top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Angela en de andere Kechs


Angela Merkel's poker face problem BBCOrigin story uit 2017 !


Nu is het maart 2018. Uploader is solid, je maakt je conclusies adhv de beschikbare info op dat moment. Misschien maakt hij nog een deel 4 wanneer ze aftreed of weg is.

Via Red Pill Germany. Patriot die de waarheid durft te spreken. Door zijn eerlijkheid kreeg hij veel vragen over Angela Merkel/ Kesner/ (Hitler?).

Er waren teveel vragen die niet beantwoord werden. De naam was bekend. De persoon bleef nog onduidelijk.


De geschiedenis van frau Merkel was, is en bleef veel te vaag voor iemand die de macht heeft genomen over bijna 500 miljoen Europeanen. Waarvan 430 miljoen niet door haar werden gekozen.

De naam twijfelen we nu ook aan. Zie Q Anon.


Angela Merkel: Origins (1)

Gepubliceerd op 29 mrt. 2017

Angela Merkel: The Rise to Power (2)

Gepubliceerd op 1 apr. 2017

4:38

There might not be any coincidences. Nowadays with Q anon you just don't know.


I pressume intent.


Guilty intent.


16:43

Without this corruption scandal, which disqualified the CDU top. Angela Merkel/ Kasler/ H. would have never become the head of the biggest party in Germany. And would never have gotten to be Kansler/ President.


(communist President). Or should I say national socialist ReichsKansler.


Q : There are no coincidences !

How Merkel Became the Chancellor of Germany (3) Gepubliceerd op 8 apr. 2017Nou Europese Turken. Jullie staan er mooi op.


Genieten van alle vrijheden en rechten in het Europese land waar ze wonen. Ze mogen twee keer stemmen (dubbel paspoort).


Ze schaffen de vrijheden in Turkije af en gooien de Turken in Turkije keihard onder de bus.


Voor wat? , niemand die het weet. Hun stem tijdens erdogan's referendum (absolute powergrab) veranderd niks aan hun staus in Europa. Misschien dat er meer eerlijke Turken vluchteling worden en naar Europa vertrekken. Vluchten voor erdogans regime, laat dat duidelijk zijn.


Erdogan heeft abdsolute powers gekregen. Ok, misschien is erdogan wel redelijk. Maar wie komt er na hem. Dat kan een complete idioot zijn met dictatoriale macht.

Onze grenzes wordt bewaakt door een islamist (erdogan). Dat is hetzelfde als een junkie-dief je voordeur sleutels geven en vertrouwen op zijn woord dat alles wel goed komt.


Krankzinnig #feit. EU is krankzinnig #feit.Turks in Europe and What the Outcome of the Turkish Referendum Means for Germany


Gepubliceerd op 22 apr. 2017
Uit 2015

Merkel is not who she seems to be

Neo triestowarnyou

Gepubliceerd op 8 jan. 2015 !!!!


Stefan Molyneux

Gepubliceerd op 26 okt. 2017

The Collapse of Germany: Angela Merkel's Failure

0:57

80 moslim terrorisme zaken voor de rechter in 2013

240 moslim terrorisme zaken voor de rechter in 2016

2013 totaal 80 zaken tot 2016 900! zaken.


Gemiddeld 400% stijging van apothekergerelateerd terrorisme en doodslag. Op Duitse burgers. data is onduidelijk via clip, maar als je de statistieken erbij haalt dan sla je denk ik alsnog stijl achterover.


Dat is beleid.


Dat is door Merkel/ EU en de rest afgeroepen over de nietsvermoedende Duitse Staatsburgers. We leven in Europa, niet in een moslimland of streek. Waarom zijn moslims en hun islam dan 50% van de tijd het nieuws?


2016 18,6 miljoen mensen met een migratieachtergrond (20-25% van bevolking).

De EU/ ALDE wil nationale natiestaten afbreken en zodoende 1 groot Rijk kunnen besturen.


Dat was de ambitie al tijd al. Stemmen pro-EU, is Landverraad. Volksverrraad en zwakzin. Alle documenten die dit bevestigen zijn gewoon online beschikbaar. Als je de documenten en bewijzen niet wil zien. Ben je nog steeds je land/volk en kinderen onder de bus aan het gooien.


Medeplichtig aan volksverraad. Niets anders. Verrader van je eigen Land.


6:33 !!!

Balkan-isatie krijgen we ook in EUropa. Dat houdt automatisch in dat er dan ook een oorlog aankomt. En dan zitten we precies weer in het straatje van de ALDE/ADEL die

perpetual war

als verdienmodel hebben. Met het afbreken van sociale vangnetten, het importeren van moslimbarbaren (niks ten nadele van alle marokannen en Turks die ik ken) wordt het resultaat een Burgeroorlog. Een invasieve cultuur die wil overwinnen en onderwerpen, en de autochtone cultuur die zichzelf zal verdedigen.


(we bukken niet allemaal zoals Mark Rutte, er zijn ook nog echte mannen en vrouwen in Nederland).0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page