top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Forza Amici.

Wie het laatst blijft hangen, betaald (Juncker's drank)rekening.


07.06.18

CrossTalk on Italy: Europe's Populist Wave


Meer en meer mensen begrijpen nu dat de EU een schadelijk Eussr-systeem is waar we nooit om gevraagd hebben. En nooit voor- of tegen konden stemmen. Met 100-en regels, wetten en directieves die uitgevaardigd worden door een imo 'politburo'. Een raad van 26 ministers/ mannen, die geheime vergaderingen houden. Niemand die ze kan wegsturen en door niemand gecontroleerd worden (*), en denkt voor 500 miljoen mensen in EU-blok te kunnen regeren en hun levens te bepalen. Zelfs tot na hun dood. dat klinkt heel erg eng. En dat is heel erg eng.

Het EU parlement dat de controle zou moeten doen is een tandeloze klapfabriek. Een dure tandeloze klapfabriek. Zij mogen alleen maar instemmen met wetgeveing voorgesteld door

die club van 26 verdwaasde en incompetente EU-koninkjes.


The EU - Our MEPs are worthless and EU Parliament is a facade

Gepubliceerd op 31 mei 2016

WIN


Wanneer ze tegendraads zijn, dan zijn er voor hen 1000-en anderen die voor een minister-president's salaris hun plaats willen innemen. Die zullen gek zijn om dat op te geven. Die zullen altijd JA zeggen, op alles. Daar is geen controle of belangenbehartiging voor burgers te vinden.


En dat incompetent →


bankencrises, vluchtelingencrises, eurocrises, Oekrainecrises.

Alles is een crisis bij die hysterische club totaalmaloten. Alles mislukt. En dat totaalmaloten →


mosliminvasie en geweldadige verkrachtingen van vrouwen, mannen en kinderen is explosief toegenomen. Politie wordt verboden op te treden. Sociale vangnetten autochtonen afgeschaft, terwijl er genoeg werd verdiend. Criminele verkrachtende illegale immigranten worden door wetgevers beter beschermd dan de slachtoffers.


En dat gedoemd is te falen. De structuur is gedoemd te falen. Kan zo groot en met zoveel overhead nooit en te nimmer concurreren. Te groot en log om aan te passen, wetgeving te traag omdat 28 landen akkoord moeten worden. Net als met Italie, kan de EU zich niet breder of dieper ontwikkelen dan dat de stoffige wetgeving toelaat.


We werken met window '98 in de EU. Dat is niet goed genoeg. En in de vrije markt/ betonnen jungle is er maar 1 resultaat gewenst.


WINNEN. elke andere uitkomst betekend vroeg of laat de ondergang.

Hier is de deal. Als je langer blijft zitten aan tafel, moet je de rekeing ophoesten met minder man. Brexit, is voor onszelf ook onbekend terrein. Ik denk dat we links en rechts ingehaald gaan worden.

Mijn mening boven, hoef je niet te delen. Er zijn 100-en redenen om als soeverijne, trotse natie het EU-blok economisch te ontvlechten en te ontvluchten. M.a.w. opbreken en verder gaan met compatible partners. Alle werelddelen willen handelen. Wij als land, zijn aan handen en voeten gebonden om geld buiten de EU om te verdienen. Dat mogen we niet, kansen moeten we voorbij laten gaan. Voor wat !?


De EU heeft ons, als schatrijk land, alleen maar geld gekost. Ik werkte, woonde, studeerde in '98 al in het buitenland. Tien jaar daarvoor gingen schoolgenoten ook al die kant op. De EU hadden we helemaal niet nodig om vrij door Europa te werken, lief te hebben en te leven.


Wat heeft de EU ons nu opgeleverd. Ik weet dat we bij de invoering van de Euro, sowieso 10% (Zalm/ VVD) gezamelijke welvaart ingeleverd hebben. Ik denk zelf dat de schade 2x zo groot was voor de Nederlanders. En dat was alleen nog maar het begin van dit waanzinnige experiment.

Want dat is het. Een experiment. Eerder geprobeerd met wapens, gaskamers en granaten. Nu met omkoping, leugens en deceptie, van vrede. De overname van een groot, rijk werelddeel. Een systeem zo inelkaar zetten met zoveel landen en culturen is nog NOOIT geprobeerd of gedaan. Elke EU-freak die uitleg komt geven over wat, en hoe de dingen zouden moeten gaan. Die liegt op zijn best.


Er is niemand die kan weten hoe de EU zal draaien en functioneel gebouwd kan worden. Die data/ informatie is simpelweg niet aanwezig. Omdat zoiets als dit, nog nooit gedaan is. In de geschiedenis van de mensheid. Logisch.

Iedereen die zegt wat de oplossing is en pretendeerd te weten wat er aan de hand is, liegt. Dat is niet heel doordacht van mij, die conclusie. Ik gebruik gewoon logica.


Je hoeft geen genie te zijn om te zien dat de EU als een razende aan het imploderen is. Waarom blijven we bij de explosie hangen. Dat is onverantwoord gedrag. En kostbaar gedrag.

De afgelopen kabinetten waren er onverantwoorde kleuters bezig. Onwetend en daardoor incompetent. Draaiend, liegend en daardoor lekkende kabinetten. Net als de EU, gaat Rutte ook van crises naar crises naar Einde. Want ik geloof, dat ze er zelf nog best veel zin in hebben. 65% van Nederland niet meer hoor.


En dan gaat het nog niet eens over de misgelopen omzet of welvaart.

Nigel Farage, acclaimed GeenPeil-Champ, mascotte, hero and battle cruiser-captain had in december 2017 al zijn gedachten laten gaan over Italie. Het land, de staat en de maatschappij.

1. Italie is zelf een verdeeld land.

Laat staan dat ze een drang hebben om gezamenlijk een EU-land te worden.

2. 20 jaar geen economische groei. o.a. door invoering Euro.

3. Italiaanse opvattingen/ definities over op tijd, aan afspraken houden, fiscaal gezond zaken doen en correct afrekenen verschillen hevig met de wat minder Zuidelijke gelegen natiestaten.

Je ziet hem op 1:43 een beetje genereerd zijn puntje maken. “ze kunnen er zelf ook niks aan doen" moet ie gedacht hebben en wat leg ik mijn Italiaanse vrienden, die die zeker heeft, morgen uit over dit interview.

Farage, is dapper en hilarisch genoeg om zijn ware, maar pijnlijke punten te kunnen maken.

NIGEL FARAGE BELIEVES ITALY WILL BE NEXT TO LEAVE THE EU


Gepubliceerd op 1 dec. 2017

Jerry Eldred

Nu heb je dan Oostenrijk, Italie, Visegrad en vast nog wel andere landen die loeren naar de nooduitgang. Het punt is, ik zie het als onoverkomelijk, noodzakelijk en onafwendbaar dat de EU uitelkaar klapt. Die klap vh uiteenvallen zal gezien het brutale en kinderlijk gemene reactie op de Brexit van eu-parlement, Niet soepel of zonder zware schokken gaan.


Kostbare schokken en pleisters. Zaak is om als een van de eersten ons geld en welvaart terug te pakken en afteschermen (IORPII). Afspraken met sterke economieen maken en vrienden buiten Brussel om te gaan zoeken. In Europa of daarbuiten, we hebben een goede reputatie en kredietwaardigheid als land. Geld aantrekken is voor ons goedkoper als alleenstaand land dan als garanteur voor ESP, IT, Moldavie etc.

In Brussel zitten je foute, verslaafde vrienden. Die werken voor de ADEL en nooit, Ik herhaal nooit voor Nederlanders of andere burgerbevolkingen. In Nederland is/ was er genoeg welvaart om de pijnen te maskeren. dat geld is net als de gasbel, op.


Nu is de (welvarende) middenklasse echt aan de beurt.

Ik zou graag een artikel schrijven over alle voorspoed en zegeningen die de EU ons de afgelopen 20 jaar heeft gebracht.

Maar dat is werkelijk onmogelijk.

Bloomberg Politics

Gepubliceerd op 14 feb. 2018

Bill Rhodes Warns of Possible Italian Exit From EU After Election Feb.14 -- Bill Rhodes, chief executive officer of William R. Rhodes Global Advisors and author of "Banker to the World," weighs in on the looming elections in Italy. He speaks with Bloomberg's Vonnie Quinn on "Bloomberg Markets."
EU Revolt: Poland Says 12 Nations Ready to Stand Against Brussels!!!

Gepubliceerd op 12 mrt. 2018Het is wat het is. Het begint met een A en Z onder een B krijg je het niet geschreven.


De zegeneningen van de EU.

De reacties op asociaal beleid zullen dat dan ook wel zijn. Je oogst, als parlement en regering, precies wat je zaait. Kijk onbevooroordeeld naar de Italianen. Jij kent hun situaties niet, alleen de resultaten. Het fysieke verval van de stad Rome. Het inelkaar razen van een Keizerrijk ziet er dus zo uit.

De resultaten van bewust EU-beleid. Bewust ALDE-beleid. Bewuste degeneratie als maatschappij en nationaal land was de ambitie. Ook voor ons, Nederland.

In Italie zijn ze geleverd.

Fascism in Italy: The hipster fascists trying to bring Mussolini back into the mainstream

Channel 4 News

Gepubliceerd op 2 mrt. 2018

Migrants do rock riot in Italy

Vlad Tepesblog

Gepubliceerd op 7 mrt. 2018Via GS

Tommy Robinson

EUropean Champion and Patriot. Warrior for truth and Justice. Protector of Free speech, honour and our Civilization.

ITALY: Attacked for Filming in a No-Go Zone


Gepubliceerd op 9 mrt. 2018
via RMSSTOCK

6 03 2017Gepubliceerd op 31 aug. 2019


Verre steden veroveren, per bus als Tsunami van energie en hilariteit geeurde toen ook al.


'trading war-stories' Beppe Grillo on the road, campagne voeren. Mensen een lach en hoop geven. De trots van de rots, fatsoenlijke mensen, oud, matures, en jongelui kregen weer hoop bij het zien van zo'n Vechtersbaas.


Er hoeven maar een paar echt harde kern te zijn, die rennen vooruit, schade en schande op de koop toenemend. De rest volgt. Automatisch.


TSUNAMI TOUR: BEPPE GRILLO A TORINO


Beppe Grillo is die ijzeren soldaat in de frontlinie van het terugpakken van de beschaving. Clip is van 2013 en Italiaans.

Maar je kan ffw, dan zie je hoeveel energie die man losmaakte, hoeveel energie hij gaf aan het Verloren en zeer zeker Verkochte volk.


Gepubliceerd op 4 jun. 2013

Grillo Tsunami Tour - Un comico vi seppellirà - TV

43:57 Toen wisten ze al wat er op het spel stond.


Die man, ook al versta je hem niet, is de moeite waard. Het type energie werkt aanstekelijk op een menselijk niveau schijnbaar. Onderstaand clip is onverstaanbaar maar kan er gewoon naar kijken omdat ik de man zijn achtergrond ken, en weet.


Succesvol op RAI (It msm/ RTL, Berlusconi), als komiek/ personality, bigger then live. Kreeg een eigen mening. Die niet genoeg deugde voor het establishment. Dat uiteraard wel deugde.

Bleef staan. Bleef razen en liet zich niet afkopen.


Liet zich niet afkopen door het establishment waar Berlusconi de top van de piramide wass. Decennia. Beppe Grillo is eenreactie op het oude Kartel van politiek en msm.

Berlusconi die nu weer van stal wordt gehaald door de wijzen uit Brussel. Als oplossing van het probleem waar Berlusconi zelf een pilaar van is. Een hilarische pilaar, maar toch.


EU werkt nog met Windows '98, en dat is niet genoeg. Tenminste als je toekomstgericht bent.Beppe, bleef staan uit loyalitiet met de bevolking, net als Geert. Zijn mensen, de Italianen. Die uitgebuit, uitgeknepen en geschoffeerd bij Wet worden. Door een zooitje magistratuur die het fascisme, net als het nsb-isme nooit heeft verworpen.


Het is overal hetzelfde onder ADELijk beleid. Als je in Nederland, als ambtenaar/ semi-overheid, uitkomt voor je PVV sympathie.


Dan is je klim op de maatschappelijke ladder over. Je maakt geen promotie meer in je werkveld bij de ambtenarij.


Dit systeem is vals. Dit systeem door de msm versterkt, en effectief gemaakt. Is de doodsteek voor onze democratie.


Dat is wat je verkoopt zodat de (2e) hypotheek betaald kan worden. Wegkijken voor een sloep kost hun, mijn en jullie kinderen hun veilige toekomst. Dat is de echte prijs.


Veel kundige PVV symphatisanten en stemmers, kunnen zich die val of blokkade van carriere niet veroorloven. Zij hebben ook een gezin te onderhouden. En die zitten ook niet op kapotte ramen en taarten door de brievenbus.


De msm is onderdeel van dit fascistische systeem. Wilders liet zich niet af- of omkopen. Dat heeft hij al 13 jaar bewezen. Van FvD/ Baudet moeten we het nog zien.

Beppe knalde ook gewoon door, begon zijn eigen theatervoorstellingen te organiseren. Komische populaire avonden met heel veel politiek commentaar. Dat had Italie nodig, iemand echt. Die niet bang was, niet om te kopen. En terugvocht.


De rest volgde automatisch, geen andere keus geestelijk of fysiek.


De rest wordt onze geschiedenis. Beppe Grillo is Champion of Humanity. Harde Kern.


Beppe Grillo the Best of

Movimento 5 Stelle Roma

Gepubliceerd op 4 dec. 2012Beppe Grillo and the Five Stars Political Movement - Italy

Journeyman Pictures

Gepubliceerd op 13 jun. 2013


De globalisten, vvd '66, gl en pvda gebruiken de islam en racisme als een splijtzwam voor de maatschappijen. De methode is gezien en werkt bijna nergens meer. (bij CDA hebben ze de vieze baarden en jurken gewoon in de kast hangen hoor. Vergis je niet, daarom hebben ze ook altijd heel veel respect voor islam, zelfde groene kleuren. misbruik acceptatie. Het is allemaal precies hetzelfde.)


WOW! Italy just took their country back! Oppressed Media

Gepubliceerd op 8 mrt. 2018DUTCH MEP DEFENDS BRITAIN & BREXIT BEFORE EU PARLIAMENT- MARCEL DE GRAAFF 16.01.2018 Gepubliceerd op 11 feb. 2018

Dr Watson


MARCEL DE GRAAFF HAS DONE MORE TO DEFEND BRITAIN & BREXIT & THAN OUR ELECTED USELESS PM THERESA MAY. It also looks like Boris was wrong about the £350m a week. It is likely to be a lot more.


Da's een echte, blijft staan. Schouder aan schouder met zijn vrienden. Daar staat een trotse en fiere Hollander. Laat zich door niemand wat vertellen en dapper en echt genoeg om te blijven staan voor rechtvaardigheid, respect voor soeverijniteit en fatsoen.


Klassebak. Komt lesgeven en straf uitdelen in EU-parlement. Europees geplaatst, da's duidelijk.


Als mensen willen weten hoe een democratie geslacht wordt, In den vleze. Kijk naar die andere patriot, Farage en UKIP die opkomen voor referenda uitslag Ireland (NEE tegen EU grondwet en Lisboa treaty = zelfde). Totaal genegeerd door het politburo EU en de waardeloze, tandeloze doema. Ook totaal genegeerd door de waardeloze msm.


Hier werd de Ierse democrarie letterlijk met een dolk in senaat vermoord.


Farage zag het en ging los. Bleef razen, als een echte. Bleef staan en vechten, en heeft uiteindelijk zijn land gered (UK). Dat kostte hem 20 jaar.


Respect the Irish Vote: Aftershock in European Parliament

Gepubliceerd op 21 jun. 2008

europarl0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page