top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

De ene Jood is de andere niet.

Jodenstreek
zelfst.naamw.Afbreekpatroon:  'jo - den - streek
Verbuigingen:  jodenstreken (meerv.) bedrieglijke daad; valse streek
Taal Voorbeeld:  `Dat had hij niet mogen doen; wat een jodenstreek.`

https://www.washingtonexaminer.com/news/trump-turkey-not-releasing-us-pastor-andrew-brunson-a-disgrace-erdogan-should-do-somethingPastor Detained In Turkey Released Hours After Trump Threatens ‘Harsh Policy’


Turk President Erdogan Threatens War Between The Cross and The Crescent - Christians vs. Muslims

En deze ratten zitten in de Navo en maken kans op lidmaatschap EU. Maar dat zegt meer over de ambities van het partijkartel/ Alde dan de Turken. De ambitie is vernietiging van individuele natiestaten in Europa, islam en zwakzinnige moslims zijn de wapens.


Of het nu de Alde is of de Gristenen, ze zijn ons land aan het verraden. Art. 93 is in a fact.


Gewoon omdat het kan:


Recep Tayyip Erdoğan = Hitler


Muslim Imam Backs Austria Attacks Radical Islam: Imams to Be Deported & Turk Funded Mosques Closed!

Partijkartel is een Jodestreek an sich, en waarom zit Geert Wilders niet in het kabinet!:


https://www.telegraaf.nl/nieuws/1560690/asielcijfers-veel-nareizigers-naar-nederland


https://www.telegraaf.nl/nieuws/2340238/weer-meer-asielzoekers-uit-turkije


In Oostenrijk sluiten ze de Diyanet kazernes van islam- en westerse haat en schoppen die ratten eruit. In Nederland strorten we kinderbijslag bij, mogen we van de "rechters" Turkse oplichting/ roof en bijstandsfraude niet onderzoeken en geven we "het geloof" alle ruimte voor subversie.


Dat is verraad van de regering en leden parlement (zij steunen regering) aan het Nederlandse volk. Dat is achteloos de welvaart en veiligheid van Nederlanders in de prullenbak gooien.


Turken, de boertjes, hebben weinig aansporing nodig voor fascisme. Ze stemmen er al massaal op dus dat hoef ik verder niet uit te leggen. Wat ze wel mogen weten is dat ze hoogstwaarschijnlijk achter een crypto-jood aanlopen. Al die machthebbers, zeker de gedegenereerden die vrij spel krijgen van de EU, zijn Joden. Niet de echte Joden maar de Askenazi/ Kazharen.

The Hidden History of the Khazarian Empire


Erdogan zal wel bloed gerelateerd zijn, anders had hij nooit zover mogen komen en kunnen gaan. Waar Erdogeit oorspronkelijk vandaan komt moet je uitzoeken. Als daar de Kazharen ook vandaan komen dan is erdogeit gewoon een zionistische jood (bloedlijn).

(Erdogeit is geboren in Rize, city, northeastern Turkey. It lies on the Black Sea, 41 miles (66 km) east of Trabzon.)


Wel schattig dat die Turken allemaal achter een Jood of crypto-jood aanrenennen. en hun goede naam en eer in Nederland zonder pardon de prullenbak in hebben gemieterd. Hun zusters en broeders in land van herkomst hebben uitgeleverd en verraden aan een moordlustige jood. Die wel raad weet met fatsoenlijke moslims.


Nog grappiger is het dat ze hun hele leven een boek bestuderen dat door een Joods, zionistisch geslacht wordt beheerd, gepubliceerd en gepropageerd wordt. Als jij denkt dat de Koran altijd precies hetzelfde is gebleven en nooit is veranderd, dan ken je de Joden en hun streken niet. De Islam is het perfecte wapen om Arabieren klein te houden en zichzelf te laten vernietigen.


https://www.tonysmelody.nl/blog/afvallen-met-apostaat


En het werkt perfect, want het zijn daar allemaal kansloze shitholes, al 1400 jaar. Mag ik dat hilarisch vinden, ja dat mag ik. Nu, 1400 jaar is overdreven. Van 800 tot 1100 had je de Oemajaden (Syria) en daarna de Abassyden (Irak) die europa aandeden (Al Andaluss) en dat was volgens mij de moeite nog waard. Tegenwoordig moeten we het hier mee doen.


Maar goed, Erdogeit is een zionist en Ashkenazi-jehud. Die Kazhaarse mafia joden die echt overal geinfiltreerd zijn en, zich verstoppen achter de holocaust/ jodendom en hun misdaden tegen de mensheid blijven uitvoeren.


Disclaimer: Ik heb niks tegen Joden, mijn eerste twee werkgevers waren joden. Ik heb wel wat tegen de willfull ignorance van Joden en het niet aanpakken van de wereldwijde, onmenselijke misdaden van een kleine groep Joden die het voor de rest van de Joden en mensheid verpest.


Communisme is een "Joodse" uitvinding.

De 260 miljoen doden kan je rechtstreeks aan de rijke uber/ crypto-Joden/ illuminatie en gekochte politici toeschrijven.


WILLIAM PIERCE: GUESS WHICH SUBVERSIVE GROUP WHICH DESTROYS WESTERN CIVILIZATION?

https://www.bitchute.com/video/23rYpjgcCLgD/En kijk aan wie we daar hebben. Verstopt in het Gristelijke donker, Grapperhaus en Omtzigt staan de kolen uit het vuur te halen voor Buma.


Buma is een Satanische Jood : https://nl.wikipedia.org/wiki/Sybrand_van_Haersma_Buma ik citeer :


Zijn grootmoeder van moederskant, Clarisse Henriëtte Cohen, kwam uit een joodse familie uit Würzburg En zo zijn er vele Joden die in Europa en America in de politiek zitten en hun Joodse afkomst verbergen want het zijn zij die de macht hebben over ons. Natuurlijk is hij een tietengrijper en nog veel meer wat wij NIET zien voor de camera , en dan te bedenken dat hij de leider is van een CHRISTELIJKE PARTY


Zijn dat dezelfde Cohens en Asschers die zonder problemen inde 2e wereldoorlog 140.000 echte Joden registreerden en naar de gaskampen stuurden? Vast wel. Van moederskant, is ie dan een Jood of een Gristen? Nou aan de steun die hij al III kabinetten aan moslimterroristen geeft, gok ik dat hij een crypto-jood is. Of iig graag daarbij wil horen.


https://www.tonysmelody.nl/blog/lodewijk-a.


(Aan de manier waarop justitie & Veiligheid onder cda moslimterroristen en hun zwangere broedkippen weer terug naar Nederland wil halen zal hij wel geen Christenen zijn. Die mocro's die afreisden naar het kalifaat hebben daar oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid gepleegd. Dat zijn islamitietische oorlogsmisdaigers.


Die misdaden zijn in Syrie, Irak en Libie gepleegd, niet in Nederland. Het Nederlands Recht en Nederlandse Rechters hebben hier niks over te zeggen. De misdaden zijn daar gepleegd en die landen moeten er recht over spreken.


Die oorlogsmisdadigers terughalen en onder Nederlands 'zacht' recht berechten is verraad aan de slachtoffers. Verraad aan alle vermoorde, gemartelde en in slavernij verkochte Midden Oosten Christenen.


Het repatrieeren van zwangere kutwijven met de nieuwe lichting moslimterroristen in de baarmoeder is verraad aan Nederland.

Oorlogsmisdadigers uit het Midden- oosten uitnodigen voor een goed gesprek, uitkeringen, woning en anonimiteit verschaffen is verraad aan het Nederlandse volk en maatschappij.


Dus familie Buma zullen wel geen Christenen zijn. Sterker nog, het hele CDA is wat ze in de Bijbel addergebroed noemden. Letterlijk uit de bijbel te halen, ze hebben niks met Christus te maken, het zijn de verraders van het Christendom).

Rothschild Zionism | They Dare Not Speak Its NameWat ik al zeg, de ene Jood is de andere niet. de ene "jood" was kind aan huis bij koningen en de andere leefden van geboorte tot graf in Europese ghetto's. Twee millenia beschimpt door de kerk en gehaat door de bevolking wanneer de regering een zondebok nodig had.


Dat systeem bestaat nog steeds en wordt geinspireerd door die andere "joden". De Joden moeten hun eigen erf maar vegen. Die uber-joden vermoorden hen al eeuwen en verstoppen zich daarna in het verdriet en schuld van deze gruweldaden.


In the 19th century, Jewish ghettos were progressively abolished, and their walls taken down. However, in the course of World War II the Third Reich created a totally new Jewish ghetto-system for the purpose of persecution, terror, and exploitation of Jews, mostly in Eastern Europe.


https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_ghettos_in_Europe


Ook voor de Joden, breek de banken en het Vaticaan en de mensheid zal voor het eerst in millenia weer vrij zijn.


Weer echt een mens zijn. Blijf in deze parasitaire relatie met de uber-joden hangen en het Joodse volk zal nooit vrij en veilig zijn.


Let my people go, thus said the Lord.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page