top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

May first, Blood thirst.

De kijker wordt hier op les genomen in de godsdienstenleer. Astrologie, symbolism en rituelen. Hij heeft er een eigenzinnige kijk op. Op veel dingen. Over satanische rituelen die voor de grap worden geimiteerd. Mensen die onbewust een duivels spel spelen. Energie verliezen aan geestelijke vampiers.


Over Lucifer, over satanische rituelen, die nog steeds uitgevoerd worden. Over dat taqiyya niet exclusief een moslimdingetje is. Alde/ Adel gebruikt het adagium; het doel heiligt de middelen. Liegen, bedriegen en moorden is toegestaan in hun filosofie/ religie.


En als je alle oorlogen van de laatste tijd aanschouwt dan zijn het redelijke fundamentalistische idioten. Die de duivel redelijk wat werk bezorgen.


May Day May 1st - The Truth May Shock You!

Gepubliceerd op 27 apr. 2018 Shaking My Head Productions

Wat mij opviel. Hij noemt ze "the powers that never should've been" aka the cabal, the pharaos/jezuits and the mental patients. De adel worden ze ook weleens genoemd.


Stonehenge stenen piramides en paleizen hebben allemaal te maken met mensenoffers brengen. Mensenoffers brengen gebeurd al sinds mensenheugenis. Schijnbaar gebeurd het nog steeds.


De bewijzen stapelen zich op. Hoger en hoger.


1 mei is niet alleen arbeidersdag maar ook een offerdag aan Saturnus? In iedergeval een pre-christian gebeurtenis.


1 mei moet de verdorven elite en satanisten een offer brengen. In het geheim terwijl de hippe hipsters een "fake" natuurworship feestje houden.


Osama bin Laden werd op 1 mei 2011 doodverklaard. Iedereen ging feesten om zijn dood. Die energie maakte het echt bloedoffer een stuk krachtiger of beter.


Star of David/ Jezuiten symbool zijn Saturnus of de zwarte ster. Heeft niks met Jezus te maken. Baal worship is de correcte term.




Uploader heeft het advies aan alle reporters; Om die elites en Bildebergers in de gaten te houden op 1 mei. Zij geloven nog in die rommel, maakt niet uit wat normale en fatsoenlijke mensen er van vinden. Zij hebben het nodig.


Jimmy Savile and the 9th Circle (Mind blowing)



0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page