top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Vive la Resistance!

In vervolg op https://www.tonysmelody.nl/blog/azb-theresa-may
Daar zit een systeem achter...

..10.05.18

Jordan Watson explains the allowed Chaos by Theresa May and taqiyya moderate muslims. The Chaos will be followed by the Tyranny against ordinairy people. Het gebeurd hier in Nederland netzoals in UK.

What They're NOT Telling You About London

>>>


Peak Decadence: The WEST & The Fate of EMPIRE

Gepubliceerd op 16 mrt. 2018 Black Pigeon Speaks

The Chaos gerealiseerd door het ongelimiteerd importeren van vreemde non-compatible culturen. Sfeervolle gesprekken voor buitenlandse verkrachters massamoordenaars en onwelwillenden. Begrip voor beesten. Begrijpend en altijd inclusief netzolang totdat je maatschappij totaal kapot is. En niet meer te herstellen.


Daar zit een systeem achter..


Mensen praten altijd of extreem-rechts, maar het echte gevaar zit bij sLinks. Die laten zich altijd gbruiken door fundamentalisten. Of het nu islamisten/ nazi's of communisten zijn. De orde en maatschappij moet eerst kapot voordat zij hun illusionaire utopie kunnen stichten.


sLinks komt daar nooit aan toe. Ze worden altijd gelijk afgeschoten/ vermoord wanneer de huidige maatschappij kapot is. En de georganiseerde en bewapende fundamentalisten het machtsvacuum opvullen. Hun helpers, de usefull idiots gaan er als eerste aan.


usefull idiots: feministen, s.j.warriors, Deugers, socialistische partijen en de '66.


Young man explains the agenda behind islamic mass-immigration

Gepubliceerd op 5 jun. 2017 Are Hegrand


Als je mij niet geloofd, luister dan naar de verklaringen van een voormalig KGB agent.


Dit is de waarschuwing voor al die linkse mensenrechtenclubs. Jullie zijn verdoemd wanneer je droom uitkomt. Altijd. kijk de geschiedenis maar na (Iran, Sovjets).


Altijd. de muur wacht na de overwinning.

Feminists Are Useful Idiots and Doomed.

Gepubliceerd op 22 mei 2013 BecauseIAmABoy


Chaos importeren en vrijspel geven, maar tyranikaal naar fatsoenlijke mensen en burgers. Geen begrip of recht voor de echte slachtoffers. Alleen maar repressie tegen de reacties op de geimporteere barbarij. Harde maatregelen in reactie onrust tegen de autochtone bevolkingen die zichzelf of hun buurt willen verdedigen.


Gelukkig hebben we ook nog echte Patriotten. Ter verdediging van onze cultuur, eer en fatsoen. Ik ben trots op deze Molukkers en Nederlanders. Die de orde en onze beschaving fysiek terug pakken.


De mariniers deden het in de jaren '60 in Amsterdam, ik denk dat de mariniers weer welkom zijn. Van harte. Ze gaan toch niet meer verhuizen, dus tijd zat.

En dat de twee groepen het deze keer heel goed met elkaar kunnen vinden.


Gedeelde belangen.


Het terugpakken van onze beschaving van het regime Rutte III.


Ik wens deze mannen al het succes van de wereld toe. Het is tijd. Deze gasten pikken het door B&W geligitimeerde onfatsoen niet meer. Als je geen 2 minuten respect meer kan tonen voor gevallen landgenoten, dan verdien je een paar klappen.


Want van de wettelijke magistratuur hoef je helemaal niks meer te verwachten, anders dan repressie van fatsoen.


https://www.geenstijl.nl/5141849/enkeltje-goelag-svp/


The chaos:

http://nieuws.tpo.nl/2017/12/29/in-anderhalf-jaar-tijd-ruim-8000-autobranden-in-nederland-utrecht-60-procent-brandstichting/


and the Tyranny:

http://nieuws.tpo.nl/2017/12/06/man-plaatst-1-racistische-comment-op-facebook-krijgt-week-celstraf-voorwaardelijk/Migrants VS European Youth in French Alps

Gepubliceerd op 25 apr. 2018 Lauren SouthernBurgers die in de echte wereld leven zien hun beschaving kapotvallen door deze landverradende regeringen in opdracht van de EU.

Die moeten uiteindelijk wel moet reageren op het verval van hun beschaving en buurten. Als je oprecht van je land houd, dan ga je wel. Dan maakt je kleur, geslacht of religie niet uit.


De reactieve wetgeving op de zelf veroorzaakte crisisen; crisis-wetgeving.


euro-crises, bankencrisis, vluchtelingencrises, schuldencrises etc


Dat is het systeem. De werkwijze hieronder:

The UK: RISE of the Anarcho-Tyranny STATEFabio: Why California is falling apart

Gepubliceerd op 29 mrt. 2018 Fox News


Op een gegeven moment, demografie Sigrid Kaag, kan je de koers van je eigen land niet meer democratisch bijstellen. De autochtonen kunnen niet meer beslissen over de richting van hun eigen land. Dat moment is nog maar een paar verkiezingsronden verwijderd.

Daarna moet je een dictotor krijgen wil je weer wat van je beschaving herstellen. Dat betekend oorlog en dood in Nederland.


Dan kan je zo'n weeke slet zijn als Donner en zeggen dat de sharia een keus is van de "Nederlanders" indien het ingevoerd wordt. Maar dan ben je geen knip voor de neus waard. En zeker geen Nederlander. Zijn tijd zal het wel duren. Dan ligt hij al in zijn graf, wanneer wij ook de 10.000 zuuraanvallen per jaar kunnen noteren. Netals in UK (London).

Britain ABOLISHES ITSELF
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page