top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Exceptionele omstandigheden.Vreemde tijden waarin we leven. Een tijd van stille verwoestende stormen en luid donderend geraas. En die twee niet altijd op dezelfde plek en tijd.

Meesterlijk.

Exceptioneel.


En wederom ben ik, en is het Nederlandse volk dhr Hiddema en FvD weer dankbaar.

Voor het vernuft. Voor het doorzettingsvermogen en het tonen van karakter.

https://www.geenstijl.nl/5142070/gratis-fvd-proza-klaagschrift-theo-hiddema-in-discriminatiesmaadzaak-tegen-ollongren-onli


Wat heeft ze nou weer gedaan?

Min Karin Hildur (Kajsa) Ollongren die evt aangeklaagd gaat worden. Voor aanzetten tot haat en uitlokking van (de volgende politieke) moord. Met de moord op Fortuyn/ van Gogh en Wilders al jaren in zware beveiliging is het demoniseren van politieke tegenstanders werkelijk van een heel laag allooi.


Zo barbaars laag en intens gemeen dat strafrechterlijke vervolging op zijn plaats lijkt.

Demoniseren is de aanklacht als ik het goed begrijp. Da's dan een terechte aanklacht. Tegen heel '66. Leg die maar naast de rascisme aanklachten tegen kereltje Peggold. Dan past dat mooi op destapel met de (d)'66 Penthouse en belastingontduiking en corruptieaanklachten tegen, alweer, de voorman van D'66.

Dhr. Alexswabber Pechtold (ALDE)

(d)'66 = (d)eplorable'66


Ik heb nog geen tijd gehad het pdf-je grondig te lezen maar dat ga ik zeker doen. De comments op GS volg ik wel.

Normaal ga je niet uit van aannames, maar je kan ervan uit gaan dat dit legale document klopt.

De status van de heer Hiddema veranderd nu wel degelijk de realiteit. En dat maakt deze situatie exceptioneel. En dat maak je niet vaak mee in dit leven. Exceptionele heerschappen waarvan de status persoon invloed heeft op de werkelijkheid.

Ik heb de beste man zelf de hand mogen schudden op het feestje/ introductie van de nieuwe nr 14 van Amsterdam; Nanninga.

Feest v Democratie kon je die bijeenkomst wel noemen. Was toenertijd van plan om daar vreselijk/ vleselijk te gaan netwerken. Dat liep hilarisch anders, maar dat is een verhaal voor een andere keer.

Een zeer sterke en slimme zet in het strafrechtelijke en civiele debat.

Een meedogenloze zet in het politieke debat. Ijzersterk, of baksteen.

Je kan erop reken dat het document en de aanklacht erin, tip-top in orde zijn. En dat werkelijk alles gerechtelijk klopt, en logisch te volgen is.

Zelfs als je Ke$ha heet.

En dat het Haagse Hof/ OM? niet anders kan dan tot dezelfde logische conclusies te komen, zoals vermeldt in aanklacht.


Exceptionele omstandigheden vragen om mannen met karakter. Mannen met lef, verstand, eer en wat fatsoen in de donder. Leiders in moeilijke tijden tonen zichzelf. Niet bukken en geen wegkijken.

Nederlanders (met hoofdletter) is de legale term en correcte omschrijving. Als ik zeg dat we met zijn allen geschiedenis aan het schrijven zijn, dan heb ik gewoon gelijk. PVV schrijft de geschiedenis op haar manier, FvD bouwt zijn eigen legacy. En het volk geniet.

De Kosmische Kompetitie Knalt. Wilders en team dat allang op stoom is. En FvD dat met Baudet de aandacht op het publieke middenveld hield. Niemand die doorhad dat Hiddema de diepte inging, niet als spits. Maar als hooligan, dit is zijn terrein en zijn spel. En het volk geniet.

Hiddema uit het niets voor een leeg en zwakzinnig doel, legt ie aan voor het schot, ja maar niet met de bal. Nee zijn arm gaat omhoog en naar achteren met de baksteen in hand goed zichtbaar. Boom, raak en hij telt wel.

Verfrissend zo'n club die zijn eigen spel en regels maakt. En blijft scoren, ook al hoor je ze niet. FvD, met 2 man in parlement bewijst hier maar weer dat ze uitstekend op hun plaats zijn in de ere-divisie van het politieke spel.


Zeer effectief. Vakmanschap.

Nu, dat demoniseren van Kasja gaat haar wel goed af. Een gemeente, land of stoomboot aankomst regelen lukt haar voor geen meter. Faalt ze keer op keer. Misschien staat die D wel voor Demoniseer'66.

https://www.geenstijl.nl/5142166/live-linksfascisten-rellen-bij-de-rode-hoed/

Slopen van de tegenstander kan als hooligan of als artiest, beiden hebben hun functie. De moderne man kan rafelige of verzorgde aansprekende kunst wel waarderen. Zo werd ik onlangs naar het museum gelokt. In Amsterdam was een nieuw kunstwerk van een oude meester ontdekt.

Ben gelijk wezen kijken en was niet teleurgesteld.

“Het schuldig lijden der Deugd”

80x90 Olieverf op digitaal linnen. Dit meesterwerk verhaalt van het ondraaglijk bestaan van het wetende geweten. De ideologisch onderdrukte ziel/ hart die in stilte schreeuwt, en daarbij het gelaat van de drager tekent met pijn. Met schuldig smart.

Het schuldig lijden van Femke Halsema. Binnenkort in uw theater?


Dit meesterwerk verhaalt van het ondraaglijk bestaan van het schuldige geweten. De ideologisch onderdrukte ziel/ hart die het gelaat van de drager tekent met pijn.


Het schuldige lijden van Femke.


Femke, krijgt een directe vraag over de massamoord van de usa-regering op haar eigen burgers, 9/11.


3500 duizend onschuldige en onterrechte burgerdoden die weggekeken moeten worden. Verloochent moeten worden, zelfs tot na hun graf. Verloochent en verkocht worden door mensen die beter moeten weten. En beter hadden moeten handelen.


De realiteit die met steeds meer moeite ontkent of verwrongen moet blijven. Wie knapt eerder, de realiteit of de wegkijker? Er zijn maar weinig mensen ter wereld, waarvan hun status wel degelijk invloed hebben op de realiteit.


Femke Halsema is daar niet een van. Ze is geen Hiddema en zeker niet exceptioneel.


De loden last van een wetend ziel en een een ontkennende, wegkijkende brein. De artiest (Petra Possel) heeft hier op uitzonderlijke wijze de smart en innerlijke pijn van de adeijke/ elitarie kaste weer kunnen geven.


Exceptioneel zou je het haast kunnen noemen.


De smart van een medeplichtig (cover-up) en schuldig geweten,

zeer sterk weergegeven. Kan niet anders zeggen.


Bezoek dat museum voordat ze dit meesterwerk weer weghalen.


https://www.nporadio1.nl/homepage/8973-femke-halsema-ik-word-hier-diep-ongemakkelijk-van.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page