top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Kardeşim izin özgürlük Hüseyin Baybaşin(geknipt uit 'Brieven aan Bert' 2017)

In relatie tot https://www.tonysmelody.nl/blog/degeneratie-is-iminent


>> 18.04.2018

2019 ! it is.

http://nieuws.tpo.nl/2018/04/17/geen-nieuwe-rechtszaak-voor-huseyin-baybasin/


>>

Wetgevend en “Gerechtelijke” macht/ magistratuur zijn een joke. Vraag maar aan de families van Faber en de teller met instemmers die de 300.000 allang voorbij is.


Onze magistratuur / Rechters en Deugers. Wereldbeeld uit de jaren 1980 (in stand gehouden door nsb-handelsblad. Het staat al in d.. ach laat ook maar.)


Een minachting en neerbuigendheid voor normale burgers alsof ze nog in 1880 leven.


En een wereldvreemdheid van geen enkele tijd. En bleef het daar maar bij.


Maar als het op achteloos punitief/ straffend administreren, aanslaan en afpersen van burgers aankomt, dan hebben ze een wereldbeeld en houding uit 1580. We hebben geen strengere wetten nodig. Maar Rechters/ magistratuur met wat gezond boerenverstand.


Delerium is een medische toestand, islam is geen vrede oid etc etc enz. enz. Het ligt niet aan de wetten. Blijf daar maar vanaf, is tijdverspilling. als de houding verkeerd is.

Politiek Correct = ONMENSELIJK


Die urgente conclusie, kan je alleen maar schreeuwend zeggen (in je hoofd tijdens discussies). Als je het door hebt, de misere.


ONMENSELIJK

Je kan het alleen maar uitschreeuwen zoals:

Hüseyin Baybaşin, die tenonrechte levend begraven is door VVD-Justitie.


Onder tonnen beton, grind en platen staal,

een mens, misschien door God gecreerd.


Kardeşim izin özgürlük.

Kardeşim izin özgürlük.

Kardeşim izin özgürlük.


Wanneer je Baybasin's exposure heroinehandel Ciller-regime kent, dan snap je ook dat Turkije hem stil en kapot wil.


Demmink was en is gecompromiteerd ivm homoseks en homoseks met minderjarige jongens (ook in Turkije en Bulgarije, dat ligt naast Turkije)


Baybaşin is en was een politiek vluchteling, een echte politieke vluchteling, en had deze bescherming/ status ook moeten krijgen.


Game recognises Game homey. De Harde Kern is je niet vergeten.

2019 wanneer Rutte zijn 30 EU-zilverlingen uitbetaald krijgt, en wij de nieuwe verkiezingen en een fatsoenlijke Justitie.


Wanneer je willens en wetens een mens of organisme zonlicht, sociale interactie en de aarde onder zijn voeten ontneemt dan gaat het dood.

Natuur gaat dood zonder water en zonlicht. Zonder verzorging en aandacht.


Levend begraven. Ten onrechte.


Wanneer je willens en wetens al het bewijs negeert omdat je smerige geheimen wilt blijven verbergen, tenkoste van een vluchteling/ vader/ man, dan ben je een moordenaar. Een laffe schunnige sluipmoordenaar.

Levend begraven. Ten onrechte.

Diederik Aben (D.J.C.) adv. gen. Hoge Raad, VVD, hoerenjong en moordenaar.


Mr. D.J.C. (Diederik) Aben, advocaat-generaal Hoge Raad

https://www.crimesite.nl/baybasin-affaire-heel-dichtbij-apotheose/


Na bijna vijf jaar is dan nu het einde van de procedure van Hüseyin Baybasin bij de Hoge Raad in zicht. Zijn advocaat zegt over een ‘overstelpende’ hoeveelheid nieuw bewijs te beschikken waaruit zou blijken dat de zaak vanaf dag 1 met leugens en bedrog in elkaar is gezet.


Door @Wim van de Pol


Maandag dient advocaat Adèle van der Plas haar laatste aanvullende pleidooi in bij de advocaat-generaal bij de Hoge Raad, Diederik Aben. Deze zou dan nog een maand de tijd kunnen nemen om een advies voor de Hoge Raad over het verzoek (zijn conclusie) af te maken.


Doorgaans volgt de Hoge Raad dit advies. Vrijdag verschijnt een boek van hoogleraar wetenschapsfilosofie Ton Derksen over de in zijn ogen vervalste telefoontaps. Telefoongesprekken Hüseyin Baybasin is in 2002 door het gerechtshof in Den Bosch tot levenslange celstaf veroordeeld onder meer voor uitlokken van een moord in Istanbul en een poging tot moord in de Verenigde Staten. Het enige bewijs in die zaken vormen ruim 6.000 afgeluisterde telefoongesprekken in vage bewoordingen.


Aan die gesprekken is al veel onderzoek gedaan voordat de zaak bij de Hoge Raad kwam. De toenmalige Commissie Evaluatie Afgesloten Strafzaken (CEAS) onder leiding van toenmalig hoogleraar Ybo Buruma durfde het niet aan een dieper onderzoek naar die taps aan te bevelen. Dit ondanks de conclusie van één van de specialisten in de wereld in audio-analyse, een wetenschapper die voor het Israëlische ministerie van Defensie werkt. Hij oordeelde dat er in enkele gesprekken sprake was van vele ‘smoking cannons‘ die op vervalsingen wijzen.


Deskundigen Advocaat-generaal Diederik Aben heeft de telefoontaps en het toenmalige tapsysteem tot op het bot laten analyseren door twee deskundigen. De conclusie van één van de deskundigen is dat het vast staat dat het materiaal is gemanipuleerd.


De andere deskundige droeg telkens alternatieve verklaringen aan voor rare geluiden en signalen in de gesprekken. Geen daarvan lijkt stand te houden. Aldus bronnen rond het onderzoek tegen Crimesite.


Onder ede Aben schreef in 2012 dat zijn tweede onderzoeksvraag zich richt op de start van het onderzoek naar Baybasin. Zowel officieren van justitie als politiemensen hebben volgehouden – ook onder ede – dat het onderzoek door Nederland is begonnen in februari 1997. Aben schreef al in 2012 sterke aanwijzingen te zien dat dit mogelijk onjuist is. Er zijn voor de Hoge Raad inmiddels meer dan tien betrokkenen verhoord als getuige over deze kwestie. Er zijn inmiddels sterke aanwijzingen dat deze direct betrokkenen bij de Hoge Raad eenduidig en helder hebben verklaard dat het de Turkse politie was die Baybasin achter de tralies wilde krijgen en dat hier al samen met Nederland sinds 1994 aan werd gewerkt.


Tappen

De spanning stijgt. Als Aben concludeert dat de telefoongesprekken zijn vervalst dan zal dat zeer ernstige consequenties kunnen hebben voor de opsporing in Nederland. Valt uit te sluiten dat er ook in andere zaken is gemanipuleerd? Is het tappen wel een valide.


Hugo Hillenaar Als Aben concludeert dat de start van het onderzoek Baybasin niet is gegaan zoals gepresenteerd in het stafdossier en ook onder ede door officieren van justitie is bevestigd, komt er strafbaar handelen van betrokkenen in zicht. De huidige hoofd-advocaat-generaal bij het ressortsparket, Hugo Hillenaar, was indertijd de zaaksofficier van justitie. Hij is door de Hoge Raad niet opgeroepen als getuige.


https://www.crimesite.nl/demmink-hield-baybasin-persoonlijk-in-nederland/ https://www.crimesite.nl/verpletterend-aantal-aanwijzingen-voor-manipulatie/ 'Ik ben bang voor de Nederlandse Staat' https://www.bs-foundation.nl/verknipt-bewijs-een-boek-van-ton-derksen-over-de-zaak-baybasin-manipulatie-bedrog-onbetrouwbare-tolken-onzin-en-vooroordelen-van-om-bezorgden-baybasin-levenslang/

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page