top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

EO. #2 Serious Human Rights Abuse/ Corruption. 21 Dec. 2017

Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption.
EO 13818; Serious Human Rights Abuse/ Corruption. 21st Dec 2017


In het interdimensionale schaakspel dat geo-politiek in feite is. Moet je effectief je wapens gebruiken. Door middel van deze presidentiele order, heeft Trump de elite van haar geld en daardoor macht afgesneden.

Hij heeft met de EO ook de Noodtoestand afgeroepen waardoor er ander recht prevaleert.

De oude elite, banksters en puppeteers kunnen niet meer zo makkelijk mensen corrumperen of afbetalen. Dus loyaliteit en omerta kan niet meer gekocht worden. Ze staan er alleen voor. Kunnen alleen nog maar mensen bang maken met praatjes. De gekochte vrienden en bescherming nergens meer te bekennen.

Het betreft hier mensenrechtenschendingen op globale schaal. Mensenhandel, pedofilie, chantage en de illuminatie die haar macht en invloed hiermee realiseerde.

Er is weinig aandacht aangegeven in de media. Al die ceo's etc. vervullen een rol in het economische en sociale systeem. Bekende figuren/ iconische figuren mogen blijven toneelspelen.

Er zijn lijsten van ceo's etc die per direct aftraden. Van echt hele grote bedrijven. Dat zijn allemaal indicatoren dat die personen/ bedrijven in feite onder voorwaardelijk beslag liggen bij de staat. Dus de topmensen wegwezen, of anders bedrijf opgebroken.

Dat zijn zaken die je moet weten als aandeelhouder bijvoorbeeld. Of als regering van een van oudsher welvarend land.

De EO is gericht tegen de Illuminatie, de ADEL en ander oud geld. Besmet oud geld. Voor hetzelfde geld valt het halve koninklijk huis hieronder.

Dat is nog niet eens het meest dramatische. (*) Er is een kill contract op 6.500 van de hoogste mensen ter wereld. Kan ook de top 4.500 zijn.

Het valt niet onder deze EO, maar Team Trump ! heeft voorzorgsmaatregelen genomen. Voor het geval er wat met hem of familie gebeurd.

Trump heeft met deze EO heel effectief de macht van de Illuminatie/ Adel geknakt en/ of verzwakt. Je kan vliegtuigdata checken, maar na deze datum moesten heel veel rijke en fatsoenlijk mensen hals over kop naar geheime bankrekening/ off shore haven, contant geld ophalen.

Die mensen moeten met koffers vol met contanten de wereld over, omdat niks meer werkt.

Geen krediet, geen panden/ schuilplekken, geen creditcards of bankrekeningen. Geen vliegtuigen, limousines of helicopters beschikbaar.

Er wordt afgerekend.

Lionel Nation Gepubliceerd op 23 dec. 2017


Lichaamsonderdelen roof van kinderen/ mensen. (Rotterdam net een boot met lichaamsonderdelen gevonden 26-02-2018) Misbruik, snuff-movies. Dit valt allemaal onder deze EO. Binnen presidentiele macht.

Via Lionel Nation. The New York Post speculated that Schmidt’s “womanizing” lifestyle began in 2012 after deciding to live apart from Wendy Schmidt, his wife of 37 years. Although the post commented that despite extensive research into “Schmidt’s former flames,” no evidence of Harvey Weinstein-like sexual harassment have yet been found.

Deeper analysis reveals 13 people named in the Treasury annex as “serious human rights abusers and corrupt actors” target a range of individuals including the former president of Gambia and a Myanmar general; more broadly, the U.S. Treasury’s Office of Foreign Assets Control names 39 other individuals sanctioned by the U.S. government worldwide who are subject to having the U.S. government confiscate their assets within U.S. jurisdiction.

Already researchers are establishing that various of the thirteen named by Treasury have close ties to the Clintons through their generous contributions to the Clinton Foundation and/or the Clinton Global Initiative.


Wat moet je dan met zo'n bericht in de Telegraaf ($)


Trump's Executive Order of December 21, 2017

Glenn Hall Gepubliceerd op 20 feb. 2018


1:54 De mensenrechtenschending van kinderen en mensen, de handel in slaven of vluchtelingen hebben zulkse verwoestende effecten. Denk aan oneindige oorlogen, slavenhandel en ander degeneratief gedrag. Dat het verwoestend kan werken voor de toekomstige maatschappij.


NB! Binnen en buiten de USA.

A = foreign persons

B = former official (UraniumOne/ Hillary)

C = Leader of a country (Kings and Queens and Presidents) En iedereen die later nog in het vizier komt (in samenspraak verschillende departementen).

8:24 Section 1 property in USA, blokkade van kapitaal van de namen in de Annex. Dertien personen in het bijzonder zijn dus genoteerd. Dit is nog maar het begin. De lijst is over verschillende werelddelen en zeer tactisch opgebouwd.


Er volgt na deze ronde onvermijdelijk andere Lijsten met Landverraders, globalisten en corrupte politici. Wereldwijd.


De aanklacht is breed, let vooral op 'assisted in technical support'. Hier komen de tech-giants in beeld.


14:27

All these things are happening right before our eyes. Trump is the real deal.


Hier begint de uploader vergelijkingen te trekken met de Goddelijke strijd die we strijden. Het wordt een beetje religieus.


15:21

Thyatira 4e van de Seven Churches, Openbaringen.

Hier werd de Duivel aangehoord en Satan onderzocht. Er wordt verondersteld dat de Roman Catholic Church wordt beheerd door crypto-joden. Die lang geleden de macht hebben overgenomen in de Katholieke Kerk.

Netzoals in de bankensector, news, filmindustrie en industrieen onder Joods beheer zijn. Hij zegt niet dat Joden slecht zijn. Hij wijst een patroon aan. Een patroon van degeneratie en verval van moraal. Geinstigeerd door de bovenons gestelden. Toevallig veel bepaalde en zeer rijke Joden.

Deeplink> Update (van 4 maanden geleden) (future proves past).


Geld creatie kan op vele manieren. Gewoon terugpakken van de badguys, roofadel en globalisten. Terugbrengen in de economie via bedrijven en uiteindelijk in de zakken van meer dan


2 Miljoen Amerikanen ! Die lachend rondliepen met duizenden dollars extra cash.


en dat was in February 2018. De bedrijven stonden er mooi op, de president het land en de bevolking. Well played, geef mij ook zo'n president.


Trump stays Champion of Humanity.


STOLEN WEALTH AND PROPERTIES RETURNED THROUGH TRUMPS EXECUTIVE ORDER


Gepubliceerd op 31 dec. 2017>>

Rai Jo Live gestreamd op 23 jan. 2018

Satellite AR Trump Executive Order 138188

De EO in kwestie kan je op heel veel ontwikkelingen in onze maatschappijen laten slaan. Alle echte en veronderstelde slachtoffers kunnen deze legale nieuwe situatie ook aan hun persoonlijke slachtofferschap relateren. Groepsgewijs advocaten zoeken. Groepsgewijs bewijs zoeken en aanklagen. Er is nu een legale basis. Het is wet geworden dmv de EO. De stok om de foute elite mee te slaan. Maar je moet bewijzen hebben.

Zij heeft het over een voor mij onbekende Targeted Individual-programme.

Door internet kan je nu ieders persoonlijke verhaal direct horen (1000 views). Zonder filter kan dat hysterisch of gestoord overkomen.

Maar wat weten we zelf nu echt? Wat weet ik wat er in de EU raad van 26 wordt besproken?

Deze vrouw denkt dat de rfid chips programme al is ingevoerd in USA. Illegaal en het is een miljarden business. Universiteiten, chipbouwers, verzekeringsbedrijven die data misbruiken.


Is dit waar? Wie weet.

In de EU willen ze dit ook heel graag. Te beginnen met auto's. En wie weet hoeveel data een borstimplantaat van Wendy Slim uitzend?

Wie volgt en tracked ons allemaal al en hoe wettelijk is dat allemaal. Dat iets technisch mogelijk is, wil niet zeggen dat het goed is. Of dat het nu eenmaal zo had moeten zijn.


Zij ziet een direct verband tussen deze EO en haar situatie. Dat verband zie ik niet en dan komt haar verhaal te ver gezocht over. Maar ik heb haar onderwerp niet jarenlang geresearched. Zij, naar eigen zeggen wel. Dus wie ben ik, of jij, om haar verhaal te ontkennen.

3:51

6:36 Wegkijken mag nog steeds, het veranderd niets aan de legaal vastgestelde Realiteit. Als je wegkijkt zie je de Zeis nooit aankomen. Ben je m.i. kansloos.

8:20 Economic aspect concerning this EO De opgekropte emoties die op het einde vrijkomen zal voor veel truthwarriors in meer of mindere mate bekend voorkomen. Het kan frustrerend werken als je qua informatie al in de toekomst zit, maar de huidige omgeving kan niet snel genoeg aanpassen. Daar krijg je ruis van, en miscommunicatie. Tegenwoordig lijkt de realiteit wel vreemder dan fictie. Dus mensen die extreem overkomen, hoeven niet perse gestoord te zijn.

DeeplinkChampion nr 45's signed EO's


--

Bewijs dat vroeger danwel later altijd boven komt. Je onderstut je meedogenloze conclusies met de bewijzen die aan het licht komen.


John Legend, Chrissie Tygen waren Hollywood a/c listers. Na Trump's Dec EO hebben heel wat voorheen rijke mensen een cashflow problem.


Het gaat hier om onmenselijke kinderhandel, kindermisbruik en satanische rituelen uitgevoerd op slachtoffers. Gepleegd door de adel/ nwo/ elites. Wereldwijd.


Het precedent is geschapen door deze EO, het is de veranderende realiteit geworden. Het is de Wet geworden. De wet die kinderen, jongemannen en vrouwn beschermd.


De wet die, die meedogenloze vriend is geworden.


De status elite is futiel.


Are You Tired Of Winning Yet? -Stranded In Hong Kong Edition

Gepubliceerd op 15 mrt. 2018

FBI Obtain ‘Sickening’ Hillary Clinton Child S.E.X. Tape.

Gepubliceerd op 10 mrt. 2018

Top Stories Today


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page