top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Deus ex Vault 7

U.S. intelligence agencies accuse Russia of hacking the 2016 presidential election, a Ben Ferguson travels to Tel Aviv to find out how Israel is on its way to becoming the world's top cyber superpower.


How Israel Rules The World Of Cyber Security

Gepubliceerd op 14 mrt. 2018

Dit komt van Vice en is redelijk softe informatie. Met alle techniek die we vandaag de dag door de strot gedrukt krijgen, wanneer gaat het tegen ons werken?

Nogal filmisch aangelegde personen zouden dmv zelfrijdende auto's makkelijk een tegenstander uit de weg kunnen ruimen.

Als dader met bewijsbaar technisch mankement, maar dat is onwaarschijnlijk. Maar eerder een politieke tegenstander een ongeluk laten krijgen. Doodsoorzaak: technisch falen. Zaak gesloten en jammer dan. Probeer maar eens bewijs te vinden dat iemand op afstand in de autosoftware is ingebroken. Die de middelen had, het motief en het bewijs rondkrijgen?

Iedereen kan een laptop aanschaffen en software illegaal vinden. Vault 7 is een goed voorbeeld van, hoe het gereedschap van Geheime Diensten zomaar (niet dus) op straat kunnen komen te liggen.

Iedere terrorist weet nu hoe de Cyber warfare CIA werkt. Iedere amatuer heeft nu de high tech tools om chaos te veroorzaken. Door een lek in de cia/nsa. Dit soort (opzettelijke) fouten kunnen steeds vaker voorkomen.

Een pistool of bom aanschaffen is hoog risico activiteit. . En niet voor iedereen toegangklijk. Software downloaden/ usb, op afstand corrumperen kan iedereen die een beetje oefent of het van zijn handlers uitgelegd krijgt.

Wie weet zijn er al moordaanslagen geweest per inbreken in rem- of gaspedaal-software.

Ik kan mij nog goed herinneren dat er een moordaanslag was op Nigel Farage. Vakkundig uit het nieuws gehouden door de altijd betrouwbare npo. Toen had hij zijn Volvo in Bxl'se garage staan. Na het werk terugrit, vloog er een wiel van zijn auto af. Alle 4 de wielen zaten de bouten los.

Volvo kwam met een smoesje/ uitleg dat ze later, na controle aantal verkochte series, weer moesten intrekken. Midden op de snelweg vloog een van zijn wielen eraf. Dat was een levensgevaarlijke situatie voor hem. Houdt in je achterhoofd dat hij ook al eens neergestort was met een campagne vliegtuig.

Het kostte hem 25 jaar en wat blauwe plekken. Maar het is hem gelukt. Helaas zitten ze met de saboteur May opgescheept.


Een faalhaas als min binnenlandse zaken (politie onderfinancieren, inlichtingen moslimterrorisme uitkleden) en dan in ene Prime Minister. Daar faalt ze dus ook gewoon in. Haar eigen partij weet dat ze niet zuiver is.

Nigel Farage assassination attempt October 2015

Gepubliceerd op 2 jan. 2016


http://www.dailymail.co.uk/news/artic...

Nigel Farage 'Sad' After Crash Pilot Found Dead The Latest News Charles Town

Gepubliceerd op 8 dec. 2013

WikiLeaks Vault 7:

What You Should Know and Fear, CIA vs. NSA Turf Battles, How Trump Was Right

Lionel Nation

Gepubliceerd op 8 mrt. 2017Rond de 2:10 minuten de clue: De CIA heeft de controle verloren over haar cybergereedschap en cyberwapens. Complete bust. Het beste wat we hadden? Julian Assange Press Conference and Q&A on Vault 7, Year Zero and the CIA (03-09-2017) Listen to this also Gepubliceerd op 9 mrt. 2017


Dit is wat Min. Kesja Binnenlandse Zaken van plan is te gaan doen.


Mensen/ politieke partijen “besmetten” met vingerafdrukken van “de Russians”, via de Sleepwet alle data al voor handen en de “bewijsstukken” kunnen makkelijk online bijelkaar gezocht worden. Weet de rechter veel. Die verlaat zich natuurlijk op de goede intenties van het OM. en de cyber- "experts". Die werkelijk van toeten noch blazen weten. Werkelijk. etc. etc.

Zelfs een aap achter een computer kan het "bewijs" dan nog wel vinden. Boem, weer een politiek partij minder. Weer een sterke politicus uitgeschakeld.

Dat regent en regeert wat makkelijker, wanneer je zelfs in parlement makke schapen om je heen hebt. Dat is dan naast de makke en angstige bevolking en de gekochte msm een perfecte Chiquita-monarchie. Textboek.


Wat Kesha al een lange tijd niet meer beseft is;


Dat ze zelf ook, lang geleden een mens was. Een burger van een land.

Niet van Nederland, da's duidelijk.

Maar ze zal toch ergens moeten wonen na dit vluchtige kabinet.

Wikileaks Vault 8: CIA Can Impersonate Anti-Virus Software

The Conscious Resistance

Gepubliceerd op 10 nov. 2017James Munder UNITE FIGHT ORGANIZE WIN (repeat)

Gepubliceerd op 17 mrt. 20180 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page