top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Body language

In relatie tot :

https://www.tonysmelody.nl/blog/angela-en-de-andere-kechs

https://www.tonysmelody.nl/blog/kech-nog-an-toe.


Vrij naar Olivia Newton John's "Physical"


Let's get physical, physical I want to get physical Let's get into physical Let me hear your body talk, your body talk Let me hear your body talk


Geruchten gaan dat PM May al in de tang zit en onder controle is. Zij is Gezien en betrapt. Inlands zit er nog zo'n verrader van soevereiniteit en fatsoen. Angela Merkel.


Als je alle conspiracies, bewijsbaar op schrift; dus geen theorie, naast elkaar legt.

(UN agenda 21 en verder, Koudenhoven-Callergi, Vrijmetselaar/ Illuminatie)


Dan kan je niet anders concluderen dat Angela Merkel een verrader van de mensheid is. maar allereerst een verrader van het Duitse volk. Zij werkt voor de illuminatie en ter vernietiging van Europese natiestaten. Alles verliep volgens plan.


Onrust door open grenzen. Verdeeeldheid bevolking. Crisiswetten invoeren om de zelf gecreeerde chaos te beteugelen. Die altijd rechtstreeks de mensenrechten van autochtonen opofferde. The tyrannie die volgde op de chaos. Altijd.


Schamen voor je identiteit als volk (slaven, nazi's ) en je land en historie verloochenen. Angela merkel durft zelfs niet eens een Duitse vlag vasttehouden.

Angela Merkel Shows Her White Guilt By Throwing The German Flag Away

Gepubliceerd op 26 okt. 2015 Patriotic Populist


Voor globalisten en Open Society aanhangers is de notie van een trotse en fiere nationale bevolking een gruwel. Dat en fatsoen is het enige wat hun ambities in de weg staat.

Het is tekenend dat de zogenaamde premier van een land zich schaamt voor de nationale vlag.


Lichaamstaal en facial expression. Dit is een onnatuurlijke reactie voor een leider van een land. Wat haar motief op dat moment ook maar geweest kan zijn, het was tegen Duitsland. Het is een reactie op de leugen die zij is. Dit filmpje was uit 2015.


Nu naar de huidige tijd. Merkel is ook allang gezien en door de mand gevallen. Zij weet het zelf en weet dat ze niks anders meer kan doen dan het spel uitspelen. Op andermans regels en andermans veld. Trump heeft de boel overgenomen.


Iedereen weet nu dat er een nieuw, minder zwakzinnig, tijdperk is aangebroken. Zelfs het machtigste EU-land buigt. Angela Merkel's verdwaasde, zoekende gezicht spreekt voor zichzelf.


Ze weet zich geen houding te geven en bepaald helemaal niks meer op dat toneel waar ze met Trump op staat.


Kijk naar de houding van Trump, en bezie Angela.


Donald Trump Thug Life on Angela Merkel (LIKE A BOSS)

Gepubliceerd op 27 apr. 2018 INTERNATIONAL THUG0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page