de ministeries en Kech el Kaag (moslim brotherhood agent). Ook voor mensen die wel moslim zijn en blijven is het in hun voordeel dat de fundi's en en salafi geen voet aan de grond krijgen. Zij gaan er als eerste aan. Want zij zijn het dichts in de buurt, zelfde sociale omgeving etc. Het is te hopen voor hen dat Geert Wilders aan de macht komt bij de volgende verkiezingen.


Nogmaals, de fatsoenlijke en gematigde, vredlievende moslims gaan er als eerst aan bij de fundi's. Hun eigen broeders en zonen zullen de tyrannie thuis achter de voordeur brengen.


Kijk maar naar het Midden-Oosten van de afgelopen tijd (Syria, Libia). En hoe miljoenen mensen onder de tyrannie van fundamentele mossels moesten zien te overleven.


GOLDEN AGE OF APOSTASY BEGINS! (OCTOBER TESTIMONIES FROM EX-MUSLIMS!)UNITED NATIONS SHOCKED WHEN CONFRONTED by Mosab Yousef as he Boldly Speaks Truth to Power


Zoontje van een Hamas oprichter verteld de waarheid over Sigrid kech el Kaag's vriendjes uit het Midden-oosten. Volksverraad.


Het rare is, ik ben opgegroeid in de multi-culti. En heb met arabieren/ mocro's nooit problemen gehad. Vroeger speelde religie helemaal geen rol in het sociale leven.


Fernandez, goeie weed/ hash en rai-muziek in de shoppa. Heavenly hangen met je maten en een potje tafelvoetballen. Toen was geluk nog heel gewoon.

Cheb Hasni - Best Of


https://politiek.tpo.nl/2017/06/22/wij-zijn-een-bedreiging-voor-de-islam/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Council_of_Ex-Muslims_of_Britain


Glazov Moment: What Race Are Ex-Muslims?

The Glazov Gang

Voor zwakzinnige islamitische fascisten, die onderzoek willen naar dienst-ritjes, en zo de ware moslim willen uithangen. Zuigen en Zeuren, tweespalt zaaien (mislukt), verdachtmakingen. Hoe respectabel, en wat een voorbeeld.


Een keuterboer van het platteland turkije zou zich instinctief nog waardiger gedragen in de wetgevende kamer. Is dit het beste wat Turkije Nederland te bieden heeft?
En dat moeten we dan serieus nemen in de 2e slaapkamer?!


Daar wordt al genoeg tijd verspild. En dan nog, hoef je niet full retard te gaan.


Misschien dat we juist de twee turkse raddraaiers in parlement (en aanhang) op 4 & 5 mei moeten uitnodigen. In de herdenkingsmusea.


Kunnen ze gelijk zien dat fascisme van alle tijden is.


Misschien als ze opletten, dat ze het onmenselijke resultaat van fascisme kunnen waarderen. En spiegelen aan hun eigen denkbeelden en gedrag. En voor die politieke spelletjes dan ook nog de islam misbruiken. Dat vind ik redelijk grof en respectloos naar de religie toe.


Maar als die man zonodig transparantie wilt, waarom vertelt hij niet iets over de joodse bazen van de islam. De versie van de Koran die alle moslims lezen en bestuderen is samengesteld, beheerd en verspreid door een Joodse familie (Dangoor, Iraqi rabbi publishes the koran).


En grote kans dat Erdogeit gewoon stiekem Joods/ zionistisch bloed door de aderen heeft stromen. Anders zou het Westen nooit zo samenspannen met zo'n moorddadige dwaas.


Erdogeit en de Joodse bazen van het geld zijn twee handen op dezelfde buik. Ashkenazi/zionisten komen oorspronkelijk uit Turks gebied. Nou daar sta je dan als Turkse moslim de Joden te haten. Is je eigen fuhrer gewoon ook een stiekeme Jood. Tsja.


Waarom zijn die Turkse raddraaiers in Nl's parlement daar niet wat transparanter over? Omdat ze, als valse en onwetende profeten, zelf ook helemaal niks weten. Ze horen niet bij die 6.500 gedegenereerden die bepalen wat er gaat gebeuren.


Bilal Erdogeit heelde het door ISIS gestolen olie de wereldmarkt op. Hij spande samen met de zionisten en globalisten.


Wat ik al zeg, bovenaan de top zitten ze bijelkaar op schoot.


De moslim Erdogeit heeft er absoluut geen problemen mee geld aan te nemen van joodse bankiers.Geloof is ondergeschikt aan zijn liefde voor geld en status. Zijn liefde voor geld is groter dan zijn liefde voor mede-moslims.


Kijk maar naar zijn Ceauscescu stijl paleis, dat geld moet ergens vandaan komen. Gelukkig zijn alle sociale en armoede problemen in Turkije al lang geleden opgelost. Het volk was doorvoed, veilig en gelukkig. Dus dan kan je jezelf wel zo'n life-style aanmeten. Dan verdien jij en je favoriete geit zo'n luxe stal.


- The First Lady, Emine Erdogan, reportedly spends more than $2,000 on a kilogram of tea on her shopping trips to Europe

- Emine once famously splurged $45,000 on a shopping trip to an antiques bazaar in Poland

- The Turkish president has cups for tea that cost $400 a piece

- All this is happening while two out of every three children in Turkey live in poverty, stats published by Bahcesehir University’s Centre for Economic and Social research.


Net als het communisme, is de islam een project van de Illuminatie/ Freemasons. Alles is bekend, de hoge mensen in de islam weten heus wel dat er een centraal gezag is in de islam. De doden en oorlogen onderling dienen een ander doel dan de islam en eer.


DENK niet dat deze meneer een jood is zoals wij die kennen, eerder een crypto/ uber-jood. Maar hij bepaald(e) wel wat alle moslims lezen.


(en uit het hoofd moesten leren, en dagelijks de onwetende hysterische les toegeschreeuwd kregen, na moesten kunnen blaffen voor een schouderklop/ koekje, etc. etc.)


vechtend en stervend, langs religieuze scheidslijnen, moordpartijen tussen zuster- en broedervolkeren uitlokkend, hijskraanhangen, zweepslagen voor normaal menselijk gedrag, zelfmoordend, haten, etc. etc.


Et voila, 1400 jaar aan indoctrinatie en Deugend gedrag.


In een zucht ...About Sir Naim Eliahou Dangoor

Sir Naim Eliahou Dangoor, CBE (April 1914 – 19 November 2015) was a British-naturalised Iraqi-born Jewish entrepreneur and philanthropist.


He was born in Baghdad in April 1914, the second of six siblings. His father Eliahou Dangoor (1883–1976) was the world's largest printer of Arabic books, and his grandfather Hakham Ezra Reuben Dangoor was the Chief Rabbi of Baghdad.

.

MEET THE ROTHSCHILDS' BOSSES 1

4:10 6:06 9:25 16:28

Bovenin de top zitten ze allemaal bijelkaar op schoot (islam/ jood/ katholiek).

Smerige en misselijke plannetjes te bedenken. Dus ik zou maar niet te dapper je bomgordel omdoen en gaan strijden voor die illuminatie/ nwo. Of je leven (op)geven voor een valse en onwetende voorganger.


Want jij, en je valse voorganger/ profeet horen niet bij die club van 6.500 zwakzinningen die weten wat er gepland staat. Tegen de religie Islam. Tegen alle religies.


Netals dat het land Nederland niet meer zelfstandig mag bestaan van de EU. Zo zal de islam ook niet zelfstandig bestaan door toedoen van diezelfde globalisten.


Een wereldreligie betekend dat er geen christ/ islam/ jodendom zal zijn. Een werledwijde en toegestane religie die in essentie heel ver wegstaat van islam. En die waarschijnlijk Kaballa gaat heten.


Als je wilt weten wie de vijand van de islam is, kijk naar je valse profeten.

Als je wilt weten wie de vijand van de islam is, kijk in je onwetende spiegel.


Je hoeft alles niet te geloven, zolang je het maar weet.Weet niet of de Joden de schuld moeten krijgen van dit kleine groepje dat het voor de rest verpest. Maar dat kleine groepje is me toch een partij goor en vals.


Toen, netals nu...


The Sassoons were not the only Jews involved in the trade; much of the remaining 30% was shared with other Jewish families.


There was Hartung (哈同) – who is listed as “the richest of the rich” after the Sassoons, Hardoon, Kadoorie, Arnold, Abraham, Ezra and Solomon, among others.


For the Sassoon’s profitable troubles, Queen Victoria rewarded them with Hong Kong and the New Territories as their import and distribution base.

The time has come for the entire world to condemn the British colonial masters and these Jewish “merchants” for their evil crimes of forcing opium by the shiploads onto the Chinese.


By all accounts, the Jewish opium merchants did not take NO for an answer, but instead used the violent power of the British military to kill all of the ‘uppity’ Chinese who dared to refuse the opium.


These were “command performances”, persisted in until addiction took over. See the accompanying photo.


http://www.redressonline.com/2016/06/israeli-journalist-jailed-for-exposing-the-truth/


https://www.tonysmelody.nl/blog/same-shit-different-day


http://englishnews.org/international-news/anjem-choudary-isis-frauds.html

1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page