top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Kech nog an toe.


In vervolg op: https://www.tonysmelody.nl/blog/angela-en-de-andere-kechsClinton-Merkel Plot Against TRUMP at His Inauguration Exposed By Top German Spies

Screen Hoopla

Gepubliceerd op 30 mrt. 2018“King’s Daughter” Hillary Clinton Seeks Radical Parkinson Disease Treatment In France


Gepubliceerd op 30 mrt. 2018" King's daughters " ( zie bovenstaande filmpje 3:31 ) daar zit misschien wel wat in.


De afstammelingen van een toen al gedegenereerde zonnekoning en goddeloze bloedlijn. Die hun geboorterecht, werelddominantie opeisen.


RonXP1971 NO MA'AM church


Het corrumperen van onze toekomst is geen grap. Het verzieken van onze geesten gebeurd op school. En daar zit een sinister plan achter.


Het vernietigen van traditionele rolpatronen is niet om gelijkheid te creeeren (m/v), maar om ons allemaal verwijfde jankerts te maken. Baphomet is een ideaal van de nwo/ ALDE.


Hoe dan ook, ik blijf ploempzakken, wat ze me ook proberen wijs te maken. (uitgezonderd Kech el Kaag, want daar zou ik mijn hond nog van aftrappen).


Look at What's Happening in europe Now

Irritated Genie Speaks Gepubliceerd op 1 okt. 2017


De bedoeling van de elites is om maatschappijen en nationale culturen kapot te krijgen. Geen eenheid/ unity, geen tradities en geen nationaliteiten of samenhang in de maatschappij.


United we stand, divided we fall. Geen gemeenschappelijke cultuur en je hebt niets om voor te vechten of om achter te gaan staan als je aangevallen wordt.


Alles egalitair, zelfs tot op de sexe aan toe! Opgelegd vanuit staatswege ('66, GL, vvd, het maakt niet uit wat je stemt).


Dat is communisme met turbo-charger. En compleet zwakzinnig.


Depopulatie van de gewone bevolking is een van de doelen van onze elites/ nwo.

Vaccins, oorlogen etc etc.


Hoeveel kinderen worden er nog geboren wanneer elke man een halve homo is. Omdat dat nu eenmaal modern en de norm is?


Hoeveel kinderen krijgen een fatsoenlijke jeugd wanneer de traditionele gezinnen niet meer geaccepteerd worden? Wanneer moeders zich als hoeren mogen gedragen en vaders als watjes. Gebroken gezinnen aangemoedigd worden, wat ook weer druk op de huizenmarkt tot gevolg heeft.


Dit is het sinistere eraan, dat liberale, vrijzinnige etc etc is alleen om ervoor te zorgen dat we zwakke en geestelijk ongezonde maatschappijen overhouden. En als natie uitsterven doordat er te weinig autochtone kinderen geboren worden.


De msm die hierin natuurlijk kritiek is om het degenerante proces van een beetje schwung en vaseline te voorzien. Misschien uit onwetendheid, maar de vaste aanstellingen werden dankbaar geaccepteerd. Dat je je eigen toekomst als land aan gort helpt..


Politiek correct is niet alleen zwakzinnig, maar ook nogeens suicidaal!

The Truth About Russia's "Anti-Gay" Law

Paul Joseph WatsonMaar kechs blijven kechen, zal ik het spellen of gewoon uitleggen.

Onderstaand de volgende hype.


Germany, Uk, Lithuania, hebben allemaal een Kech als premier.


https://www.mimikama.at/allgemein/jugendfoto-merkel-may-grybauskaite/


Mensen denken de 3 kechs die nu aan de macht zijn te herkennen adhv oude foto's. Als vriendinnen of 'klasgenoten'.

Wat raar zou zijn, want twee van hen zouden achter het ijzeren gordijn getogen moeten zijn.


Ik ben niet overtuigd van May in de foto. Ik weet dat May nwo is en alles eraan doet de EU niet te verlaten. Een saboteur van de wil van haar eigen bevolking. Zo eentje hebben we er hier, in Nederland, ook rondlopen.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page