top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Brieven aan Bert.

(Out of respect for our deepest of friendship, and the tearfully strong bond we once so blissfully shared together. I’ll just convince myself, you never got my messages).

Gekkigheid, maar ik moet een correctie doorgeven. Je stelde mij een vraag, dus dit is geen discussie.

Maar ik wil wel alles wat ik schrijf kunnen verdedigen. --> zodat de andere helft wat minder hard hoeft te werken stressen.

Geen trucs. Gewoon mijn werkelijkheid die in contact kwam met jouw werkelijkheid.De Meesterpen is van Cortés:

http://cortoon.nl/

Het digitale papier, en begin werden hier geleverd: Amsterdam Noir/ Steve Brown.


Mijn (redelijk eenzijdige) briefwisseling, observaties en onbeantwoorde vragen, aan Bert in dit geval, zijn hier te vinden.

@Bert Maathuis. 20.09.2019

Hallo oude vriend en lotgenoot, helaas ende sorry maar mijn brieven worden er niet vrolijker op.

Het is soms wat het is, 't is niet anders. Totdat we er zelf wat aan doen zal er veel gepraat worden, maar weinig veranderen. Het is. wat het is, oude compatriot en vriend.

Hoop dat je de boodschappen en de mensenlevens vernietigd, verloren en besproken kan waarderen. Het Kwaad is niet rascistisch of kieskeurig klaarblijkelijk.

Wat ik wil weten of jij, en anderen, ook een patroon zien of herkennen. Het soort van geciviliseerd en beschaafde doodslag vanuit de regering op haar burgers. Of je nu tegen de muur gezet wordt of van ellende omvalt in het verzorgingstehehuis of leger. Dood is dood, maakt niet uit hoe ze het noemen en de tranen zullen er niet minder om zijn.


De achteloosheid waarmee het parlement en politici omgaan met verloren mensenlevens van Nederlanders is stuitend.

Allemaal oepsies: ik wist niet dat chroom dodelijk was, of afgekeurd materieel ontploft. Pinochet die deed het tenminste nog bewust en met een specifiek doel. Deze volle graven zijn allemaal op conto van het toenmalige en huidige kabinet Rutte haar achterlijkheid en achteloosheid. Voorkoombare misere

Heb jij ook de body-count van regime Trut I t/m III bijgehouden (in alle geledingen van maatschappij vallen NL'se doden).


Het is een stortvloed aan falen, hypocrisie, afschuiven en dodelijke gemakzucht. Zeer mensonterend, maar het zijn de brieven die mensen schrijven aan de regering, magistratuur en parlement.


De letters back with a bullit.. bang bang, now there you have it, verhalen een verhaal van de gelegitimeerde Onmenselijkheid, de dood.


De luceferian status-quo.

Het is de Onmenselijkheid die deze brieven ter verantwoording, deze weerstand genereren. Ik vind het een schouwspel/ een energie-connectie die zeer de moeite waard is. Maar ook zeer de moeite van het volgen waard is.


Het is de actie-reactie en de uitslagen worden steeds groter en heftiger/ concreter/ baksteen, er staat iets te gebeuren, wanneer mensen hun verhalen delen, connecten.


They become One.

Het ga je voorspoedig, gelukkig en goed. In de hoop je spoedig brieven van voorspoed, hilariteit en gedeeld geluk te kunnen zenden verblijf ik, en met vriendelijke groet zoals altijd,


Frank Reusink Brief GGD

Frank Ruesink Brief Vaasje Dijkhoff

René Verschuur de vader van Roos

Wim Faber vader van Anne Faber

Mijn Klimaat-brief voor de juf, mevr. Staat.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page