top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

tell 'em bruh

In vervolg op https://www.tonysmelody.nl/blog/sisters-speak


Thomas Sowell is iemand die we allemaal te laat hebben ontmoet. Gelukkig bestaat er internet en kan je ook nog interessante mensen ontdekken of ontmoeten. Je school zal je niet helpen om verschillende standpunten op (sociale) zaken te verkrijgen. Die zijn vaak nogal communistisch van aard of religieus (*).


Jordan Peterson avant la lettre. Toevallig is ie zwart, of iig gepigmenteerd danwel niet-blank, gekleurd? Wat?!


Doet even niet terzake, het is wel leuk voor het contrast. et voila, een gecontrasteerd individu. Dat is de legale term en correcte omschrijving van een persoon als Sowell.


Normaal verwacht je een zielig verhaal over schuld en geen verantwoording nemen van een gehypte kleurling (en moslim) op tv.


Wanneer deze man dan op een echt logische en intelligente manier de totale gangbare norm aan duigen slaat, dan ben je verbaasd. Over echt heel veel onderwerpen een frisse en afwijkende mening. Onderbouwd met feiten en argumenten. Dat verwacht je niet en is nogal contrasterend met je eigen vooroordeel.


Hij is van voor mijn tijd maar leeft nog steeds denk ik. Van voor mijn tijd maar nog wel van dezelfde menselijke generatie of cultuur. Specifieke sociale problemen van toen, zijn decennia later nog niet opgelost. Daar zit een systeem achter en het heet AZB.


Het verbieden van free speech en eigenzinnige meningen (hate/ blasfemie-wetten) maakt ons als totaal dommer. De geesten worden niet meer geslepen. De Algemene Zwakzin wordt dan cultuur.


Sowell zal nog steeds scherp en tegendraads zijn bij bull-shit. Hoogstwaarschijnlijk een Trump-fan. Kan niet anders.


Aan het witte/ blanke/ minder-contrasterende publiek te zien was zijn boodschap niet heel erg bekend in de gecontrasteerde gemeenschappen. Gelukkig komt daar nu verandering in.


Tegenwoordig mogen gecontrasteerde mensen weer fier en oprecht, rechtop en trots in het leven staan.


(*) Klimaat-religie, rapporten/ modellen uit jaren '80/90 zijn de absolute en onveranderbare waarheid.


Blasfemie en verkettering academische wereld volgt wanneer je gerede twijfels opwerpt bij het gepredikte woord. De hoge priesters, bischoppen en commissies varen er wel bij.


De Kerk betaald geen belasting.

de Groene Kerk ook niet, maar krijgt daarbovenop nog bakken subsidie. etc. etc.


Thomas Sowell Dismantles the Ideology of "Social Justice"

PhilosophyInsights

Bovenstaand was op de universiteit jaren geleden, onderstaand vandaag de dag op straat.

Allebei zien ze door het verdeel en heers spelletje heen en counteren de msm narrative. And it's beautifull. Straight talk.


DAM RIGHT KANYE WEST!!! #GOTRUMPORCRY

Henry Davis

Black Polish boxer Izu Ugonoh obliterates left-wing journalist multiple times.

Gepubliceerd op 20 apr. 2018 Firecracker

BET

Black Evil Television


Return of the King. Boondocks


Sowell noemt Hussein Obama de aller-, allerslechtste president ooit. Niks met kleur te maken. Barry Soetoro was de meest slechte communistische en islamitische leider van de usa ooit.


De Iran deal is zwakzinnig volgens Sowell. En levensgevaarlijk voor westerse en midden-oosten burgers. Raar dat onze EU fans/ aanhangers in parlement nog steeds achter die deal staan. Of liggen, als je Sigrid heet en Kech-dingen doet met moslims.


0:50 Chamberlains is the word for politicians who respect fascist dictators enough to keep on forever-talking and smiling. Pussy politics is way worse then 'pussy-grabbin' politics. Obama and a lot of EU fanatics have the same defect.

2:25 Obama has the same socialistic views and worldview as they had in the 1930's.

We herhalen de geschiedenis in mijn optiek. We stonden toen en nu aan de brink van een wereldoorlog. Alle posities zijn vergelijkbaar en de mensen aan de top waren dezelfden als toen.

De wereldoorlog die al begonnen is in het midden-oosten, daar zal niks veranderen als in het westen de vlam ook in de pan slaat. En Ukraine als oostelijke gruwelfront staat ook al weer klaar voor de oorlog. Je moet er maar zin in hebben.


Het is precies weer hetzelfde. We hebben het al eens gedaan op precies de verkeerde manier. Nu doen we het zonder het bloed te vergieten van 10-tallen miljoenen onschuldige mensen. Laat de verantwoordelijken maar bloeden en dan stoppen we met deze herhaling van zwakzin en geschiedenis. Een stapje hoger de toekomst in wordt weleens tijd na zoveel eeuwen.


Dit keer geen bloedige oorlog in Europa, maar die tribunalen voor landverraders komen wel. De strijd wordt gestreden en is gewonnen. Tribunalen en schande volgt.


3:46 "Why don't the American people see through this?" - because the msm was keeping them and us blind for decades. And we really don't care.


3:35

"Obama achieved nothing other then advancing his career through rhetoric"

- classic and true. Now we finding out he was doing a lot more then playing a role.


Thomas Sowell WIPES THE FLOOR with Barack Obama

Gepubliceerd op 10 aug. 2017 50 Stars

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page