top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Hoe gaat het met Splinter ?


Steve verteld van een ongeluk dat hij had en dat hij door onbekende Marokkaanse boefjes werd geholpen, en dat ze bij hem bleven totdat hij veilig was. Hij was geschokt denk ik, op de goede manier.

Zo kan je nog eens je eigen racistische deksel op de neus krijgen. Die "marokkaantjes" .

Ik zeg altijd, wanneer in discussie: Even los van de sociale terreur tegen blanken en meisjes (publiekelijk intimideren, bespugen, uitschelden, mishandelen en machteloos vernederen in groep jarenlang) van moslimachtigen. Afgezien vh immens veel grotere leed daarvan.

Wanneer een gedeelte van een minderheid in een land, totaal onaangepast en rotte appels zijn. Dan is het probleem nog te overzien.

Stel 5% van de totale bevolking is Marokkaan, en daarvan is 20% kut. Dat is dan 1 % vd totale bevolking die van god los is. dat is voor de overige 99% vd bevolking nog wel op te lossen (*).

Nu hoorde ik laatst een verhaal, zoals dat van Steve, dat mij echt schokte. We zaten in de auto (retour van een paar dagen strand Saidia, noorden van Marokko vlakbij Algerije), terug naar Oujda. Ik had het niet verwacht. Was niet in de Randstad.

Dit is niet ten faveure van de politieke islamfacties die ons parlement hebben geïnfiltreerd. En die nu juist het allerdomste en ondemocratische gedeelte van de allochtonen probeert te misbruiken (*, daar ging de corrigerende meerderheid).


Zij weten netzo goed als ieder ander, dat zij niks werkelijk begijpen van democratie. En dat ze ook geen democraten zijn. En dat ze in dit leven ook nooit de waarde van democratie zullen ervaren, voelen of beleven.


Daarvoor zijn ze gewoon te simpel. Dat kost generaties om democratie te zijn, als maatschappij. En de maatschappij, ben jij. Wij zijn zelf de cultuur.

Met hun komst in het Nederlandse Parlement, is het duidelijk dat zij deze evolutie en winst, hun kinderen ook niet gunnen.


Dit is ook niet ten faveure van moskeeën en madrassa's ! in Nederland die jonge kinderen en mensen een haat tegen andersdenkenden aanleert. Een minachting voor de Nederlandse wetten en gebruiken stimuleert. En zich door een onnatuurlijke angst en afkeer van vrouwen laat inspireren.

Dus dit is zeker niet ten faveure van hen,

Maar Marokkaanse pubers/ jongetjes kunnen ook zwaar gediscrimineerd worden door autochtonen.

Toevallig kende ik dat jochie van jaren geleden trainen, kickboxen. Of ik trainde hem, of hij trainde mee.

Bracht zijn vader hem. En het was een poepie. Echt een heel aardig, en ik denk zorgzaam joch. Bedeesd, beleefd en echt niet agressief. (1/4 of 1/8ste Marokkaan).

Nu ken ik het verhaal vd autochtone kant niet, misschien loopt het in die gedeelten van NL al de spuigaten uit. Ik ken alleen de kant van het slachtoffer (via familieleden).

De schok was, dat de Marokkaan dìt keer het slachtoffer was.

Die jongen is geboren en opgegroeid in NL. Had dus van oudsher een groepje jeugdvrienden. Nu zijn ze 15, 16 ofzo, misschien net middelbare school. En dat 1/8ste Marokkaanse jochie werd door de ouders van zijn blanke vriendjes weggestuurd tijdens de voorbereidingen voor carnaval. Die ouders wilden dit jaar niks meer met Marokkanen te maken hebben oid. Hun redenen ken ik niet. Ik noem het voor nu maar racisme.

Die jongen komt uit een ondernemersfamilie. Iedereen in die familie is zelfstandig ondernemer (opa/oma, ooms, tantes echt iedereen werkt). Dus daar kon het niet misgelopen zijn. Nu ik er zo over nadenk, ik heb daar ook nooit hoofddoekjes gezien. Het is mij iig nooit opgevallen.

Kan je je dat voorstellen?

Blanke volwassenen die allochtone kinderen straffen voor de misdaden van hun achterlijke soortgenoten.

Het waren zijn jeugdvrienden.

Nou, ik was geschokt. Ik heb de rest van de rit niet zoveel meer gezegd. Ik herinnerde mij die jongen alleen van jaren geleden. een kind dit aandoen. Vond het zo oneerlijk en bruut. En zo nodeloos.

Dat het al zover gekomen is.

Ik besefte mij toen ineens wel. Dat je heel erg voorzichtig moet zijn met de boel op scherp zetten met je uitingen in het openbaar. Grote groepen mensen moeten niet in ene al hun jarenlange frustraties afreageren, zodra dat sociaal acceptabel is in de straat.

Ik hoop dan ook, dat de Nationalistische partijen in Nederland dit white-mob-justice gedrag keihard zullen, en nu al aanpakken (intern) binnen de gemeentes waar zij actief zijn. En dat dit dus Niet, als sociaal acceptabel gedrag geaccepteerd wordt. (Ook niet 'tijdelijk'. Stop maar met tegen jezelf liegen. Zwakzin is niet tijdelijk, eenmaal los is los. Wanneer je liegt tegen jezelf, hoogstwaarschijnlijk ben je dan ook het slachtoffer. uiteindelijk).

It's again, a numbers game. Land 10 milj. mensen (80% autochtoon) 20% van 5% allochtoon. totaal = 1% vd bevolking corrupt. meh

20% van 80% autochtoon. totaal = 16% vd bevolking corrupt. 1,6 miljoen blanke mocro's die haten is een failed state.

Dat stop je niet meer wanneer het eenmaal de norm geworden is. Daar is Nederland te mooi voor. En daar zijn de Nederlanders te waardevol voor. Niet iedereen heeft relativeringsvermogen, fantasie of beschaving genoeg om op het scherpst vd snede, en daaroverheen, te debatteren. Of uitingen te doen en deze aan te horen.

Ik heb mijn uitingen,online, al redelijk aangepast vanaf die tijd. Niet omdat ik medelijden heb

met moslims of de islam oid, maar omdat dit verhaal mij persoonlijk (aan)raakte. Ik kende de mensen zelf.


En besefte dat; als je hakt er spaanders vliegen. Soms ketsen ze terug, recht in je gezicht.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page