top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Astana or not to Astana !

'Simon Says' is een oud spel, Nu bestaat er een wat minder oude man die ook Simon heet, en waarmee ik graag alle waanzinnige ontwikkelingen in het universum mee bijhoud.


De man is de 70 al lang gepasseerd. Soms, tegenwoordig wat uitgesprokener dan verteld hij mij dit;


Ik heb een mooi leven gehad, 3 of 4 prachtige kinderen grootgebracht. En dan zegt ie " als ik nu weg zou gaan heb ik er vrede mee, maar ik wil weten hoe dit afloopt, deze wedergeboorte van de mensheid, ik wil het einde ook nog meemaken"


"Ik wil weten hoe dit afloopt"


Ja, wie niet. Niks beters dan het Licht te zien winnen over eeuwen aan duisternis. Maar goed, we zien elkaar niet zo vaak, dus dan loopt er van alles doorelkaar heen.


nwo/antarctica/alientech/ geschiedsvervalsing/ degeneratie vvd'66 etc etc.


Lionel Nation (yt) heeft er een goede term voor; the 'Conspiratorium'. Niemand is bang om over het randje te denken. En dan wordt het interesssant en hillarisch.


Wat mij opviel laatst;


Dat je werkelijk OVERAL je vraagtekens bij moet zetten. En dat 80% van wat je op school geleerd krijgt over de maatschappij en realiteit, gewoon BULLSHIT is.


Zelf natuurwetten of natuurprincipes zijn niet veilig voor scruteny. Want wat weet je nu werkelijk echt?.


Kan jijzelf nameten hoe zwaartekracht werkt, of een CERN catastrofe zal uitpakken voor de rest van Europa. Kan jij de dichtheid van alle elementen nameten? Heb jij mensen op Antarctica zitten die je op de hoogte houden? Nee, je weet zelf niks, en bent dan ook afhankelijk van betrouwbare bronnen.


Je kan alleen maar luisteren naar wat de gekochte wetenschappers/ onderwijzers en Autoritieit je vertellen. Wat het NOS je aanliegt en bedondert over systemen/ buurlanden en de wereld.


EU/Callergi/NWO zal je toch echt zelf moeten uitpluizen. Dat miljard wordt besteed om het volk dom, angstig en verdeeld (islam/ mossels)) te houden. Dan zou je zeggen, waarom moet je die 'mossels' nou weer noemen. Omdat ze het hatelijke theater met verve spelen. Moslims zijn de aanhangers van de islam. Wanneer wij schade van de islam ondervinden, dan zal dat toch geoon door de aanhangers/ moslims gedaan worden. De islam kan zelf niks, het zijn toch echt de verwende en achterlijke aanhagers die de boel op kop zetten. Dus die hebben een hele grote verantwoordelijkheid. Die ze niet/ nooit genomen hebben.Maar goed, islam/teveel mossels vinden we allebei achterlijk en schadelijk voor Nederland. Dus daar gaat het ook nooit meer over, conclusie was 15 jaar geleden al bereikt. Maar goed, ze halen nog steeds elke dag de zwakzinnige kranten en shows op tv.


Dus dan gaat het over boeken en consiracies etc etc. Die conspiracies die vaker en vaker waar blijken te zijn.


Kan je geloven of niet. Mensen die zelf op onderzoek gaan, nergens mee terugkomen hebben verkeerd gezocht. Of niet eens gezocht, maar makkelijk iemand anders zijn mening overgenomen. Zoek opnieuw.


Dit gaat over the New World Order haar plannen voor ons, EUropa en de rest van de wereld.


Die veronderstelde "masters of the universe" hier op aarde. ALDE/ADEL, illuminatie was een nogal filmisch aangelegd volk. Nogal ongelovig van aard. Dus alles moet fysiek tastbaar zijn, opdat Thomas nu eindelijk geloofd.


De nwo heeft een voorbeeldstad gebouwd. In Astana/ sAtana. Jah, echt ga er maar eens kijken. Je kan ook 1 van onderstaande clips bekijken. Wordt alles uitgelegd met wat achtergronden.


Het laatste clipje heb ik erbijgedaan om te laten zien dat niks, maar dan ook niks beestachtigs en Duivels de elite vreemd is. Waar of niet waar, onze elite zijn duivelsvereerders. En geldaanbidders.

De EU is opgericht door deze globalisten.


Pedofilie is rampant en misbruik van kinderen en slachtoffers gaat in tandje compleet gedegenereeerd. Wanneer je pizza-gate/ elsa-gate in de gaten hebt gehouden zal je van het laatste filmpje niet echt meer schrikken. De walging voor de deugende elite en ALDE blijft hetzelfde.


De adel en elites zijn Laag volk. Zeer zeer laag volk.Bepaal voor jezelf wat waar of niet waar is, maar over Astana:


Simon says; "Conspiratorium"


ASTANA THE NEW CAPITAL FOR THE NEW WORLD ORDER

Gepubliceerd op 6 dec. 2010
Astana Kazakhstan Shows the USA Nuked and The Mark of the Beast and the Rapture. NWO Illuminati .

Gepubliceerd op 14 okt. 2013


Astana Kazakhstan - The New World Order Secret City

Shaking My Head Productions

Gepubliceerd op 6 jan. 2018
Het klinkt vergezocht soms, maar de nwo/adel alde/ en elites zijn direct te linken aan human trafficking, kinderprostitie en misbruik illegale orgaanhandel, orgaanroof en kanibalisme/ duivelsaanbiddings rituelen. Dat is bijna een voorwaarde wil je echt meetellen in de allerhoogste regionen van het deugen en grootkapitaal.


Niks, maar dan ook werkelijk niks is te gek voor deze degeneranten (koningshuizen, Soros, Rothschild, Hollywood/ msm).


Wat vroeger onvoorstelbaar leek. Is nu niet ver van de waarheid, ze onderhouden hun "macht" dmv symboliek en openlijk hun verval van de menselijkheid te etaleren. Wie maakt ons wat?


Nooit gedacht dat er een vreemde, sterkere groep het erf zou schoonvegen. Nooit gedacht dat ze Gezien, gepakt en Afgemaakt gingen worden.


Mooi. Dan blijft er niks over. Neem afstand of de Zeis!


Cannibalism at Kazakhstan Pentagram & Hollywood (REVISED)

Builder Rejected

Gepubliceerd op 24 nov. 2017Net als met een goed boek, of auteur in de media, laat een goede schrijver altijd sporen achter. Aanwijzingen naar andere schrijvers/ inspiratie. Daarom wordt lezen heel erg interessant en leuk. Het wordt een ontdekkingsreis langs iemand anders zijn interessante pad.


De diepte van wisdom gaat zover als dat jij toelaat. En zover als jij dat wilt. Dat heb je ook met truthwarriors. Je moet focused blijven op je onderwerp, anders ben je jaren aan het achterhalen van verschillende dingen.

Van het een komt het ander. De ene conspiracy is opgebouwd uit soms 10-tallen ander samenzweringen.


The rabbithole goes deeper and deeper and deeper. Wat ALDE/ADEL en de nwo-globalisten voor ons in gedachten hadden is ONMENSELIJK.


Ze zeggen dat we 1 wereldregering moeten hebben voor de Natuur oid. Deze mensen het beheer over de aarde geven betekend hel op aarde. Voor jou, mij en alles wat groeit en bloeit. Het wordt vernietigd met de EU/ globalisten en alle GroensLinkse partijen.


Het gaat ze niet om de natuur, of het verbeteren van de mensheid of maatschappij. Degeneratie is de ambitie van ALDE/ALDI.


Alles is connected. Overal kan je patronen en daarmee motieven herkennen. Kleine zijsprong naar CERN, Zwitserland. Illuminatie, science en ADEL die nog niet genoeg duisternis over de mensheid de afgelopen eeuwen heen heeft gestort. Daar kan ook nog wel wat Zwarte Regen overheen, moet men gedacht hebben.


Parijs-klimaatakkoorden waren een dure belastingbetalers-joke. Stelde helemaal niks voor. Netzoals de angst en hystery 20 jaar geleden over zure regen.


# ZureRegen


We zijn niet geleverd, de regen is nog steeds zoet, aangenaam en voedend. Dat is niet hoe het behoort te zijn, van vvd'66 en de elites. Dat is niet wat de ambitie is.NEPHILIM ARMY Is Coming!! CERN "Black Rain" Video Shows the ABYSS Will Open!!


Gepubliceerd op 16 mei 2016

C. Ervana


Toen de Bush-clan Irak, het land, haar zonen & dochters, moeders en vaders vernietigden. Met goedkeuring Balkenende en CDA dacht ik. Werden alle musea politiek correct geplunderd. Verder werd er naar buit gezocht, want dat doe je nu eenmaal als je brandschat en piraat.


Zo is de ADEL/ALDE nu eenmaal. Al generaties baden ze in andermans kinderen hun bloed. Mensenlevens, landen en maatschappijen vernietigend alsof het niets is.


Kijk naar het brandende M-Oosten en vertel me dat ik lieg.


Daar werden dus, in de geboortegrond van onze huidige beschavingen heel interessante dingen gevonden. gestolen is de legale term en correcte omschrijving.


De vraag rijst dan, wat houden de Autoriteiten nog meer voor ons verborgen. Wanneer dit niiet gemeld wordt.

Ik weet niet of het waar is, want ik was er niet bij.


Balkenende van het Christelijke Democratisch Appel, heeft voor de oorlog en de misdaden getekend namens ons. De Nederlanders, die nu medeplichtig zijn aan moslim massamoord in Irak. Misschien dat hij of Jaap Scheffers anders e.e.a. kan melden over alles wat er uit Irak is verdwenen? (en waar Kaddafi's geld is gebleven.)


NIMROD Tomb Found Intact NEPHILIM Giant Skeleton Retrieved for DNA GENOMES.


Jonathan Buford Gilgamesh

2017 Gilgamesh NIMROD Tomb Found in Iraq, 2003


- Giant Skeleton Found & Retrieved for DNA GENOMES of Nephilim. Possible DNA for 'future' engineering.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page