top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Barack Obama, Barry Soetoro

Wat er allemaal gebeurd, en gebeurde in de usa is onbekend. Er zijn duizenden mensen die het wel zien gebeuren dat Obama, een ex-president, voor het gerecht wordt gesleept.


Uploader Jack J in gesprek met Victor Davis Hanson. (Ken ze beiden niet.)

Het filmpje komt hysterisch over, maar kan wel heel dicht bij de waarheid liggen.

Stel je dat eens voor hij, Hillary, McCain voor het gerecht komen. Wanneer dat gebeurd, moet je als regering wel je praatje klaar hebben. Iedereen is au courant, die het nieuws volgt.


Wanneer je als regering van niks weet, ben je dus incompetent. En kwetsbaar.

In andere filmpjes (Q Anon) gaan ze nog veel verder dan dat de Obama administration mensenrechten en democratische rechten van usa burgers schendt. Daar vertellen ze dat een compound van Barry Soetoro/ Barack Obama in Thaise jungle is overvallen door Team Trump!Daar vonden ze een wapenarsenaal geschikt voor een kleine militia en voor 28 miljoen aan goudstaven en cash geld. Daar gaat het hier nog niet eens over. Het is ook niet strafbaar om een compound te hebben in de Thaise jungle.


Zelfs als je Berry heet.


(en dan gun je hem nog wel z'n miljoenen en een villa in de jungle, zolang ie maar de natuur en apen blijft redden, en niet gaat misbruiken zoals de vorige keren. Gezondheid en sterkte broer ; )

OBAMA IS IN SERIOUS LEGAL JEOPARDY


0:40

Obama verklaart en liegt dat hij zich niet bemoeit met justitiele onderzoeken. Dit ging nog verder dan "geen actieve herinnering". Het is met de recente ontmaskeringen van de Deepstate binnen de fbi, allang bewezen dat de regering Obama/ Hillary zeer dicht op justitiele onderzoeken zaten.


2:40

Opgesomd, de aanvallen van Obama's kabinet tegen de burgerrechten van alle Amerikanen.


1. Belastingdienst politieke tegenstanders laten aanvallen. (Lois Lehrner)

2. Bespioneren van vrije pers.

3. Spionagewetgeving ten nadele burgers zwaar uitbreiden. Een paar dagen voordat hij het Witte Huis verlaat.


Dit deed hij omdat ze meer mensen toegang wouden geven tot gevoelige data. In de hoop dat wanneer iedereen mag en kan zoeken, ze wel iets slechts over Trump moeten vinden.


Russian collusion story-line was om de legitimiteit van Trump's overwinning te ondergraven.


Door iedereen toegang te geven tot zeer gevoelige data zijn veel undercovers/ justitiele mw's e.d. in levensbedreigende situaties gekomen. Waarom zweeg de msm ALTIJD wanneer Obama Amerika onder de bus aan het gooien was?


Nu zijn er txt messages gevonden van Barack Obama/ Barry Soetoro waarin hij zich wel degelijk bemoeide met fbi officials die Trump en Hillary aan het onderzoeken waren.


5:20 Ja, je hoort nog maar weinig van de voormalige president en first lady.


>>

Update 5 4 2018

Obama Appeal Denied - Owes $400 Million - Book Money Being Seized


Gepubliceerd op 24 mrt. 2018

Natasha - V


>>5:55

Leidt dit naar de president? Waarschijnlijk wel volgens Hanson. Ze hadden nooit verwacht te verliezen omdat ze altijd al vals speelden. Obama heeft teveel directe lijntjes laten lopen naar verschillende afdelingen. Teveel mensen betrokken bij een misdrijf, is ook meer kans op verraders.


7:10 Farcas is al begonnen met interviews te geven omtrent de gang van zaken in en rond het Witte Huis.


17 ministeries kregen meer toegang tot geheime data. Het werkte want iedereen ging roddelen en napraten en dat leidde weer tot Robert Muellers (cia) onderzoek Trump campagne. Meer ruis., meer licht van de waarheid dimmen om in het donker te kunnen werken.


Deeplink YTube Jack J Gepubliceerd op 18 feb. 2018


SHOCKER! Loretta Fuddy - The Cult of Subud - Barack Obama and His REAL FATHER?


PNN News and Ministry Network (www.ppsimmons.com)

Gepubliceerd op 25 jan. 2014


1:44

1:54De waarde van deze informatie moet een ieder voor zich bepalen. Wat belangrijk is, is dat alle info gedeeld wordt. Dan kan je patronen herkennen en zo, beter de echte waarde of functie van informatie onderkennen.


Barry Soetoro "Obama" Re-Named After Satan!!

FisherOfMen Gepubliceerd op 22 mrt. 2017

Former DOJ Attorney: Obama Is A Devout Muslim!

Gepubliceerd op 18 sep. 2015


Gepubliceerd op 6 okt. 2017

PhilosophyInsights

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page