top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Sisters Speak!!

Sister telling it like it is.


.. 05.05.2018

Update Candace en Kanye rekenen af met honderden jaren aan indoctrinatie, opgelgde afkeer en afgunst. Honderden jaren aan verdeel en heers, onbegrip.


In een zucht..


"we are all one race, the human race"

De minderheden leiders en valse voorgangers leven in dikke huizen terwijl de terwijl de achterban crepeert. Met opzet kansloos gehouden om geexploiteerd te kunnen worden.


B.v. Obama, de eerste zwarte president. De verdeeldheid tussen rassen, sexes, geloof en sexuele voorkeur is nog nooit zo groot geweest in Amerika. In Chicago, hometown Obama, sterven er meer zwarten per jaar aan nodeloos vuurwapengeweld dan dat de oorlog in Afghanistan in 10 jaar veroorzaakte.


De zogenaamde minderheden voorgangers zijn de valse profeten die verdeeldheid als businessmodel hebben. Dat kan je rechtstreeksreeks vergelijken met de situatie wereldwijd of in Nederland. Bij1, Denkula, religieuze nutjobs (Tariq Ramadan/ Brotherhood).


Deze mensen zitten er alleen als schaamlap voor de elite's. Onderdeel van het syteem om mensen geisoleerd en zwak te houden. Afhankelijk van uitkeringen, subsidies uitdelend proberen ze verdeeldheid/afkeer in stand te houden.


Rascisme is een schadelijke business. Dat is de conclusie van onderstaande filmpje waarin Kanye en Candice op onderzoek gaan naar de echte feiten en geschiedenissen.


Wat hebben al die jaren aan subsidies, ontwikkelingshul etc etc nu opgeleverd; Helemaal niks. Shitholes zijn nog steeds shitholes, alleen rijden de dictators nu in EU gesubsidieerde limousines/ wagenparken of leasen ze met ontwikkelingshulpgeld privevliegtuigen.


Voor alle bevolkingen bleef de bestaande misere de realiteit.


(tip; 2 vliegen in 1 klap. Geen cent meer naar regeringen , maar ontwikkelingshulpgeldrechtstreeks in natuurbescherming stoppen. Zweden gaf een aantal jaar terug 1 miljard aan Brazilie of Indonesia om 100-en hectaren oerbos kapvrij te maken. De economische waarde van pure natuur werd afgerekend, zodat de bevolking op de grond te eten had en nieet hoefde te vernietigen om te leven).


Race Is A Business, Business Is Good - Candace Owens


..Update 07.05.18

Britain’s Islamist mess

Gepubliceerd op 20 mrt. 2018 Cano

>>>


Wat me opvalt is dat die sneaky nigger in de senaat nog steeds zijn eigen zusters onder de bus gooit wanneer de witmang het hem opdraagt.


Hij zit smalende, onder de gordel vragen te stellen. Uit te lokken. Zij staan onder ede in deze Senate hearing, de slachtoffers. Wanneer ze een fout maken is het perjury/ meineed en daar kan je jaren voor weg gaan. Het gevang in.


Mark Zuckerberg stond tijdens zijn senaatshearing niet onder ede.


Sell out in de senaat, weet zijn naam niet. Maar wedden dat hij in een goede buurt woont en lang geleden zijn eer en waardigheid al in de prullenbak heeft gegooid.


Al die zwarte- en mindeheidsleiders zijn complete sell-outs. Die zijn allemaal miljonair geworden met subsidies aanvragen en de leugen te continueren; dat zwarten en minderheden zielig zijn.


En ver onder de competenties van de autochtone bevolkingen een sub-standard leven moeten leiden, indien zij geen hulp van de blanke uber-mensch krijgen.


De eerste twee zijn Diamond & Silk, twee Youtubers die begrepen waarom Trump gewonnen had en hem konden waarderen. Zij werden ge-demonetized en uiteindelijk zelfs een meme.


Ze werden gecensureerd maar kregen alleen maar meer respect en waardering.


...29.01.18

1:15 Big up van Trump naar de dames ‘Diamond and Silk Are Warriors’. Were we go One we go All.

>>

Diamond and Silk Best Moments Congress

Gepubliceerd op 27 apr. 2018 IAM ROOT


Dat is hetzelfde als al die hulporganisaties in NL die continue Afrika vertonen alsof iedereen daar 5 of 6 jaar oud is, op blote voeten loopt en met een opgezwollen buik en vliegen rond de mond door het leven gaat.


Toen ik opgroeide heb ik nooit andere beelden van Afrika of Afrikanen gezien.


Met zulkse voorbeelden in de media, 95% Afrikanen propaganda is hulpbehoevend en zielig, hoe kan je daar nu trots of zelfvertrouwen uit putten? Mocht je van gemixte afkomst zijn in Nederland.


Dan wordt dat niet echt een onderwerp waar je heel trots over gaat vertellen. Als dat het beeld is dan verzwijg je dat eerder, lijkt mij. Of kan het je zelf ook onzeker maken of beschaamd.


Die deugers die continue misselijk zwakke plaatjes van Afrika en Afrikanen promoten, voor hun eigen scharminkelinge ambities. Zijn de ergste ramp voor Afrikaanse/ donkere mannen en vrouwen in Nederland en de rest van West-Europa.


Die deugers promoten in de geest van alle Nederlanders het plaatje dat Afrikanen allemaal gek, zielig of ondervoed zijn.


Dit is 95% van de uitingen over zwarten/ Afrika in de serieuse media.


Dat is zo stigmatiserend en maakt het uikomen over je afkomst een stuk moeilijker. Aangenomen worden voor verantwoordelijke posities, of voor serieus aangezien worden lijkt mij daarna ook een stuk moeilijker.

Onderbewust of niet, je neemt die info mee als Nederlander.


Dat hebben ze in hun onmetelijke egoisme nooit doorgehad die Deugers. De hypotheken, champagne-fundraisers, lease-auto's en kantoorhuren moe(s)ten toch verdiend worden. Geef nu, gul!


De feiten spreken voorzich. al die jaren van ontwikkelingshulp, subsidies en projecten hebben helemaal niks geholpen. In Ethiopia is het nog steeds af en toe honger. Maar altijd oorlog

(veel'ontwikkelingshulp' komt in de vorm van oorlogsmaterieel). Tenminste als er grondstoffen in de shithole's bodem te vinden zijn.


Diamond and Silk testify before Congress

Gepubliceerd op 27 apr. 2018 Fox NewsTwee dames die genoeg hebben van het frame dat minderheden altijd hulpbehoevend en zwak zijn. En ook niet bang zijn daar voor uit te komen.


Candace Owens is ook zwart, toevallig, en spreekt de waarheid ook. Ben ontzettend fan van haar want ze is echt stijlvol maar keihard. Gearticuleerd en een strijder. Een echte black-community spokes person. Iemand waar jongemeiden een voorbeeld aan kunnen nemen m.i.


De zwarte medemens recht de gebogen rug. En gaat weer rechtopstaand trots en fier door het leven. Het mag weer.


Candice Owens kreeg laats van Kanye een big-up. Dus die versterken elkaars boodschappen ontzettend goed.

En van Jordan Peterson


een vrouw naar mijn hart.

Candace Owens reacts to Trump and Kanye tweets

Gepubliceerd op 25 apr. 2018 Fox NewsKijk, aan dit soort mensen die 'de zwarte' stem publiekelijk verwoorden heb je nog eens wat aan. Daar hebben alle kleuren wat aan. Dan weet je misschien ook als zoekende mix-race wat als voorbeeld te beschouwen (*).


Maar deze stemmen werden nooit gehoord of gepromoot. Eerder afgemaakt door de msm en intelligentsia.


(*Ik zal je eerlijk vertellen. Dat ik liever in zee zou gaan met een Zarqawi (moslim fundi Iraq) dan een Balkende. als je dan toch een kant moet kiezen, dan iig geen cuck. En geen hielen likkende landverrader.)Nou, laat ik in plaats van zielige negers, de grootheden maar eens aandacht besteden. Dit vind en vond ik altijd een ontzettend heftig en verdrietige historie.


Een heel dramatisch en intens verhaal over Nationaliteit, soevereinitijd, recht op zelfbeschikking, broederschap en verraad. Hope and despair.


Met een tragisch einde, waarvan de daders nog steeds leven. En nog steeds aan de macht zijn.


Een gemist keerpunt in de wereldgeschiedenis, een gemiste kans van ons allemaal.

Thomas Sankara the Upright Man

Gepubliceerd op 19 aug. 2013 Afrikanews


Onderstaande tweet van een ziek regressief Linkse geest. Een vrouw van mixed komaf. Dit soort sisters wil je dus niet horen. Misschien als blanke suicidale babyboomer, dan is het muziek. Maar je hebt er niks aan als Marokkaanse of als Marokkaan.


Deze volidioot weet in 1 tweet cruciale levensprincipes in de prullenbak te gooien.

Die weet in 1 tweet fatsoen, lichamelijke onschendbaarheid, de reputatie van Marokko en mensenrechten achteloos in de prullebak te kieperen. In een publieke grap en alsof het de gewoonste zaak van de wereld.


Dit is gewoon ziek. Dit is de fundi Linkse Kerk met de haatzaaiende Inquisiteurs/ heksenzoekers in het publieke domein. Het mag allemaal en dat is fijn, maar je moet wel opletten wat je allemaal uitkraamt. Of begrijpend lezen wat de ander schrijft.


Zeker wanneer mensen als Wilders en Baudet telkens onterrecht van fascisme worden beschuldigd.(en zo het debat gesmoord wordt).


Dan wordt het niet alleen zorgwekkend maar eng. De disassosciatie met de werkelijkheid, met besef.


Nadia Ezzeroili‏ @NadiaEzzeroili

Stiekem hoop ik een beetje dat Amalia later gaat trouwen met de Marokkaanse kroonprins, zodat iedereen die haar nu loopt te klieren straks met terugwerkende kracht op een colafles moet zitten van de Marokkaanse veiligheidsdienst.Fraai.

mag ik dit Regressief Links noemen? Een misdadig en ziek tyrannieke fantasie?


Afgezien dat ik geen enkele vrouw moslim toewens, of een man met die religieuze overtuiging. En dat zeg ik als man, maar goed.


(we weten allemaal dat de moslimman niet gaat bekeren als zijn leven hem lief is. Dat religieus sexisme; vrouw past zich aan, is voor Nadia als vrijzinnige vrouw, gewoon een geaccepteerd en vaststaand gegeven.)


Fraai.


Vrije keuze van partner is in sommige families/ landen nog steeds niet de standaard of de norm. Hier of daar, het regressieve woekert in de geesten voort.

Dat Nadia dat als vrijdenker/ geemancipeerde vrouw accepteert en alvast bij vooruitwerkende kracht de uithuwelijking van een Nederlands meisje aan een Arabier goedkeurt, geeft precies aan hoever vooruit zij als vrouw is geevolueerd en geemancipeert.


Fraai.


Maar daar wil ik het niet eens over hebben. Dat zijn privedingen.


Het gaat mij om het feit hoe makkelijk en achteloos Links/ progressief bruut geweld op anderen accepteert. Verbaal of fysiek geweld goed of toegestaan acht wanneer hun fantomen bestreden worden. Telkens weer. Pol pot, Mao, Stalin, Hitler, noem maar op.


Het gaat mij om de brute waanzin en het mensonterende geweld die gewone burgers kunnen accepteren. Lachend, zolang het een ander (de buren) maar wordt aangedaan.


Er zijn experimenten gedaan over hoe makkelijk mensen overgaan tot mensonterend geweld. Dat liep totaal uit de hand. Dat ging te gemakkelijk en het experiment werd voortijdig gestopt.


Je hoeft geen experimenten meer uit te voeren. Je kan heel makkelijk in iemands geest kijken door naar de woorden en handelingen te kijken. Je kan het trollen noemen, maar het is niet grappig als je naar conclusies gaat redeneren.


Wanneer je bovenstaande tweet gaat ontleden, dan zie je het ontkiemde zaad van puur fascisme. Links fascisme hoogstwaarschijnlijk, want ze is een publiek figuur.


Stiekem hoop ik een beetje dat Amalia

- He, laat andermans kinderen even buiten je stiekeme en smerige beschouwingen. Die kinderen hoeven niet als jouw deugend springplankje te figureren. Laat kinderen erbuiten. Zeker wanneer dat gevolgd moet worden door anale verkrachtingsfantasieen, Nadia.


Stiekem hoop ik een beetje dat Amalia

-Je kan de moslim uit de taqiyya halen, maar de taqiyya nooit uit de liberale moslim? Lees ik dat zo goed?


op een colafles moet zitten van de Marokkaanse veiligheidsdienst.

Hoe ziek, en zelf misbruikt, moet je wel niet zijn om hierover grappen te kunnen maken. Publiekelijk.


Anale verkrachting als martelinstrument promoten.


Fraai.


Gelijk maar even de mensenrechtenschendingen Marokko, die daadwerkelijk onder de oude koning massaal voorkwamen, maar even salonfahig maken.


straks met terugwerkende kracht

Gelijk maar even Marokko wegzetten als een eeuwig 3e wereldland, waar marteling vanuit overheidswege nu, netals vroeger en volgens Nadia dus ook in de nabije toekomst de norm zal zijn.


De wens is vaak de vader van de gedachte.


Fraai.


Ik heb te weinig zin en/ of info om naar conclusies over de dame in kwestie te gaan schrijven. Maar het is wel een typisch voorbeeld van hoe Deugend volk mensonterend links-geweld goedpraat.


En altijd gesteund worden door babyboomende blanken die werkelijk geen flauw benul hebben van de islam. Of de Nederlandse taal en sommige begrippen. Correctie, misschien hebben ze wel verstand van de islam. Maar absoluut geen verstand van moslims. En zeker niet van groepen moslims.

Babyboomers zullen het niet meer begrijpen voordat het telaat is. De jeugd krijgt de kop uit het zand gerukt door de levensgevaarlijke realiteit, In NEDERLAND


Te laf om Youtube aan te zetten en echte video's van de slachtingen daar te aanschouwen. De slachtingen van barbaarse moslims op wat minder barbaarse moslims daar. De barbarij die en masse in onze maatschappij is geinjecteerd. De haat van barbaarse moslims op andere fatsoenlijke autochtone moslims is een concept waar zijzelf nooit last van zullen hebben.


De (binnen)steden stromen vanzelf over en dan komt de barbarij hun rustieke buurten onveilig maken. Wegkijken lukt niet meer wanneer immigranten, moslims en gezinsherenigers niet snappen hoe 'wachten in de rij' werkt, bij de bakker.


En de bakker zal na 15 schandalen de moeite niet meer willen nemen om het de nieuwkomers uit te leggen. Daar sta je da met je goede gedrag.


En dan mensen met een andere mening, of die dat niet pikken als extreem-rechts of gevaarlijk wegzetten. En eerst dat spook willen oplossen of dat punt willen scoren totdat de echte problemen aangepakt mogen worden.

Bizar.


Hoor ende wederhoor. Hier wel een goedgeschreven stuk. Ik onderschrijf het meeste van wat ze zegt.

M.i. teveel begrip en acceptatie van de zwakzin en tradities. Erkennen dat moslimvrouwen geen gewone Nl'se vrouwen zijn, weet niet of dat nu stigmatiserend is of niet. Het wordt als feit geaccepteerd iig. Gelden dan ook andere wetten/ rechten en plichten voor die moslimvrouwen t.o.v. Nederlandse vrouwen?

Als het echt zo'n pijn doet voor elke moslimvrouw, waarom is het nog steeds de norm in hun families. Vanwaar die acceptatie van zo'n situatie. Vanwaar de onderwerping aan die situatie.


En wat ik niet begrijp aan de strategie. Als het stuk geschreven is om die vrouwen te empoweren. Waarom isoleer je ze dan? rascisme tegen vrouwen is een probleem van alle vrouwen (50% vd bevolking).

Hier werden Hindustani en Marokkaanse zouena's heel specifiek genoemd. Dan heb je het het nog maar over 1,5 % van de bevolking. Dat kan je met goed fatsoen gewoon keihard negeren.


Hou het breed. Dan is het een probleem en snelle oplossing van 50 % vd bevolking.


Hier gaat hetover rascisme tegen vrouwen. Misogeny = rascisme tegen vrouwen. Rascisme geinspireerd, geaccepteerd en soms bevolen door de koran/ hadits of cultuur.


Dat is in regelrecht conflict met ons strafrecht. Er moeten keuzes gemaakt worden. acties gedaan.

Islamitisch geinspireerde rascisme tegen vrouwen is strafbaar en ongewenst. Voor alle vrouwen is rascisme tegen vrouwelijkheid ongewenst. Dan zit je al op 50% vd bevolking die er een gegrond probleem heeft met wat letterlijk in de koran staat. Of hoe de koran wordt nageleefd.


Als je alle radeloze ouders met sinds de middelbare school gaande ontspoorde en raar agressieve pubers meerekend, dan zit je al op 60%. Die vd een op andere dag voorheen nette jeugd reageert misschien de frustraties op de ouders af. die het opgedrongen contact met een onaangelijnde islamcultuur opwekt


Als je ook nog eens beseft dat die beschadigde jeugd of vrouwen jouw en mijn kinderen later moeten baren en opvoeden. Dan hebben wel meer dan 70% van de Nederlandse bevolking gegronde redenen om heel duidelijke afspraken te maken omtrent moslims en de ruimte die ze krijgen om dat boek te leven. Daar is al een plek voor, het heet het midden-oosten.


Het is een probleem van ons allen. Niet perse voor dat clubje op die en die dag. En dan volgende week weer een nieuw clubje.


Were we go ONE, we go ALL. Boom Boom.


Ik vind het een dapper geschreven stuk. Misschien lang geleden, maar er wordt zo makkelijk geaccepteerd dat vrouwen slachtoffers zijn. En dat Moslimvrouwen weerloze slachtoffers zijn. Ik weet niet of je dat beeld te vaak moet promoten. Dat is denk schadelijk voor het zelfvertrouwen van zoeuna's. (dat vind ik een leuk woord, weet niet of ik het goed schrijf. Maar krijg altijd heel aardige en positieve reacties terug)


Ik geloof dat de tijd voor 'erover praten' voor moslimse Nederlanders allang voorbij is. In Nederland was die tijd om 'erover te praten' de jaren '50.


Slachtoffer blijven is volgens mij een keus.


Misogenie = rascisme tegen vrouwen. Als je daar begrip voor hebt ben je niet zo progressief en vrij als dat je denkt.


Als ze het in Iran durven, wat let je hier dan?


Als vrouw maakt niet welke komaf, ben je kansloos bij de huidige partijen (parijkartel). Zij buigen voor de islam en gooien vrouwen en kinderen daarmee onder de bus.


Als vrouw stem je FvD of PVV. Als vrouw uit moslimcultuur, ben je het veiligst bij de PVV. Die buigt of onderwerpt zich niet aan islamitich gedram. Zal altijd naast je blijven staan, als meedogenloze vriend en broer. De bedreigingen en druk vanuit moslimwereld/ partijkartel weerstaan ze al bijna 15 jaar.


En ze staan nog steeds rechtop.


https://www.volkskrant.nl/opinie/waarom-het-voor-vrouwen-met-islamitische-of-hindoestaanse-achtergrond-lastig-is-mee-te-doen-met-metoo~a4556745/?hash=168382431351933044bfcfa86725282b343e6146


Nu we het toch over vrouwen en vrouwenonderdrukking hebben, uhum schraapt keel, kunnen die wijven wat meer spek krijgen en wat minder frustraties. Dat we dat met z'n allen smakelijk accepteren.


Mannen vinden een beetje spek om vast te houden echt niet erg. Wat rondingen wordt altijd zeer gewaardeerd door de loerende community.


Zonder dollen, ik, ja ikke, ik heb nog nooit een vrouw gehad die niet aan het lijnen was. Werkelijk elke vrouw maakt zich druk om aan te komen. Zelfs als ze er al lekker uitzien.


Die "kraaiepootjes" drama snapte ik ook nooit zo goed. Ik zei dan altijd. Als een man met zijn gezicht op 2,5 cm afstand van het jouwe is (afstand tot spiegel). Als ie al zover is, dan is echt het laatste waar ie zich druk om maakt je kraaiepootjes.


Da's echt het allerlaatste waar je je druk over maakt als je bovenop een vrouw ligt.


Tenminste, als je geen Mark Rutte heet of al uit de kast bent gekomen. Snap je?


Het zijn allemaal trucjes om mensen onzeker te maken. En ze zichzelf te laten afleiden van belangrijke zaken, de positieve zaken.


Maar netals de uploader onderstaande filmpje, snapte ik ook nooit waarom oude homosexuele designers de norm bepaalden voor wat een mooie vrouw zou moeten zijn. Wat wij een aantrekkelijke vrouw zouden moeten vinden als maatschappij, bepalen laten door pedo modellenburo-eigenaren en homosexuele designers.


Dat heb ik nooit logisch gevonden.


Wat een homosexuele man mooi vind, hoeft niet aantrekkelijk te zijn voor een heteroman. 't Kan, 't hoeft niet.


Als loerende minderheid in Nederland voel ik mij redelijk onderdrukt in mijn opvatting van schoonheid. Van vrouwelijke schoonheid, ik wil dat graag zelf wel bepalen wat ik waardevol, mooi of aantrekkelijk vind.


Mijn vrijheid van partnerkeuze wordt beknot door de stringente en absurd hoge standaard die de modeindustrie aan mijn toekomstig slachtoffer stelt.


(Disclaimer; Ik had per ongeluk reclamedrukwerk van de Otto.nl/ beachshop oid. Nou dat was photoshop maar toch genoten met teugen. Spek of geen spek ik werd werkelijk om de 2,3 blz. weer verliefd. Dat was weer ouderwets loeren in een blaadje, zeker de moeite waard).

You ever wonder why woman are told how to look, act and be by gay men?

Gepubliceerd op 13 sep. 2017 pocketsofthefuture

Tamara - Rot op met je schoonheidsideaal

@Tamara Wulffelé | 20-05-18


Deze zuster wil je ook horen. Tell 'em Ebru (vrij naar die eeuwige Jude?).

https://www.geenstijl.nl/5142116/ebru-umar-de-eeuwige-kut-mocro/


Wat mij vooral stoort is dat je wel gedwongen wordt je eigen beschaving te laten gaan als je met onaangelijnde kut-marokkanen te maken krijgt. Marokkanen van het platteland en andere onderontwikkelde moslims weten gewoon niet beter.


Je kan niet een fatsoenijke discussie hebben met een kut-marrokaan of achterlijke moslim. Zodra je geciviliseerd of volwassen doet en de-escalerend gedrag vertoond. Dan gaat die mocro nog harder los, die ziet dat als zwakte en kent zelf geen rem. Ze begrijpen het gewoon niet, geciviliseerd gedrag. Dat kan je ze ook niet kwalijk nemen omdat ze uit achterlijke streken komen.


Vandaar dat er overal in het Midden-Oosten dictators met zwaar geweld de boel rustig houden. Andere opties gaan altijd fout. Daartoe wordt je nu dus ook in Nederland gedwongen, het laten gaan van je eigen beschaving. Gedwongen door de omgeving. En dat allemaal door het schijnheilige partijkartel.


Ze lopen chique en beschaafd te doen, met belastinggeld kunstwerken aanschaffen, musea openen. Maar zijn zelf verantwoordelijk voor het letterlijke verval van Onze beschaving hier in Nederland.


Je wordt als fatsoenlijk burger naar beneden getrokken door brutale moslims, naar hun barbaarse niveau. Anders overleef je niet. Je ziet de civilisatie, maatschappij en het onderlinge begrip inelkaar donderen, en wordt verplicht je aan te passen aan het barbaarse niveau van de nieuwkomers. Zij passen zich niet aan onze normen en gebruiken aan.


En dat neem ik d'66 en vvd en de rest zeer kwalijk. Die nieuwkomers kan je in zoverre de achterlijkheid niet kwalijk nemen. Het partijkartel zijn de echte boeren. De geestelijke barbaren, die dit alles hebben mogelijk gemaakt en toestaan. Het letterlijke verval van onze civilisatie is te danken aan het partijkartel. vvd, '66, pvda en GroenLinks.


Ons fijne landje van binnenuit opblazen gebeurde in opdracht van ALDE en de EU-ADEL. Daar zitten de echte monsters en barbaren.


En volgens mij hebben ze de laatste maanden alle grenzen nu echt open gezet. Het barst in ene overal met onaangepaste moslims.
De jacht naar eeuwige jeugd of schoonheid kan ook een sinistere kant hebben. Mensen die weten dat er geen hiernamaals (*) voor hen is, doen er alles aan om hun tijd op aarde te verlengen.


4:52 They block their connection to the eternal energy by being vile, cheap and dishonourable people here on earth. They know it. If they know it's through their own behaviour this becomes absurd. . they throw away eternal live for a "rich" 5-seconds- physical live here on earth. Blocking their passage, hun Verlichting en eigen evolutie. They throw away what is their birthright and ultimate goal or destiny. They are retards just for that alone.

Mean retards, nothing more.


(*) Aangezien er een limiet is aan onze taal (en daardoor aan ons denken), kom je vaak uit in religieuze taal wanneer je spiritualiteit beschrijft. Dat snapt iedereen en dan kan je je er nog iets bij visualiseren. Maar Verlossing, Verlichting, Eeuwig leven en Onsterfelijkheid komen in vele concepten voor Chi-energie, Moeder Natuur, the Power Kosmik (hilariteit komt daar vandaan). Niet perse religieus bedoeld door alle uploaders, maar de enige woorden die wij hebben geleerd.


Het werkt ook de andere kant op merk ik op internet. Doordat we allemaal religieuze woorden moeten gebruiken om phenomenen te beschrijven, wordt je zelf ook "besmet" met religie.


En dat vind ik om eerlijk te zijn helemaal niet erg in deze goddeloze tijden. Ik blijf soms weleens hangen als een uploader een gezamelijk gebed wil doen. Dat zend volgens mij wel positieve energie door de universe. Alle beetjes helpen zeg ik dan maar zo.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page