top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Altijd weer diezelfde...

4:00

Astor (oud geld). Fritz Springmeier zegt dat de Astors 1 vd 13 Satanic bloodlines (opium, slavetrade) zijn. James Rothschild.


4:56

Gary goldsmith is de bruid haar oom. Een degeneraat tot op het bot. Op de bruiloft zit hij strak als een deur, scheve bek, zijn vriendin xtc te voeren. Op de koninklijke bruiloft.


Die elites van ons zijn degeneraten. Allemaal. Als ze niet aan andermans geld zitten. Andermans vrede & veiligheid of andermans of eigen kinderen zitten. Dan zitten ze sowieso zwaar in de drugs.


En dan komen we uit op prins Andrew, niet zozeer in de schijnwerpers en dus compleet ontspoord. Pedofiel!


Is goede vrienden met veroordeelde pedofiel mulit-miljadair Jeffrey Epstein (lolita islan/ express). Epstein is veroordeeld voor vrijheidsberoving verkrachting pedofilie human trafficking 140 zaken van pedofilie en hij stond binnen 2 jaar alweer buiten. Onderzoek wordt heropend als het goed is. DoJ kijkt opnieuw naar de zaak en opgelegde straf. Hij had dus jonge kinderenhandel op zijn eiland. Daar zaten altijd 5 of 6 vermiste kinderen. ijzeren voorraad hield hij aan. Maar goed, Andrew dus.

6:18

7:36 famous photo


8:05

Prince Harry 2nd in line is een bastaard kind. Alle koningshuizen hebben fout bloed. Zijn moeder een ietwat losse slet. Diana is volgens sommigen en vader al Fayed vermoord door Hanover/ Windsor. Het engelse koningshuis. Misschien zijn ze wel islamophoob daar in UK.


10:03

Nazisme is nooit ver weg bij Duitse elite ALDE. Fascisme ook niet.


Windsors zijn Duitsers.


Niet de legitieme Koningen van Engeland. Dat waren de Stuarts?


Anyway, Hannover/ Hanover, the house of Hanover.

Duitse koningen die naar Engeland zijn gegaan. Dat is wat ik ervan meegekregen heb.


Duitsland is altijd bezig Europa te veroveren of te vernietigen.

Misschien moeten we de boel maar weer opdelen. Want ze zijn niet te vertrouwen. De adel dan, normale Duitsers heb ik niks tegen.


Uploader heeft een andere kijk. Jewish afkomst (crypto-Joden). Coburg etc.

28:26

prins bernhard de Kuise (voormalig SS-officier) heeft het WNF opgericht samen met prins Phillip schiet hij zeldzame beesten af. En ondertussen burgers geld uit de zak kloppen.


Net als die deugers van GroenLinks en andere Klimaat akkoorden adepten. De klimaatakkoorden zijn opgesteld door dezelfde mensen die de natuur al generaties slopen. Dat kan nooit werken. Het werkte ook niet. Het was alleen een belasting/ controle middel.


Het had geen nut voor de natuur, het ging alleen om controle en geld. Eerst slopen we onze eigen oerbossen, dan doen we 'groen', en slopen de levens van 3e wereldmensen.


God, wat deugen we toch hard. Bijv: Quinoia. Dat is basisvoedsel voor zuid-amerikanen. Wanneer het hier in de mode is gaat de vraag, netals de prijs op wereldmarkt omhoog.


Gevolg ja, : Is dat die arme 3ewereldland boeren hun families niet meer kunnen voeden. Politiek correct/ fatsoenlijk is te kortzichtig om de gevolgen van hun daden ook maar te willen aanschouwen. Laat staan te bezien.


Vandaar dat wegkijken. Ontzettende gore vieze egoisten; politiek correct en babyboomend.

Met donaties van niets vermoedende burgers wordt wereldwijd grond opgekocht. Arme boeren en eco-systemen vernietigd. Op die grote stukken land worden ook terroristen getraind. Die de levende hel op aarde rondstrooien en brengen in Afrika (200 meiden ontvoerd door Boko Haram).


Dit is de ONMENSELIJKHEID van politiek correct. Dit is het resultaat van babyboomers egoisme, hun hebzucht hun zwakzinnige kortzichtigheid. En hun schande.


Hun complete gebrek aan emphatie, inzicht, historisch besef of besef van de wereld om hen heen. Het is hemelschrijend, letterlijk voor grote delen van de wereld geworden. Vaak 3e wereldlanden.


36:17

Black Nobility ancestors. Remember that. 50% coastline UK is van Queen.


37:02

NWO/ illuminatie wil 85% vd mensheid uitroeien. Wat deze man zegt lijkt mij zeer aannemelijk. Dat de plannen voor mass extinction of ordinaire civilians is in the books. Prince Phillip heeft hier over lopen babbelen op de Bildeberg conferenties.


Hij, dapper als dat ie is, wou het zelf wel doen als een virus (Bill Gates sr). Dit is politiek correct. Dit is waar jullie als slachtvee achteraan hobbelen.

Al generaties richting mass extinction/ massa uitroeing normale burgers. Met een deugende glimlach legt een ieder zijn zwakzinnige hoofd in de strop.


Sheeple, is de legale term en correcte omschrijving.


85% "This is coming to an end" hear hear/ boom boom


De Koningshuizen zouden met de gestolen en verstopte rijkdommen alle wereld problemen in 1 keer oplossen. Miljarden mensen uit de derde wereld kunnen halen.


37:50

Windsors zijn 30 trillion dollars waard. Hoe komen ze daaraan? Insider trading, taxfree income, slave trade, drug trade.Breaking: Diana Murdered Over Charles' Elite Pedophile Ties

David Zublick Channel

Gepubliceerd op 3 sep. 2017How They Stole Your Future 100 Years Ago

Gepubliceerd op 22 mrt. 2018

4:51

Dit is letterlijk en precies hoe het met de MH17 boven Ukraine is gegaan.

MH17 = False flag to incite EU-rope to war. A Worldwar that is. I, II, III


198 + 3


MH17 familie Rutte Absolute Lafheid


En de beschamende conclusie blijft staan:


Politiek correct is Onmenselijk.


Niemand die het kan ontkennen.


Black Pilled

Bitcoin (BTC): 3MfSmMkhkxmPsLW3DaqxefVzEBBDVsa4db

Bitcoin CASH (BCH):


NAKED Man Caught On Camera Climbing Out Of Buckingham Palace Window!

Gepubliceerd op 28 feb. 2015 Viral Quickies

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page