top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Techno-(fat)-cratz


effete, Definition of effete


1: no longer fertile

2a : having lost character, vitality, or strength

2b : marked by weakness or decadence

2c : soft or delicate from or as if from a pampered existence peddled …
It’s SHITE being Scottish! We’re the lowest of the low. The scum of the fucking Earth! The most wretched, miserable, servile, pathetic trash that was ever shat into civilization.

Some people hate English. I don’t. They’re just wankers. We, on the other hand, are COLONIZED by wankers (EU).


Can’t even find a decent culture to be colonized BY. We’re ruled by effete assholes.

It’s a SHITE state of affairs to be in, Tommy, and ALL the fresh air in the world won’t make any fucking difference!


It's Shite being EU-Dutch, we are ruled by effete assholes and it's a shite state of affaires to be at Tommy (Robinson). And all the fresh air in the world wouldn't make a fucking difference.


Effete asshole(s). Dat ziet er dan als onderstaand uit (Juncker, dronken en vallend, bibberende bejaarden met loopstok). Vergelijk deze wereledvreemde decadente clown met de cartoon boven het artikel, precies hetzelfde. Je ziet zelfs Pornochocko en Trut om het karkas heen aasgieren.


of aa(r)sgieren, vast wel.


Effete assholes die onze grenzen zogenaamd moeten bewaken, onze financieen moeten beheren en ons wettelijk- en maatschappelijk systeem bepalen.

Als het aan mark Rutte ligt, van de vdd'66 en groep Alde. (U weet wel, die van de MH17).


Wij worden geregeerd en bestuurd door weekdieren die niet eens wachten om afgemaakt te worden, maar zelf het hoofd op het islamitische hakblok leggen. En de hoofden van onze kinderen en huidige bevolking.

having lost character, vitality, or strength : marked by weakness or decadence : no longer fertile = Total cuckery mate, total cucks. Dat hele partijkartel.


Hoogstwaarschijnlijk zijn het allemaal zelf misbruik slachtoffers (fysiek en/ of geestelijk), zie kech el Kaag/ Rutte. En vinden ze het normaal om misbruikt en gebruikt te worden. Figuren die de westerse democratie en cultuur niet als leidend beschouwen, en een hekel hebben aan Nederlanders en het land Nederland.

Die conclusie moet je wel trekken wanneer zij barbaren uit islamitische gebieden financieren hierheen te komenen en alle ruimte geven om in west-Europa de boel te verzieken. Zodat het hier, netzo'n shithole-country wordt als daar.

Zij zijn 'democratisch' gekozen, maar dat wil niet zeggen dat ze bij hun verstand zijn. En dat wil ook niet zeggen dat zij op de juiste plek zitten. Ze bukken voor besneden lulletjes. De mannen en vrouwen parlementariers/ farizeeers.


Nu in Amsterdam weer zo'n vvd'himmie burgemeester (dacht altijd dat het een '66-er was).

Van Aartsen onderzoekt samenwerking met salafisten.


Ok, samenwerking in wat? Hoe we Nederland zsm islamitisch kunnen krijgen?

Watteh, wat wil de burgervader van alle amsterdammers (vvd-er) bespreken met islamisten die onze rechtstaat omver willen werpen. Wordt hier nu openlijk geheuld met de vijand? huh!? Niemand gearresteerd?!

Babyboomers die niet mee ge-evolueert zijn met internet en met de nieuwe realiteit. Ziende blind, horende doof en full retard.


Decadente ivoren-torens bewoners die goedbetaald Nederland verkocht hebben aan de EU-oligarchy. In hun muffe en stoffige echo-kamers denken ze te begrijpen hoe de wereld inelkaar steekt en menen zij de wijsheid in pacht te hebben.

Choose Life!

(Mijn laatste date/ ontmoeting met één vd liefdes van mijn leven, sad : (

Of ze bewust zichzelf en ons willen zelfvermoorden weet ik niet. Maar het is een feit dat ze (onbewust/ bewust) onze cultuur, trots en maatschappij verfoeien. Onze huidige elites zijn volksverraders en vijanden van het volk.

(let wel, 30 jaar geleden met/ zonder gasbel stonden we te boek als een vd welvarendste en rijkste landen ter wereld)

Dat zie je aan Nl'se bejaarden die een contract moeten teken om 2 keer per dag te mogen plassen, na 40 jaar afdracht staatskas.

Dat zie je aan blanke meisjes die door islamitisch opgevoed tuig gewoon in het gezicht worden gestompt, terwijl de leraren doen alsof ze niets zien. Dat zie je aan Patriotten die altijd als extreem recht/ fascist worden geframed en zo monddood worden gemaakt.

Voor wat? We hadden allemaal als Qatarezen kunnen leven. We hadden een gigantische gasbel. We hadden een technologische en sociale voorsprong op de rest van de wereld waar je U tegen kon zeggen. We voeren de zeeen over en waren een tijd heer en meester wereldwijd.

En het is allemaal verkwanseld. Onze trots, onze welvaart maar nooit onze eer.

Nu kijken we naar de verwijfde EU-commissarisen om ons de weg in de wereld te wijzen. Dankzij Rutte en npo durven we helemaal niks meer. We durven niet eens meer als volk in onszelf te geloven.

Daar hebben GL en D'66 wel voor gezorgd. Weg met ons, lang leve het communisme oid.

Onze politie en militairen zijn afgebroken en onze tech voorsprong is verwaarloosd. Nederland is richting Griekenland opgeschoven in de afgelopen 30 jaar. Door de abjecte en wereldvreemde heersende klasse. Neem nu zo'n burgemeester uit Utrecht. Heb je ooit zo'n cucked, softe en weekdier-achtig stuk onderkruipsel gezien.

Wat ik al zei, de huidige 'intelligentsia' heeft mischien wel verstand van islam, maar niet van moslims (beiden wel positief over fascisme). In het geval van Utrecht heeft de gender-neutrale burgemeester, van beiden zaken absoluut geen verstand. En is daarom ook een levensgevaar voor Utrechtenaren en de rest van Nederland. En een complete schande voor de streek Utrecht.

Hij laat zich neuken door een stel islamisten en is er nog trots op ook.

Zelfmoord. Hij gaat op een poster en accepteert dat een stel onderontwikkelde haters uit een islamitisch land hun merkteken over zijn merkteken van macht leggen.


Hun islamitisch teken staat over zijn ambtsketen afgebeeld. Willens en wetens onderwerpt hij zich aan een Nederland-vreemde ideologie en is daarmee, netals Kech el Kaag, een vijand van het Nederlandse volk.


En van het vrije woord (of was dat Aleid Wolfsen) en fatsoenlijk bestuur.

Hij is akkoord gegaan met deze poster en heeft dus gecapituleerd. Van Zanen is een zelfmoordende cuck en zou als staatsgevaarlijk opgesloten moeten worden.

Te veilig en decadent opgegroeid en zijn ballen al lang geleden afgegeven. Misschien dat z'n vrouw zijn ballen thuis in de kast op slot heeft, want gebruiken doet deze (islam)nsb-er ze niet.


Wat een soft-ijsje van een man.

En dat moet de politie Utrecht leiden! Ik kende mocro's uit Utrecht van vroeger. Die waren 25 jaar geleden al de grootste honden die ik ooit ben tegengekomen. Wel goede kluiskrakers, dat wel.


Maar wat een zielloze viezerikken, allemaal. En dat zal in de luwte Utrecht alleen maar erger zijn geworden.

Amsterdamse (criminele)mocro's waren relaxed vergeleken met de Utrechtse. Ik heb ze beiden gekend toen ik jong was. Utrechtse criminele mocro's wisten de -fun uit de 'fun lovin' criminals' te halen. Shit werd serieus en absoluut niet meer hilarisch.

De partijkartel dhimmies zijn op hun best crimineel naief. Op z'n best, want ik denk dat ze willens en wetens Nederland verkocht hebben.

Hoe dan ook, wij Nederlanders, wij zitten als burgers in een zeer hoopvolle en positieve situatie.

Slechter dan dit kan het niet meer worden.

We zitten in een technocratie die niks meer te maken heeft met echte democratie. De wil van het volk is voor het partijkartel al 30,70, 150 jaar nikszeggend. We hebben de illusie dat onze stem nog van belang is, maar het tegendeel hebben de partijkartelleden de afgelopen tijd bewezen.

Referenda worden genegeerd (cda/2005, vv'66/2016), sociale vangnetten voor autochtonen werden in een razend tempo afgebroken (pensioenen, verzorgingstehuis, tandartskosten, ziekenfonds, incasso's/ gijzeling burgers voor gemeentelijke belastingen en boetes).

In plaats van dat de regerende elites Nederlanders rijker of welvarender hebben gemaak, hebben ze de hardwerkende burgers alleen maar meer en meer uitgeknepen. Voor wat?! Voor een schouderklop uit BXL?

Miljarden worden zonder blikken of blozen overgemaakt naar Brussellse plannetjes en het redden van Franse en Duitse banken. Terwijl hier de voedselbanken open zijn gegaan. Miljoenen worden overgemaakt aan Palestijnse terroristen die al een prive-helicopter bezitten en massamoord in buurland op de agenda hebben staan.

De Euro heeft alles dubbel zo duur gemaakt en langzaam aan is onze levensstandaard richting dat van Portugal/ Griekenland gegaan. Dat noem ik verraad aan het Nederlandse volk.


De EU (Adel/ Alde) heeft onze welvaart meedogenloos afgeroomd. 'Links' of 'Rechts' of 'Groen' stemden ze allemaal pro-EU. En pro overdracht veiligheid, welvaart en soevereiniteit.

Als volk hoef je je niet perse te focussen op cash geld in je zak te hebben. Maar welvaart omvat meer, en zal altijd de prioriteit moeten hebben.

Welvaart, dat je zonder islamitiesche beledigingen/ angst/ beschimping/ intimidatie over straat kan lopen.

Welvaart dat je als gezinshoofd je familie veilig en verzorgd kan onderhouden.

Welvaart, dat je na 40 jaar bijdragen aan de maatschappij gerespecteerd blijft als mens in het verzorgingstehuis of door de regering.

We zijn verkocht en dit is wat erover is. Een Technocratie. Een zielloze technocratie, dus slechter kan het echt niet meer worden. Laat die Renessaince maar beginnen.

The Technocratic Agenda: Sustainable Development and Climate Eugenics


Why Modern Architecture SUCKSAgenda 21 Infiltrator Spills NEVER Before Heard Secrets

The Dream of Technocracy - Why Big Oil Conquered The WorldThe traitor-class

Patriots, Traitors, And Invaders!


The traitor- class: Media, magistratuur en weglachende/ wegkijkende clowns:

https://panorama.nl/magazine/jens-olde-kalter/het-verraad-van-tommy


>>> 09.09.18

Namen en rugnummers van de EUssr fasci en nazi's die het 3e Reich na de oorlog voortzetten,onder vermomming vh EUropa- Project. Onze huidige EU is door deze mensen inelkaar gezet.


03:2495% vd EU landen heeft niet mogen stemmen.


03:53Inhoud Lisbon-treaty. Niemand die hier iets van wist in Nederland en de andere w-europese landen. Dankzij de verkochte msm.


05:11Het EU-plan is gebaseerd op een nazi-plan uit 1941 De EU heeft meegewerkt aan het ethnic ontvolking van (Oost-) Europese landen. Creatie Kroatie als zelfstandig land ging met veel gedegenereerd geweld.


9:40Walter Hallstein

German, jurist van Hitler. Hij verzon de "wetten" en het "Recht" die de fascitische moordende ideologie Gerechtelijk kon afdekken. De degeneratie van een wettelijk kader voorzag.


Net zoals dat hier in Nederland gebeurd. Zie het "Gerechtelijk" afpersen van de burger/ afbraak welvaart of het Hooggerechtshof Den- Haag.


Lid van vele nazi-gemeenschappen.


11:09Paul Henri Spaak,

Belgium Minister 1936, Socialist, Secretaris General NATO/ NAVO


12:14 Walther Funk Nazi propaganda minister. Berover van arme Joden, Neurenberg veroordeeld. Zijn plan is het letterlijke raamwerk van onze huidige EU.


13:46Hans Jozef Globke Neurenburgse racial wetten opsteller. Hitler's advocaat vwb raciale/ Joden-zaken.


15:34Alcide de Gaspari Katholiek/ Mussolin adept. Vaticaan was tight met de fasci van Mussolini, 1930, Vaticaan was de eerste staat die het Nazi -rijk van Adolf Hitler erkenden.


25:52 26:19Angela Merkel in afbeelding met voormalig nazi-onderscheiding. https://en.wikipedia.org/wiki/Charlemagne_Prize


16:56

Lady Diana Mosley, MP in the UK, Hitler aanhanger, samen met Sir Samuel Hoare (wiens zoon? onlangs is gestorven,vijand van Churchill, vrouw van Sir Oswald Mosley, fascist,


18:06Alfred Toepfer Alf. Toepfer Foundation. Jodenslavendrijver in Joodse ghetto's en andere concentratiekampen. Moesten in zijn fabrieken werken, Leidde de buitenlandse politici op om in hun eigen door Duitsland bezette landen de politiek over te nemen. Van binnenuit!


19:33Christina Weiss, Sociaal democraat, en jong, werkt onder auspicien Toepfer Foundation.

19:40Bernhard de Kuise, trots van Nederland.


22:32Kurt Georg Kiesinger

Nazi die voor en na de val 3e Rijk politicus BZ van Duitsland was. Weer een Christen-Democraat en Kanselier van Duitsland.


23:51Theodor Heuss

German, Naziconcentratiekamp architect,


Hij was tevens lid van de Parlementaire Raad die de grondwet van de Bondsrepubliek ontwierp.

Na in mei 1949 verkozen te zijn in de eerste Bondsdag, werd hij in september van dat jaar verkozen tot de eerste bondspresident.


28:40George Kennan American


The NAZIS and FASCISTS who founded the THE EU and their influence today - Rodney Atkinson

>>>


TECHTOPIA: The truth about Smart Cities, 5G and The "Earth Grid"


https://www.tonysmelody.nl/blog/astana-or-not-to-astana


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page