top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Opsporing Verzocht.

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/224549/Koningin-Maxima-reageert-op-brief-moeder-Insiya-Het-gemis-is-schrijnend

Wat is er aan de hand!?

Er is een Nederlands meisje van 2 jaar oud met bruut geweld ontvoerd uit Nederland. Door de ex-man van de moeder. De moeder is een Nederlandse en haar dochter is ook een Nederlandse, met een kleurtje, maar dat is toeval.


Moeder Nadia Rashid en Insiya


Ik zal straks ingaan op de mi.i. zeer kwalijke rol van de Magistratuur Den-Haag. En de Gerechtelijke macht in zijn algemeen.


Het positieve aan deze zaak is dat de dames (moedere, dochter, koningin) het recht en fatsoen aan hun kant hebben.

Dat wil nog niks zeggen tegenwoordig in deze soms fascistoide ogende rechtstaat. Wat stelt een rechter/ rechtstelsel voor wanneer het de menselijke maat heeft verloren. (dan moet het maar machines en dieren gaan veroordelen, maar geen mensen en families).


Dat dat kind nog steeds niet in Nederland en bij haar moeder is, neem ik het Haagse hof kwalijk. Die hebben met hun idioterie de terugkeer vertraagd, en de kansen op goede afloop drastisch verlaagd.


Gelukkig heeft onze koningin die menselijke maat niet verloren en hoorde zij de vraag om hulp luid en duidelijk. En ging naast de moeder van Insaya staan. Dat geeft mij zelfs, als buitenstaander, betere moed op een goede en spoedige afloop.


Ik hoop dat haar status een factor kan zijn om de mismoedige realiteit van moeder en dochter daadwerkelijk te veranderen. Want van de zittende Magistratuur heeft een gewone fatsoenlijke burger niet veel meer te verwachten. Hebben slachtoffers niks te verwachten anders dan een wrede, nauwe kijk op de wet. Ze zijn autistisch maar hebben mensenlevens in hun hand. Als rechter moet je menselijk zijn. Als rechter moet je ook bij de tijd zijn, en niet meer in de 17e eeuw blijven hangen.


Ik focus mij nu even op het Haagse hof omdat daar de middeleeuwen nog steeds levend zijn. Zo lijkt het iig als je de geschiedenissen bekijkt of de onbegrijpelijke uitspraken en doofpotten in aanschouw neemt.


Daar is iets grondigs misgegaan, maar dat kan je voor een groot gedeelte van de magistratuur zeggen. (Demmink zat daar bijvoorbeeld, Baybasin denk ik ook).


Soms maakt de status van een persoon wel degelijk uit voor de feiten of realiteit. Ik vond het een klassse-actie van koninging Maxima dat ze reageerde. En hoop dat met de aandacht die zij voor- en achter de schermen genereerd er een spoedige oplossing komt.


'De koningin stipt aan dat het ministerie van Buitenlandse Zaken boven op de zaak van Insiya zit om de kwestie tot een goed einde te brengen. "Buitenlandse Zaken blijft regelmatig aandacht vragen voor het ingediende teruggeleidingsverzoek en zowel India als Nederland zet zich in om contact tussen moeder en dochter tot stand te brengen."Nadia zal ook nog een persoonlijke reactie van de koningin ontvangen, aldus de RVD.'


Onderstaand een oud stuk dat ik al gedeeld heb maar niet op dit platform. De conclusies en insteek zijn niets veranderd. Hier kan je geen respect voor hebben als fatsoenlijk mens. Dit soort systemen in onze maatschappij zijn ongewenst en bestaan al te lang.


We moeten terug naar de menselijke maat. Nederlanders zijn geen produktie-units of kostenposten van een omhoog gevallen unilever-klerk of een geschifte, pedofiele magistratuur.

...


De Haagse “recht”bank vernietigd de kansen voor Insaya haar moeder ooit nog te zien in haar jeugd.

Beschadigd of vernietigd compleet de kansen voor haar radeloze in het recht staande moeder. Insiya is met geweld ontvoerd uit moederlijk gezag. Door vier mannen met grof geweld op Nederlands grondgebied. Een Nederlands kind met Indaase roots.


Een van ons is ontvoerd. En iedereen is het er over eens dat dat kind terug moet naar haar moeder. Wist je dat toen nog niet. Nu dus wel.


Die man ziet er geen been in met geweld kinderen te ontvoeren de grens over. Human trafficking is de legale term en correcte omschrijving.

Beestachtig, laf en ziek zijn ook te gebruiken.


Die man is niet geschikt om een kind op te voeden. Het is nu, na ontvoering, een vaststaand feit. Vraag anders spong, zijn belangenbehartiger en advocaat. Ook zo'n grote homosexuele kindervriend. Nu we het toch over homofilie in de Haagse Magistratuur hebben. 4,5 jaar cel voor seriemoordenaar die iemands dochter/ vrouw/ geliefde/ moeder wegnam.


https://www.nu.nl/binnenland/3828255/45-jaar-cel-doodslag-anneke-van-stap.html


Kinderen zijn sowieso niet veilig bij VVD-justitie, maar de Magistratuur heeft en had toen altijd teveel symphatie voor kindermisbruikers, kinderslachters en ander gedegeneerde lui.


Altijd, kunnen ze meer slachtoffers maken, voordat ze levenslang krijgen. Dat is systematisch in Nederland. En de rest van de wereld. Daar zit een systeem en philosofie achter. Wereldwijd.


Die Haagse Hoge rechtbank. Het lijkt soms, vaak wel alsof die rechters een stijve krijgen van wrede en misselijke macht adhv de wet uit te oefenen. Compleet zielloos, ontdaan van menselijk inzicht of gevoel. Opletten bij komma's en mierenneuken maar het doel of situatie niet kunnen zien. Er zit in de zienswijze vaak iets onmenselijks in hun uitspraken.


Het Indiase gerecht beslist zelfs in het voordeel van de moeder. Tegen hun eigen onderdaan in, dan is er echt wel wat mis! Dat zouden ze normaal gesproken nooit doen.


30/01/2018?

De ontvoerde peuter Insiya moet terug naar Nederland. Dat heeft een rechtbank in de Indiase stad Mumbai gisteren bepaald, zegt Nadia Rashid, de moeder van het 3-jarige meisje. Voor 27 maart moet het kind aan haar worden overgedragen. Ze zegt dat haar Indiase advocaat haar dit telefonisch vertelde, en de beschikking een dezer dagen opstuurt.


De rechter in Nederland besliste al in het voordeel van moeder Rashid, een Nederlandse waarvan het Nederlandse kind ontvoerd is naar buitenland.


Wat doet de “rechtbank” Den Haag?

Die vernietigd haar kansen haar dochter weer terug te krijgen van de misdadige/ ontvoerende ex-man.


16/02/2018?

Het gerechtshof in Den Haag vindt dat Nederlandse rechters niet bevoegd zijn om een besluit te nemen over de terugkeer van het naar India ontvoerde meisje Insiya. Daarmee is een uitspraak van de Haagse rechtbank vernietigd!


De stuitende verklaring hiervoor menen zij te vinden in een stoffig, ongelezen verdrag uit 1980. Ongelezen door India. En dan wat?


De verantwoording schuiven ze als echte laffe landverraders weer af van hun bordje.


Volgens het gerechtshof Den Haag staat dat los van de zaak die bij het gerechtshof speelt. "De advocaat van de moeder heeft verklaard dat de minderjarige volgens de Indiase rechter op 27 maart 2018 aan de moeder moet worden overgedragen", zegt een woordvoerder. "Wat dat precies inhoudt, is onbekend." De vader sprak tegen dat er in India een gerechtelijk bevel lag. Het is onduidelijk wat de gevolgen van de uitspraak van het Haagse hof zijn voor de rechtsgang in India. De moeder kan binnen Nederland in elk geval niet om de terugkeer van haar kind vragen.


Feynman van GS kan er zijn vulpennen op leegschrijven. Over alle “recht” dat ten faveure van beesten en onmensen werd gesproken. Ze zullen het niet begrijpen die fascisten. Fascisten bij de letter wet. Geen enkel begrip voor slachtoffers.


De Magistratuur Den-Haag is tot op de verkochte ziel verrot. Ze hebben symphatie met dit soort monsters omdat ze dat zelf ook zijn. Of hun slachtoffertjes aangeleverd krijgen door straat-pedo's. Die wel veroordeeld worden, dit itt de elite-pedo's.


In het NOS Radio 1 Journaal zei ze verder dat ze al zestien maanden geen contact heeft gehad met haar dochter. Ze is blij dat de ontvoeringszaak zoveel aandacht heeft gekregen. Ze zei verder dat er tussen Nederland en India steeds contact is geweest op ambassadeurs- en ministersniveau. India heeft een verzoek van het Nederlandse Openbaar Ministerie om de vader uit te leveren niet ingewilligd. Naast hem zijn er zes andere verdachten in de ontvoeringszaak olgens het gerechtshof Den Haag staat dat los van de zaak die bij het gerechtshof speelt.


Waarom is dat kind nog niet terug? Ah, kleine kinderen en VVD-justitie. Dat is een kansloze situatie. Al jaren.


... 26.05.18 Where we go One, we go All.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/wim-faber-anne-is-dood-door-het-falen-van-de-rechtsgang~b2ad19d3/


..schrijft Wim Faber aan raadsheer Rinus Otte, die inmiddels in de landelijke leiding van het Openbaar Ministerie zit.


‘Ik acht u, als voorzitter van het hof, in belangrijke mate verantwoordelijk voor het falen van de rechtsgang van destijds, en ik vind dat u uw huidige functie als procureur-generaal moet neerleggen in het belang van de geloofwaardigheid en het vertrouwen in de rechtspraak.’>>


Vroeger werden er t.v- programma's gemaakt die betrekking hadden op de ziekte die rondwaard in Den_haag. En dat was nog maar het topje. Wel goede t.v. maar mensonwaardig en Nederland onwaardig volk.


Peter de Vries

De biecht van seriemoordenaar Koos H11:47 Omdat die misbruikers en psychopaten hen het jonge vlees leveren. Aan de Magistratuur die hen dan moet berechten.


43:34 Ze zijn zelf ook allemaal misbruikt. En zetten die vicieuze onmenselijke cirkel voort. Ten koste van andermans kinderen. Deugen en “recht” spreken als een fascistische onmenselijke robot. Compleet gedegenereerd ijzeren heijnen gedrag. Daar zit niks menselijks meer in de chambres Haags Hof. Kijk alle uitspraken maar na. Kijk dezelfde namen steeds terugkomen.


42:09 De rechters, die netals moslim fundi's, de dooie letters uit het (wet)Boek opdreunen. En de echte dooien, de onnodige lijken, negeren. Onmenselijk. Compleet van de menselijke maat afgedwaald. Dooie geesten in dooie persoonlijkheden. Al eeuwen denk ik. De onmenselijkheid van hun redenatie en verantwoording daarvan, spreekt voor zichzelf. Het gebrek aan inzicht en menselijke intelligentie is schokkend. Barbaars.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page