top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

#LastnightinGermany ?

Merkel walks out of parliament as AfD leader slams her migration policies RT Gepubliceerd op 22 feb. 2018

0:52 Nog zo'n laffe wegloper.Merkel: ‘No-go’ areas do exist in Germany & we have to call them by name

Gepubliceerd op 28 feb. 2018 1:04


Well, well, well.... Hoe moeten we dit “nieuws” nu classificeren:

10% meer geweldadige misdrijven,

90% van de "vluchtelingen" zijn mannen. Wat doen die "mannen" hier in w-Europa? Zijn hun vrouwen en kinderen daar het vaderland aan het bevrijden?


(insert joke here; is dit 1 vd zegeningen van multiculti-religie, meer werk voor ziekenhuizen, slachtofferhulp en politie).


(insert joke here; te laf om te vechten, alleen met mannen omgaan. Jurken aan. En face down ass up, all the time. It's suspect , mate).

Is er nog wel tijd om over deze Totale en Absolute nederlaag van een politieke filosofie te lachen? De ALDI/ADEL uitverkoop van soeverijne landen en natiestaten.

De politieke machine die ons de afgelopen 20 jaar rechtstreeks naar de afgrond (cultuur en rechtsstatelijk) heeft gebracht. Wanneer het gezag niet meer de baas is in gebieden, dan ben je al over de Rechtsstatelijke afgrond gegaan. #feit.


Merkel erkent nu zelf dat er in Duitsland, ons buurland, gebieden zijn waar de Duitse Wet niet meer leidend is (*). De politie niet meer de baas is. Met andere woorden; gebieden die niet meer onder de Duitse Rechtsstaat vallen.

Letterlijk gebieden veroverd door vijandig gezinde groeperingen. Nu na al die jaren van wegkijken. moslims en autochtonen in die stedelijke gebieden voor de leeuwen gooiend.


(*) Wat is daar dan wel leidend recht? De sharia? 400 km hiervandaan. Shula? npo?

Frau Merkel had dat ook wel gelijk mogen verklappen. Ik denk dat daar het recht van de harigste geld. Goedbewapende, soepjurken dragende wetgevers.


Dat lijkt mij zeer onwenselijk. Maar als je je daar dan tegen uitspreekt. Wat jouw goed Recht WAS. Dan wordt je voor de rechter gesleept, en uiteindelijk toch wel veroordeeld. Of iig zolang en zo zwaar afgeleid dat je boodschap niet meer aankomt. Gerechtelijke Ruis is de legale term.


Wanneer ideologisch verdwaalde rechters op de stoel van de wettenmakers gaan zitten dan zijn we los. De verdwaling is zo hard dat ze fascisttoide trekken hebben gekregen. En menen dat de taal, begrippen en cultuur onder hun Autoriteit vallen. En daarmee en zodoende, Gerechtelijk 1,5 miljoen stemmers en symphatisanten onterrecht buitenspel zet.

Het decennia Demoniseren van iedereen die het zag en wilde waarschuwen. Pim Fortuyn, Theo van Gogh, Ayaan en zovele andere fatsoenlijke mensen. Voor wat !?

Merkel die erkent dat het importeren van ongekend grote aantallen moslims dus katastrofaal werkt voor de Duitse maatschappij, die zij moest vertegenwoordigen.

Dat katastrofale kenden we al van Zweden en ander cucked/ feminist led countries.

Het probleem, mi, is dat hoe langer je wacht met effectief ingrijpen, Hoe later je begint. Des te harder en bruter de correctie zal (moeten) zijn.

Nu hebben we het dan van de Ijzeren Kanselier haarzelf gehoord. Het precedent is geschapen. Nederland, msm en bevolking kan vanaf dit startpunt beginnen te debatteren.


De erkenning dat Duitsland, de controle over de massa immigratie uit moslimlanden is verloren. Het is ons buurland, en kijk voor de schrik eens naar Belgie, ons andere buurland.

C2000!


Hoe langer je wacht, hoe harder de correctie.EU MIGRANT CRISIS EXPOSED - GERMANY IS IN BIG TROUBLE - #NotOnMSM

(Luister in onderstaande clip alleen de eerste spreker FRANZ OBERMAYR (ENF) - AUSTRIA

aan, dat is al genoeg.)

Gepubliceerd op 27 feb. 2018Vanuit shithole Duitsland (#feit) naar shithole Zweden is dan ook maar een kleine stap. (but a giant leap backwards for mankind).


Zweden is het voorland van Kaag-beleid (vvd + d'66).

Wanneer je als Europeaan bukt en aanpast aan een vreemde ideologie, dan heb je zelfmoord gepleegd.

Voor de goede verstaander. Ik heb kenissen in Duitsland, Frankrijk etc etc. In Parijs, Londen etc zijn het echt kleuters die alles in de fik en in de hens zetten. Jongetjes van 11, 12, 13 jaar die de straten overnemen. Het is overal hetzelfde, je mag alleen niks vernemen en eerlijke conclusies trekken.


Niet hysterisch, rustig en prive. Onderstaand filmpje probeert voorzichtig e.e.a. aan elkaar te linken.


Vanaf 11:37 hoor je doodnormale Zweden vertellen dat ze in een oorlogszone zitten. Noem het wat je wilt, feit blijft dat er sinds massa immigratie moslimachtigen, nu letterlijk zwaar gewapende oorlogen op straat worden uitgevochten. Onontplofte explosieven door bejaarden en kinderen worden gevonden. Soms met tragische afloop.

Wanneer Deugen, lafheid en wegkijken boven het wettelijke gezag staan. Dan zijn alle bewoners van die wijken slachtoffer, de blanken en de 85% moslims netzo hard.

Tim Pool INSIDE A "NO GO ZONE" IN MALMO, SWEDEN

Gepubliceerd op 25 feb. 2017

SUPPORT JOURNALISM. DONATE AT PATREON.COM/TIMCAST


Dat was de voorzichtige benadering. Nu, voor hoe het in de realiteit eruit ziet. Wanneer ALDI beleid onze veiligheid, eerbaarheid en toekomst voor dubbeltjes verkoopt. Dit gebeurd in alle steden waar moslims grenzeloos worden ontvangen. Als je in de verkeerde buurt woont, kan dit ook bij jou in de wijk ineens gebeuren.

Ze zouden (aangelijnde) excursies door die buurten voor vvd-ers, c'66-ers en cda-ers moeten organiseren. Kijken of ze daarna nog zo hard durven deugen.

Now Testify !

Gepubliceerd op 20 feb. 2017


8:49 De perfecte analyse.


Dit is waar het om draait. Dit plezier moet beschermd worden. 3:44


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page