top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

STEENGOED!

Steengoed.

Opa? – Ja jongen.

Zat u vroeger in het verzet? Toen Europa werd bevrijd van die verfoeilijke EU? - Nou zitten deden we niet. Ik hing voornamelijk, maar verzetten deden we voor wat we waard waren. Alle patriotten gingen los en een ieder op zijn eigen manier. Met een traan of een gulle lach, met soms een verlies en heel veel winnen.

We wisten waar we het voor deden en werden allemaal bikkels die meer dan een stootje konden hebben. Die een slagje verloren, maar daardoor alleen maar gedrevener en groter werden in statuur. We deden het voor jou, kleine jongen. We deden het voor ons aller toekomst. We konden het hebben. De cucks niet, die konden niet ophouden met zeuren, liegen, jammeren, klagen en hysterisch janken.


Wij van het verzet wisten allemaal:


In oorlogstijd is er geen schande in verlies en geen glorie in winst. Er was alleen de Strijd.

We wisten waar ze zaten, de goddeloze communisten. In het Vaticaan en in Brussel (dat ligt in Belgie, niet in nederland).

De Strijd tegen het morele verval van de maatschappij. Tegen de globalistische communisten die onze geschiedenis, heden en toekomst wouden bezitten en uitwissen.

En dat was alles wat wij als mensheid en volk hadden, dus van opgeven kon geen sprake zijn.

Maar opa? – ja jongen. Was dat niet een hele moeilijke tijd?

– Nee jongen, dat was een hele hilarische en comfortabele tijd. We hadden het gelijk, het recht, het fatsoen en de Tijd aan onze kant.

(En Team Trump/ Champ 45, dus fire in the hole).


Dat was een heel rustgevende gedachte, comfortabel ook. Je kon genieten van de revolutie. Je kon lid worden van verzetspartijen en kranten. Dan kon je in je communicatie jezelf altijd beschrijven als 'fier lid'. Dat vond ik leuk, en toepasselijk. Helaas kon je nog geen lid worden van de PVV, anders had ik dat ook wel gedaan.

Maar goed, ik was een fier en rechtopstaand lid van vele groeperingen. Ook van de Nationale Verzetskrant The Post-Offline. Ik wachtte altijd met lezen van die krant totdat ik een geschikt moment had. Dat geschikte moment voor de 2e editie kwam op 8 juli 2018 in de zon, aan de waterkant, af en toe een duik nemend en met sigaretten en een thermosfles mierzoete koffie binnen handbereik.

Wie zegt dat een revolutie altijd misere behoeft te zijn. Waarom niet glorieus, intelligent en af en toe hilarisch scherp. Ik dacht dat het eerste exemplaar al goed was. Nummer 2 was

STEENGOED.

Opa? – ggrrmblh, Ja.


Wat is een krant?


– Iets wat je oprolde om brutale apen mee om de oren te slaan, nou goed. ff stil want ik ga je uitleggen wat er zo goed aan was.

Ten eerste kwam die krant al in een onbestemde grote bruine envelop. Alsof je geheime dossierstukken uit het buitenland ontving. Dat zag er op een of andere manier sinister aantrekkelijk uit.Wanneer je die envelop al op de tafel had liggen dan voelde je jezelf al Agent 327, en had je zin om je 27 mc bakkie (en Olga Lawina) van zolder te halen en met Engeland te communiceren.Fier lid 327 meldt zich, ontvangt u mij? Over.

Fier lid 327, de Koekoek is gesprongen, ik herhaal de Koekoek is gesprongen. Over.


We zaten in het verzet, zoveel was al duidelijk. En noodzakelijk, want de degeneratie kwam van bovenaf en was massaal en te gortig.

In de serene omgeving van natuurlijk water, sterke koffie en een sigaretje kwam de boodschap echt heel goed binnen. De staat van het land Nederland werd opgeschreven en de lezer kon niet anders dan begrijpen.


Begrijpen dat we onze civilisatie hebben laten vallen en onze democratie bijna compleet vernietigd was.

Nog een paar stappen waren we verwijderd van een totalitaire Europese staat. Die nooit en te nimmer de belangen van fatsoenlijke burgers kon voorstaan. Zo werkt een fascistisch regime niet. Zo werkten de Sovjests ook niet.


Maar geschiedenis wordt vaak vergeten en de waarheid verdraaid.

Nr. 2 liet geen ruimte over voor wegkijken of verdraaien. Het was hard, maar een juiste beschrijving van de stand van zaken.

De voorpagina las:

DE NEDERLANDSE MEDIA OP SCHOOT BIJ DE MACHT.

Oftewel, hoe Guy Verhofsdtadt/ Ollongren, cock van buningen etc. van de ALDE/VVD/'66 voor censuur konden pleitten en geen enkele notie daarvan in de msm terechtkwam. (De magistratuur die dus echt journalisten buiten de wet om aftapt, opsluit/ Nekschot en intimideerd en niemand ontslagen! Dat kan dus allemaal maar in democratisch Nederland)


De link die Guy Verhofstadt heeft met; Mark R., Klaas D., Alexswabber P. en Kajsa O. via de groep ALDE in Europees parlement wordt ook nooit duidelijk gemaakt. Niemand die daar een conclusie over durft op te schrijven.

Alles wat die gekken in Brussel beslissen heeft de goedkeuring en dekking van ons landverradende parlement en partijkartelleden.

De methodiek van Alde en bestuurlijke elite is er een van eerst een probleem mbv msm creeeren. Bevolking bang maken en dan ongevraagde en ongewenste wetgeving introduceren.


Ongevraagde EU-wetgeving voor illusionaire problemen accepteren betekend dat de EU steeds meer macht over ons dagelijkse leven krijgt. Jaar in jaar uit, beetje bij beetje en ze geven deze macht nooit meer terug aan de bevolking.

Ter voorbeelden: Fakenews bestrijden (hef de npo op dan op ben je voor 80% al klaar), en copyrights in Digital Single Market. Niemand had een probleem met de copyrights op Europees/ wereldniveau. (klein winstje Dig Single Market in begin filmpje)


Bxl moet er weer een issue van maken, ingrijpende en moeilijke wetgeving introduceren en gooien zodoende het hele internet op slot (censuur). Nieuwe aanbieders maken geen kans meer omdat je al fors moet investeren om aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

Dus alleen de bestaande reuzen kunnen voldoen aan de norm. Afgezien dat het dodelijk is voor het vrije woord, is het ook dodelijk voor innovatie/ concurrentie en zal uiteindelijk tot ondergang leiden. – 2 – HOE FANATICI HET DEBAT CONSEQUENT TABOEISEREN.

Klasse stuk over hoe ideeen, wetenschap en (weer) het vrije discours aan banden wordt gelegd door Deugend Volk. De Gutmensch is de legale term en correcte omschrijving. Tegendraadse ideeen, of allen maar de waarheid wordt gedemoniseerd door de machthebbers. Alles om hun beleid maar niet langs de meetlat van nut of realitiet te hoeven leggen.

Het wegkijken gebeurd massal en is al goed ingevoerd in de media, wetenschap en natuurlijk de goedbetaalde bestuurlijke elites.

Die allen netzo goed slachtoffer zijn van hun gedraai, gelieg en intimidatie van het vrije woord. – 3 – IN DE RECHTBANK MET VOLKERT VD GRAAF

Dit stuk rockte mij. Toen viel het kwartje, dit blad, deze Post-Offline is Steengoed.

Het stuk heft de lijn tussen nachtmerrie en realiteit op. De overgang is nogal bruusk, en toch onverwachts. Ik las een gedeelte, nam toen een duik in het water en begon verder te lezen. Onschuldig dat ik was, kwam ik terecht in een zeer overtuigende nachtmerrie. Dat was heerlijk.

Stuk is van Bas Paternotte en somt alle kleine mannen/ nsb-ers van die tijd nog maar even op, met de groeten van Theo;

Volkert van de Graaf ; Milieu Defensie

Jack Bogers ; Groen Links wethouder Wageningen

Gerrit Zalm ; VVD

Thom de Graaf ; D'66

Paul Rosenmuller ; Groen Links

– 4 – MIDDELEEUWS-KATHOLIEKE GEEST WAART DOOR DE EU

Stuk van A. Nijeboer en deze bladzijde alleen was al de moeite waard. Hier wordt de globaliserings agenda vanuit de geschiedenis/ Vaticaan beschreven. Zeer accuraat en meedogenloos ontleed hij (?) de opzet van de EUSSR. Koop dat blad voor de tekst en auteurs maar in een filmpje kan ik het vertellen.


Ah, da's nou jammer, voor voor iedereen die geen fier Lid is geworden. Je kan ze niet eens los verkrijgen.

The Unholy Trinity of Globalist Control: The Vatican, The City - politics

Top Expert: Trump Behind Takedown Of Global Vatican Pedophile Network


– 5 – 80? GEFELICITEERD, U KRIJGT EEN SPUITJE!

Cynische edoch hilarische beschrijving van de corpse-ocratie waarin we nu leven. De staat wil koste wat het kost jouw bezitter zijn. Vanaf je geboorte t/m na je dood.


Pia Dijkstra's (ALDE/ D'66) Orgaanroofwet is maar een onderdeel van dit Onmenselijke systeem.

De auteur stipt ook nog even aan dat de liberale en progessieve wetgeving in feite toegesneden zijn op hoger personeel/ de witte boorden. Maar dat arbeiders onder diezelfde meetlat vallen. Of ze dat nu willen of niet. Of dat nu eerlijk is of niet.


Het stuk geeft zeer goed aan hoe ons kabinet en partijkartel ons, de burger, beziet. Als kostenpost of opbrengst van een onderneming. Die alleen in naam nog maar Koninklijk of Democratisch mag heten.

Ook interessant is dat onze adel en elite zo onnatuurlijk oud worden allemaal. Daar zit ook een systeem achter. Bernhard de Kuise bv, trots van Nederland haalde de 93. Ik had een tijd terug Shitstain McCain aangehaald als onnatuurlijk voorbeeld.

is het jullie nooit opgevallen dat al die in- en in slechte mensen zo belachlijk oud altijd worden. Dat is onnatuurlijk. De aarde is een levend organisme dat afrekend met schadelijke ziektes. De natuur had uit zichzelf allang afgerekend met rockefellers, rothschilds, bernhard, brezscinsky. Cheney 17 hartoperaties en darth-veder werd er jaloers op. Hollywood volgt de realiteit. zodat het volk alvast kan wennen aan de zieke shit die ooit ontdekt wordt of standaard moet worden in de geest. Ewan mcgregor heeft film over orgaantransplantaties.


Is die ene alweer in de kast of moeten we hem er weer in trappen!


Ben nog niet uitgelezen maar wil jullie even wat rust gunnen met de onderons verkerende rozenkruizensnuivers, de Johanietten en ander gedegenereerde adel en elite. Niet schrikken.


Koekoek.

\\ E.U Created By Nazis // Not shown on the #BBC0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page