top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

– One Singularity to rule them all –

>>


06.04.2018


Who's FUNDING South Korean KILLER AI? Guess... #CBTS

Gepubliceerd op 5 apr. 2018

The Right Media https://www.TheRightMedia.org

I was originally just going to do the video on the story of South Korean killer AI...but then I saw who was funding it, and suddenly it all made sense.

>>

via FTM miljardenfraude cryptomunten ING bank.

Frederique de Jong in gesprek met Thomas Bollen

Dat was spannende onderzoeksjournalistiek. Goed gepresenteerd, nieuwe televisie. Tekst/geluid/beeld, alles doorelkaar heen. Spanningsboog gaat op en naar beneden tijdens presentatie. Zeer vermakelijk, ze nemen je mee op onderzoek.

Een paar maanden geleden had ik een ondernemer uit Spanje op bezoek. Vriend van me, en we waren aan het kijken wat er te doen is op zakelijk gebied. Hij was dus zwaar in de bitcoins (en verder 2e, 3e generatie) gegaan. Zijn eigen bedrijf wordt gerund door personeel en hij kon dus uren op de laptop zitten.

Hij liet mij die platforms en beurzen zien en de market caps van die platforms. De totale waarde, van de (tradingplatforms)beurzen waar hij op handelde zat op 500 miljard dollar combined total market cap.


Zelf gaan minen? Waarom niet. Uitzoeken. Hij kwam binnen bij mij zwieren met een dikke winst van 35.000 euro in 5 weken tijd op de crypto-beurs. Begonnen met 3 en nu al op 40 duizend.

En het is een logische kerel die strategieën kan uitdenken. Die liet hij mij zien, samen met de onontdekte schatten in die markten en platforms. Dat klonk verdomd zinnig allemaal. Tenminste; wat ik er van kon begrijpen.


Maar de aandelenbeurs- handel is vergelijkbaar en ik kan makkelijk meedenken.


(grootste fout die mensen maken is tegenspraak geven wanneer mensen hen wat uitleggen waar ze zelf geen versttand van hebben.

Probeer gedachtengangen te volgen/ aantehaken, niet te stoppen/ blocken met discussies over kleine feitjes die al debunkt zijn, jaren geleden.


Hou gewoon je eigenwijze snuit eens dicht, en wat je kan volgen neem je mee als winst en wat je niet snapt, vraag je uitleg over of gaat zelf eens wat bestuderen.


Als je het niet snapt, wil dat niet automatisch zeggen dat het niet waar is of nieteens bestaat. Informeerjezelf of houd anders je klep. Want je ongeinformeerde mening en gewauwel tussendoor stopt het behalen vh eindpunt denkprocess, de conclusies. Die bereikt de prater iet, en jij nu dus ook niet, omdat je je eigen leugens zo graag wou verdedigen tegen de waarheid).

Sommige aanbieders hebben meerdere of andere functionaliteiten achter, of voor de digitale munt. Soms zit er een link naar een fysiek verkoopkanaal/ distributiekanaal o.i.d. Een reële connectie met een fysiek product of dienst. 31:05 ftm audio, komt er een stelling van de dame.


Dat Bitcoin iig kunstmatig in leven is gehouden. In feite al overleden was, en met vals spelen (Tether-aandelen) de waarde werd opgepompt.


En wat dan de scherpe en harde reactie van de toezichthouders zal zijn als dát als een feit wordt gezien.

Zolang mensen maar Geloof in iets houden dan blijft het reël en bestaan. The wolf of Wallstreet ziet er in iedergeval een piramide scheme in. Goed. drama of zegen?


Het kost iig heel veel energie/ elecktra. Want de server-racks die draaien om de bitcoins te minen, die verknappen zo ontzettend veel energie (hitte). Dat zou in de waardering verrekend moeten worden. De waarde is wat anders, want je hebt al afgerekend voor de stroom etc.

Goed. laat dit nog maar even voor wat het is.

Ik denk dat er iets veel belangrijkers en serieuzer aan de hand is met die bitcoins/ a.i./ block-chain.

Ben Goertzel - SingularityNET - World Blockchain Forum

(geldt voor mijzelf ook: Als je maar 5% van iets weet kan je lerend discussiëren. Met andere zwakzinnigen. Niet anderen de hysterische les lezen. Dit gaat en moet open voor debat/ comment section.

SingularityNET is bedoeld om block-chain technologie te versmelten met artificial intelligence/ kunstmatige intelligentie. Voor de aankomende tijd is block-chain het heden en toekomst van Internet. Dat is zeer waarschijnlijk de schrijfwijze die gebruikt gaat worden.


Ben Goertzel is een guru in de internetwereld. En ik denk voor een groot aantal mensen een soort van ziener/profeet.

Hij heeft dus het platform/ technologie uitgevonden om alle systemen en software met elkaar te laten praten. Dat gaan ze automatisch doen. Dit systeem is dus al “Live”. Het is geen toekomst of filmscript meer.

Hij is helemaal voor een wereldwijde a.i. Zelf 30 jaar onderzoek gedaan en het licht voor de mensheid gezien.


Wat 1 machine/ robot leert, alle machines leren op dat zelfde moment. One hive mind-communication, dat hebben we net zelf als menssoort (her)ontdekt. Hier laten ze de mens helemaal weg als factor in communicatie en interactie.

6:27 u.s.p. en ik denk de reden waarom iedereen zo enthousiast is. Hij meldt dat ze in de eindfase, een complete incorporatie van kenniseconomie en financiele economie verkrijgen. Cognitive dynamics and financial dynamics.

Hoe ik dit lees; dus het geld gaat zichzelf verdienen. Diensten/ informatie/services worden “back-office” afgerekend tussen computers onderling. Daar komt dus geen personeel meer tussen. (is niet de clou, maar geen mensen is geen kosten, geen diefstal, fouten etc etc.)

Hoe beter het gaat, hoe hoger en sneller de vlucht zal zijn. Wanneer iedereen $'s in de ogen krijgt, wordt de mens en natuur al snel een mindere prioriteit. Of compleet genegeerd.

Artificial Intelligence/ mono zal hierdoor geen VHS/Betamax/C2000! verhaal worden.

Iedereen kan ontwikkelen en wordt uiteindelijk aangesloten. De machines leren w.w. elke milliseconde iets. Jarenlang. Misschien wel decennia lang. Daar gaan we niet tegen kunnen concurreren, mocht het ooit zover komen.

Hij brengt het positief en als een messiah. Misschien heeft hij gelijk en is/ wordt dit een zegen voor de mensheid. Ik heb echt mijn zeer zware bedenkingen bij te snelle, onwetende sprongen de toekomst in. De techniek ontwikkeld zich razendsnel, maar de mens past zich minder snel aan.

Ik denk dat je een Kloof (*) krijgt tussen de mensen en de maatschappij. Al die techniek is overvloed, we gebruiken het niet. Maar het kan wel onze levens totaal gaan bepalen. Dat is nog naast de gezondheidsrisico's van al die technologie constant om je heen (4G, 5G, 20G, 60G, 200G, dat is het doel).


(*) 1889  -  In Europa en in 1894 in de USA – Emile Berliner introduceert de grammafoonplaat. Daar is tot de jaren 1960 vollop aan ontwikkeld. 70 jaar lang met één uitvinding. Dat ging redelijk langzaam. Maar besef je wel dat de grammafoonplaat nog maar net 50 jaar achter ons ligt. Nu face-timen we met mensen in derde wereldlanden 6000 km verderop.


Heeft de mens alle nieuwe technologie wel goed in zijn leven gepast - Is de mens hiertoe wel in staat - Wat is het maximum aan technolgie wat een mensengeest kan hebben (info-prikkels) totdat het een negatief iets wordt?


Hoe dan ook, deze geest is al uit de fles. Dit was hoe dan ook wel gebeurd, maar ik ben wel onder de indruk. Dat moet ik eerlijk toegeven.


Keynote

Gepubliceerd op 17 okt. 2017


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page