top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Raindrop Maddy

Vrij naar RHCP Rain Dance MaggieUploader bespreekt John en Tony Podesta (St. Billary) als eventuele daders van ontvoering Madeleinne McCann. Ik moet je eerlijk toegeven. ik heb die ouders van haar jarenlang vervloekt. Ik dacht dat zij het hadden gedaan en het een slaappil teveel toegediend was die nacht.


Daar ben ik nog steeds wel van overtuigd, maar het begint te wankelen.


Een van de dingen die in mijn theorie/ conclusie niet klopte. Was het feit dat het kinderlichaam nooit gevonden is. Haar lichaam had gevonden moeten worden wanneer het een ongeluk was geweest. Wanneer het een adhoc oplossing was geweest van die ouders, dan had het lichaam al gevonden moeten zijn.


De Podesta's zijn van oorsprong Portugees.

De Podesta's schijnen (flight-logs, agenda) daar rond dezelfde periode geweest te zijn.

De daderprofiel foto's lijken sprekend op de beide broers.

Madeleinne had een raar vlekje in haar oog, en we weten hoe gek onze elites zijn op ogen en occulte rituelen. Da's nogal een dingetje voor ze.Dit waren de leiders van de afgelopen 40, 50 jaar. De absolute top van de politiek en maatschappijen.


Duivelsaanbidders en kindermisbruikers. Occultisten en zwakzinnig. Wie gaat er nu kleine meisjes ontvoeren? Dan ben je gewoon zwakzinnig.

Als dit waar is, dan wil ik niet weten hoe het met Maddy afgelopen is. Die is leeggemolken voor haar angstige bloed. Onze adel en elite zijn duivelsaanbidders. Vrijmetselaren en landverraders. Jezuiten en anderssoortige bluthoeren. Moordenaars, leugenaars en laffaards.


Dat mag, maar meldt het even. Ook in de Kerk is de duivel gevaren. Al heel, heel lang. Kijk maar eens hoe goed ze nazi's hielpen ontsnappen na de massamoorden op burgerbevolking.

SKIPPYS VIDEO, Maddy McCann, and that little Book Store...

Gepubliceerd op 23 apr. 2017 McAllisterTV

De WikiLeaks emails brachten dit soort berichten naar boven. Van mensen die als waardevol of machtig werden gezien in onze zieke en misselijke maatschappij. Iedereen de andere kant opkijken terwijl het kwaad of de letterlijk vermoorde onschuld, je aanstaart. Recht in je gezicht.


Laf, om al die kinderen zo in de steek te laten.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page