top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Red Retards

Take the red-pill and I'll show you how deep the rabbithole goes.


Q Anon en alle volgers doen het niet voor de clicks of financieel gewin. We doen het om degeneratie terug te dringen. We doen het om onze beschaving terug te pakken op de gedegenereerde elite's.


Dat wij dit nieuws pushen is niet om mensen goedkoop te triggeren oid. Die reactie krijg je vaak wanneer je in persoon dingen/ systemen probeert uit te leggen. Hopeloos, mensen kunnen hier niet over praten. Willen dit niet accepteren als de realiteit. Wat redelijk normaal gedrag is, want het is mensonterend en brengt altijd tranen in je ogen.


Zeker wanneer je verplicht wordt mensen te corrigeren die dit hele wereldwijde kindermisbruik schandaal ontkennen. Het lukt je meestal niet om de onwaarheid te laten gaan.


Het geeft je ook een ongelooflijk vuur en kracht om door te gaan. Als je het ziet, moet je wel. Geen houden aan. Wij winnen en het systeem stopt.


Het probleem is dat je niet naar losse gebeurtenissen moet kijken, dan kan je het gewoon niet geloven. Je moet alles in verband met elkaar bezien. Hollywood, cultuur, legendes, geschiedenis en de realiteit. De informatie is gewoon publiekelijk verkrijgbaar.


Voor het begrip en onderkenning situatie verzamel ik de wereldwijde analyses. Dan wordt het patroon misschien makkelijker zichtbaar dan in een gesprek.


Het rare is, de mensen die dit alles het hardst ontkennen durven nooit de bewijzen te aanschouwen. De mensen die wel de waarheid willen weten komen op sites zoals deze. Het is geen leuk nieuws oid en dus niet geschikt voor 80% van de bevolking.


Sinds Trump aan de macht is zijn er een kleine 4000 levende kinderen bevrijd uit slavernij, in Amerika. 't Is maar dat je het weet.


O.v.b. 24.000 sealed indictments en de eerste zijn al unsealed. Normaal gemiddelde is 800-1200 sealed indictments p/j.

Allison Mack Keith Raniere "Vanguard" Indicted on CHILD TRAFFICKING! NXIVM PEDOGATE

Gepubliceerd op 23 apr. 2018 Random Rants of Ryan


Media Silent On Rothschilds Link To NXIVM Cult - The Political Vigilante

Gepubliceerd op 29 apr. 2018 Graham ElwoodDe degeneratie is immens en beslaat eeuwen. Je kan onderstaand clip en de info negeren, maar ik geloof wat er verteld wordt. Waarom? Omdat, met de voorgaande beschikbare informatie alles weer klopt. Tunnelvisie ligt op de loer, maar er zijn zoveel verschillende mensen dit soort zaken aan het uitzoeken.


Internet, ons Internet, kan je als de grootste en meest internationale Universiteit ter wereld beschouwen. De grootste en meest hilarische campus in het ons bekende universum.


Die connect kan je ook als recherche-buro gebruiken, duizenden hersens. Met allemaal gemotiveerde soldaten/ agenten. Dan kom je in Q Anon terrein terrecht als meest duidelijke en recente voorbeeld. Iedereen is welkom.


't Is maar dat je het weet.


De reden dat wij, het Internet, nooit zullen opgeven is omdat de slachtoffers van kindermisbruik, kinderhandel en orgaanroofslachtoffers geen stem hadden en geen kracht in het donker en verborgene. We brengen alles aan het licht en de kinderen krijgen macht omdat de daders die macht verliezen bij exposure. The Light or Truth will set you free. Will set us free, for all is One.


(All is One):


atheistische -misbruikte kinderen

christelijke -misbruikte kinderen

islamitische -misbruikte kinderen

vrouwelijke -misbruikte kinderen

mannelijke -misbruikte kinderen.


Op dat moment was er geen enkel verschil tussen volkeren of kleur. snap je. Toen niet, nu niet. Allemaal misbruikte mensen, kleur/ religie deed er niet toe. We zijn allemaal van hetzelfde menselijke ras. De hatelijke verschillen worden je later aangepraat. Zijn niet echt, maar geconstrueerd.


Wat de uploaders doen is een stem geven aan alle slachtoffers van kinderhandel/ misbruik. Justitie en politie doen het fysieke werk, wij 'setten the stage' houden de informatie levend in maatschappij, en het licht op de kindermisbruikers.


Zelfs als ze van adelijke bloede zijn. Zelfs als het de zittende magistratuur of andere elite is. dit systeem stopt. Zet het licht erop en de kakkerlakken vluchten het donker weer in. Simpel als dat.


De onschuld en waarheid zijn niet bang voor het licht. Die blijven staan en waarderen het, de zwakzinnige vampieren knappen en verbranden in een snap.


In een zucht..


De horrors die plaatsvinden op generaties kinderen is 1 van de brandstofcellen van de truthwarriors en de reden waarom wij/ zij nooit zullen stoppen. Totdat de Cabal kapot en vernietigd is. Totdat de kindermisbruikende elite's uit de geschiedenisboeken geschreven zijn en wegrotten in het gevang.


Alles is bekend, iedereen op het buro praat. Zelfs de organisatoren.


Kinderhandel, orgaanroof, kindermisbruik en de chantage die volgt zijn een pilaar van de macht van de Adel/ Alde en globalisten.


Pizza-gate/ pedo-gate/ elsa-gate zijn allemaal onderdeel van


Over het Rode Kruis zal genoeg horror naar buiten komen. Maar eerst de Rode Schoentjes.


WHAT'S WITH THE RED SHOES

Gepubliceerd op 4 mei 2018 McAllisterTV


"Oh, what beautiful shoes for dancing," the soldier says.


"Never come off when you dance,"


he tells the shoes, and he taps the sole of each with his hand. After church, Kajsa cannot resist taking a few dance steps, and off she goes, as though the shoes controlled her, but she finally manages to take them off.


One day, after her adoptive mother becomes ill, Karen leaves her alone and goes off to a ball in town in her red shoes. She begins to dance, but this time the shoes won't come off. They continue to dance, night and day, rain or shine, through fields and meadows, and through brambles and briers that tear at Karen's limbs.


She can't even attend her adoptive mother's funeral. An angel appears to her, bearing a sword, and condemns her to dance even after she dies, as a warning to vain children everywhere.Historisch besef en een eerlijke kijk op de realiteit is wat mensen de horror laat zien. De verbanden openbaart en de symboliek verklaard. Alles heeft met elkaar te maken. Oorlog/religie/ bankiers/ kindermisbruik/ natuurvernietiging/olie/ cultuurvernietiging/ bio-industrie.


Daarom kan je ook nooit alle levensvragen in een clipje/ gesprek van 15 minuten beantwoord krijgen. En ga je de antwoorden niet vinden in een stoffig, onbegrepen en ongelezen boek.


Je zal zelf moeten investeren in de realiteit en de waarheid die daaruit volgt. Alleen schapen verwachten het totale antwoord te vinden in een tv-programma van 20 minuten of via een degeneratieve regering's propaganda kanaal.


Het is je eigen verantwoordelijkheid, alleen schapen wachten totdat ze gevoed worden door de boer. Als je wegkijkt dan laat je weerloze kinderen in de stront zakken. Dat is de waarheid en toevallig ook de realiteit.


Alles houdt verband met elkaar ook al lijkt het er niet op. De conspiracies zijn global en beslaan meerdere generaties. De ontdekking van het Kwaad is wat reporters als Beshir Rabani of Daphne Caruana door liet gaan tot het bittere eind. Waarom wij, zijn en hun strijd verder zetten.


If All is One, dan is het lot van verkochte kinderen ook mijn lot. Wanneer zij winnen dan win ik/ winnen wij ook. Zo simpel is het. Wanneer zij verliezen dan verliezen wij. All is One.


Where we go One, we go All.


(Nog niks bewezen in rechtbank)

Verondersteld wordt dat de elite pedofielen van mensenhuiden schoenen laten maken. In de kleur rood. Ze, de elites, zijn zo gedegenereerd dat ze altijd moeten showen. De symboliek/ exibithionisme is wat hun ten grave draagt. Wanneer je altijd moet showen, dan heb je gewoon een minderwaardigheidscomplex. (Dat kan ik wel geloven als je als kind geestelijk en fysiek misbruikt bent).


Het is een verklaring voor degeneratief gedrag, nooit een excuus.


Dan moet je een psychater opzoeken en niet nog meer kinderporno kunst financieren.

Dan moet je een psychater opzoeken en niet in de Tweede Kamer gaan zitten en je sexuele frustraties en angsten omzetten in wetgeving (meeruk-wet Buma).


Onderstaande 2 foto's is Podesta met een paar andere misbruikten en misbruikers. De nieuwe generatie elite.


Toch raar dat Jeugdzorg altijd bij arme mensen op bezoek gaat en nooit in de villawijken haar sneue licht laat schijnen. Tegen arme mensen of individuele personen durft de magistratuur wel.Deze "kunst hing bij Tony podesta in huis. 6 decennia aan Deugen en politiek correct. And Anderson Cooper is a snitch. Maar goed, dit is wat onze elites dus waren en waar wij al deugend achteraan liepen. Hamelen en Rattevangers is het eerste wat in mij opkomt als ik aan onze deugende elite denk. Met de nadruk op Ratte-.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page