top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

The SnukeA Snuke is a nuke (nucleair bomb) placed in Hillary Rodham's Cunt. In her snizz or snatch one might say. Pretty scary stuff. Southpark heeft een heel toepasselijk aflevering gemaakt. Het ging over de UK die de USA weer in bezit wil hebben.


Het zijn niet de Duitse fascisten, Russiche communisten of fundi-moslims die het grootste gevaar vormen voor de USA. Maar de oudste vijand/ kolonisator. Die in principe nooit de macht hebben opgegeven.


... 07.06.18

#MINDWARS Patriots VS Globalists/The Qu_en #CA-PEDOTRAIN #1776PLANET
Onderstaande uploader heeft het over de legale status van het land USA. Wat is de legale term en correcte omschrijving van het land USA.


Bijna niemand die het weet. Of behoort te weten. Zij legt e.e.a. uit. Dit om de huidige ontwikkelingen op het wereldtoneel beter te kunnen begrijpen. En de acties van de hoofdrolspelers beter te kunnen inschatten.


Macron,rothsschild banker, geplaatst door elites om LePen uit de macht te houden (wil van het volk, who cares!?).

Die veel populairder en bekender was dan de uit het 'niets' verschenen Macron. Die gewoon uit de Partie Socialist (FR. PvdA) kwam, maar op hun beschadigde ticket nooit kon winnen.


De grote whitewash en daar stond de oude wijn in een nieuwe zak.


Ze behandeld Q Anon nog en geeft haar mening erover. Dat het een psy-op is is hardstikke duidelijk (white hat), maar wat is het doel? Wat zijn de gewenste resultaten en bereiken we die. Ja, die bereiken we. 'setting the stage'. For the hammers to fall.

Q WARS! WELCOME To The UNITED STATES of FRANCE, INC!

Gepubliceerd op 7 mei 2018
9:38

The World Now Knows, 'It's the British Empire, Stupid!'

Hij gaat in op the City, in Londen UK. Een middeleeuws systeem. Wat heeft dat nog in deze tijd te maken, waarom weet niemand iets over de functie en statusvan dit onnatuurlijke fenomeen.


Ik heb ooit eens een goed boek gelezen over off-shore banking. Zeer vermakelijk en informatief.


Off-shore banking ( in huidige vorm) brengt enorme schade toe aan de mensheid en economieen. Wapens, oorlogen en plundering grondstoffen worden hier mee gefinancierd, mogelijk en lonend gemaakt.


The City en IBS in Zwitserland zijn key in dit systeem. Zijn altijd onbetwist en onaantastbaar geweest. Het mooie aan dit boek is dat het ook belastingvlucht en ontwijking multinationals uitlegt.


En, dat na het tijdperk kolonisatievan de British Empire, de financiele kolonisatie ingevoerd werd. Wereldwijd.Het boek legt precies uit hoe dat financiele netwerk ("common" wealth) opgetuigd werd en met welk doel dat allemaal gebeurde.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page