top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

It's a Joke.

En een 'groene' hoax, en tegenwoordig ook een religie. In iedergeval heeft het er alle kenmerken van.


De aanhangers van de Klimaatreligie gedragen zich netzo kortzichtig en geestelijk lui als bij die andere, oudere religieen.

Dulden geen tegenspraak bij bespreking feiten. Worden ook nooit gehinderd door bewijzen, historisch besef en/ of verstand van zaken.


Vergeet niet dat het Klimaat (redden) ook een excuus is voor eugenics. Voor het ontzeggen van 'mindere' rassen hun mensenrecht op voortplanting.Thurnberg Ill um inaty Luceferian/ Baphomet bloodlines, info add-on. August, 2019


Voor het limiteren van economische groei van armere landen, en het beroven van de autochtone bevolking. Want dat groene collectebakje is dieper dan die van de kerk.


PJW's take on the matter .


Banken en financiele instellingen verdienen kapitalen aan de co2 handel en ondemocratische macht die ze nemen over andermans leven.


GLOBAL WARMING IS THE BIGGEST FRAUD IN HISTORY - Dan Pena

Dan Pena heeft tussen het schelden door wel een goed punt. De economische realiteit die niet overeenkomt met de geschetste realiteit/ toekomst.


Als de zeespiegel 2 meter gaat stijgen in 3 generaties, waarom financieren banken voor miljarden aan vastgoed aan de kustlijnen en andere plaatsen onder of aan de zeespiegel. Dat zouden ze nooit mogen doen wanneer ze gegevens hadden dat er daadwwerkelijk vernietiging op de loer lag.


In het parlement is er klimaatpaniek, bij de investeerders/ verzekeraars is het business as usual en geen vuiltje aan de lucht.It's the jetstream, stupid.

'Superfloods, hellish heat normal, sellout science is not'


En netals bij andere religies liegen ze er ook altijd keihard op los om hun macht en status te behouden. Hun macht te behouden over een onwetende en onbegrijpende bevolking. Hun volgers blijven ook tegen beter weten in, en tegen akademisch bewijs in beweren dat hun hysterie de waarheid is. De waarheid en niets anders dan de waarheid.


Maar het is nooit bewezen dat de mens de veroorzaker van de opwarming is. Zijn wij de oorzaak of zitten we gewoon in een cyclische periode?

Prof. Willy Soon met een hereiking van taal en definities. Hieronder legt hij uit dat we tekst en uitleg krijgen van de groene profeten. Maar de gekochte 'wetenschappers' en 'volksvertegenwoordigers' hebben de taal/ betekenis een beetje verdraaid. Het is denk ik niet de bedoeling dat we weten waarover we praten, of tot echte oplossingen komen.

The Climate Change Hoax, with Professor Willie Soon at Camp Constitution 7-3-17


Ezra Levant legt het schema/ stappenplan van de industrielen en grootkapitalisten uit (want daar werken al die flower-power idioten voor). Voor het grootkapitaal en de nwo. Alle socialisten werken voor grootindustrielen, altijd.


Ze verbinden veranderingen in de natuur aan menselijk handelen. Verzwijgen de oorzaak-en-gevolg van veranderingen in ons klimaat.


#Climate-gate, wetenschappers die data aanpassen en verborgen houden om hun theorie niet door de mand te laten vallen. Het Klimaat wordt als een ander controlemechanisme gebruikt tegen de burger.
https://en.wikipedia.org/wiki/Aurelio_Peccei is the founder of the Club of Rome. Creating a false narrative to scare and confuse ordinairy people. Then bring in the taxes and extortion, the corruption of men and national laws.

It's more then a hoax, it's a SCAM.

David Icke - Climate Change Isn't What You Think It Is


En weer met dank aan alle usefull idiots/ low-effort-thinkers die met alles instemmen en meestemmen, en ook nog denken dat ze iets goeds en zinnigs doen. Terwijl ze nooit de moeite hebben genomen zichzelf te informeren.

De nwo/ industrielen die deze onderdrukkings- en controlemechanismen steunen en toejuichen, berekenen de hogere (energie)kosten gewoon door in de kostprijs produkt. En de staat heft 21% over dat grotere bedrag en is ook weer tevreden met een geslaagde diefstal op de burger.


Maar we lossen helemaal niks op met maatregelen nemen voor zaken waar we geen invloed op hebben, of zaken die wij niet kunnen veroorzaken. We kijken naar de verkeerde feiten onderwijl accepteren we weer indringende en kostbare maatregelen.


Wynne’s Liberals to create powerful new agency to FORCE “green religion” compliance

The Largest Transfer of Wealth in Canadian History


Hereiking taal en definities: Parijs Klimaatakkoord = Bullshit!


Binnen twee minuten het fundament onder GroensLinks wegtrappen kan je aan de Rebel Media overlaten.

Non-binding Paris climate treaty is "a bunch of nothing"


Paris Climate Accord is "smug liberal virtue signalling"


Why Trump was right to reject the "Global Warming Scam"Voor alle onwetende en hypocriete haters.

Trump reduces C02 emissions without the Paris Accord


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page