top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

GeenPeil

GeenPeil ziet het als democratische taak om zo veel mogelijk mensen te informeren over het onderwerp van het Sleepwetreferendum, en hen op te roepen om ongeacht hun standpunt voor of tegen de Wiv 2018, hoe dan ook te gaan stemmen op 21 maart. We hanteren de term ‘Sleepwetreferendum’ voor het inspraakmoment op 21 maart, want dat is de meest gangbare term.

De informatiepagina van de referendumcommissie is hier te vinden, de gehele wettekst van de Wiv 2017 vind je daar en op deze website houden we de laatste ontwikkelingen bij in de nieuws-feed.

CONTACT

Postbus 59690

1040LD Amsterdam

campagne@geenpeil.nl

Rekeningnummer:

IBAN: NL59INGB0007179771

BIC: INGBNL2A


https://geenpeil.nl/


Cortés


De Sleepwetten worden EU-wijd opgetuigd in een razendsnel tempo. De Sleepwet gebeurd in opdracht van de EU. Hiermee wil de Adel het volk stil en opgesloten houden.En wat je ook gaat stemmen Gemeentelijk en SleepWet.


Bassie zegt;


Altijd blijven lachen.


(Zolang je nog af en toe om jezelf of de situatie kan lachen, zit je nooit op je laagste punt.)Het kan altijd nog slechter en waardelozer !
In opdracht van de EU/ ALDE/ALDI ADEL worden er bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet. Het vrije woord gecorrumpeerd en geketend met Sleepwetten en fascistische nsb-rechters.


De Tech-firms worden door de EU ingezet en gedwongen hieraan mee te werken.


Ons Vrije Woord wordt afgenomen met deze wetten, EU-wijd, vergis je niet. Dat is waar we voor naar de stembus gaan de 21ste maart 2018!


Dat systeem wordt gestopt, maar is nu nog in volle gang.


Twitter/ FB worden voor het Amerikaanse Gerecht gesleept. Gaan keihard teruggepakt worden. Als onderstaande bericht waar is, dan komen die miljarden aan boetes en veroordelingen ook wel. Zal je aandelenportefeuille alvast maar bijwerken. Het kan fake zijn, denk dat dit nog maar het topje vd ijsberg is.Via GS/ Feynman

Rundfunk fileert in 30 seconden het sleepnet


Applicaties met end-to-end encryptie beschermen de inhoud van het bericht, maar niet wie met wie chat, hoe vaak, hoe lang en vanaf welke zendmast. De structuur van iedere organisatie ligt bloot.


Zelfs van organisaties of initiatieven in de oprichtingsfase, die dat beeld van zichzelf nog niet hebben.


Vanuit metadata kun je precies halen wie volgelingen zijn, wie leiding geeft. Wie is de spil in het web? Die info is belangrijker dan de inhoud zelf. Vooral als er mollen of infiltranten geplaatst moeten worden. 


Terroristen weten al jaren dat ze niets meer met elektronische communicatie moeten doen. Alles gaat face to face, in Europa gefinancierd met een uitkering. Geen geld, gegevens of  om te volgen vanuit het buitenland. De datahonger is vooral elders bruikbaar.


De AIVD schuift het privacy-probleem af naar het grootbedrijf. Tinder, Facebook, Google en Twitter weten al veel meer over u. Als zij het mogen met “vrijwillig” afgestane data, mag de AIVD het met alle data.


Deze gedachte miskent het probleem dat gebruikers worden geplaatst in infobubbels. Alleen te horen krijgen wat ze al denken. 


De mensen achter Juncker wilden hun macht uitbreiden.


Besloot de vervroegde pensionering van de Nederlander Alexander Italianer onder de pet te houden. Eerst werd Junckers chef-staf Martin Selmayr adjudant secretaris generaal, pas daarna werd het vervroegde pensioen van Alexander aangekondigd, zodat Selmayr binnen negen minuten de nieuwe secretaris werd. 

Uit angst voor terrorisme wordt in het midden in ons staatsbestel technologie geplaatst dat een onzichtbare dictatuur vanuit de achterkamertjes mogelijk maakt.

Dat is de enige echte aanslag op onze democratie.


Uit angst voor terrorisme... dat ze zelf financieren en aansturen. Er zit een Veiligheidsdiens-systeem achter moslim-terrorisme in EUropa. Hoe kan het anders dat al die daders altijd bekend waren, vrij mochten reizen door EUropa en uiteindelijk bij ons aan de Balie binnen konden sloffen.


Geen vuiltje aan de lucht. Net 2 jaar moslims geslacht in Midden - Oosten en nu voor een sfeervol gesprek naar de Balie in Amsterdam.


In de rest van de wereld krijgen ze minimaal 30 jaar of de strop. Hier een nieuw paspoort en een uitkering.


Dit is waar je tegen stemt 21/03/2018, dit hele corrupte systeem.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page