top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Thinking of Theo

Ik, persoonlijk, heb een gebeurtenis meegemaakt die rechtstreeks in verband staat met de moord op Theo van Gogh.Dat was ik dus 15 of 20 jaar even vergeten. Ik zat aan een verhaal van Theo te denken en een beetje te gniffelen, toen mij deze ervaring uit mijn eigen leven mij te binnen schoot.

Ik zal hier publiekelijk verklaren (later) en delen wat ik heb meegemaakt.

I 'll Testify !

Ik denk dat het weer een voorbeeld is van een Hogere hand, de Voorziening/ Providence is die mij daar plaatste.

I'll Testify ! dan mag je zelf bepalen of het toeval/ Voorziening of wat anders is.

Maar ik begon dus te denken waarom heb ik geen geheugen? Hoe kan ik zo zwakzinnig zijn en deze kritieke en aktuele info niet actief of paraat hebben, 15 jaar lang. Hoeveel Wajong-uitkering ben ik in mijn leven misgelopen? Vragen?

Ik heb het uitgedokterd en ga dat ook delen. Misschien kunnen mensen het kopieeren/ gebruiken voor eigen denkprocessen. Ik heb wel een geheugen, maar het werkt heel raar. Effecient voor verwerken grote blokken info.

Maar hoe ik dit allemaal een beetje loop doortedenken, en dat verhaal van Theo ophaal. Wil ik in dat verhaal een zachte conclusie “bewijzen” met mijn eigen ervaring/ levensloop.

conclusie: de (sheitan) gecreerde realiteit uit de grote binnensteden (kinds gebruik wapengeweld, drugs, agressie, verval sociale cohesie ) is nu ook de realiteit/ maatschappij geworden in de omliggende gemeenten en platteland. Niet meer te ontkennen. Fuck wat de regering, en fuck wat de npo zegt. Het gaat niet goed en het is niet veilig in Nederland.

Dus ik bezie mijn levensloop een beetje met in het achterhoofd; wat ben ik nog meer ' vergeten' en specifiek mbt Amsterdam. Decades.

Ik ga er altijd vanuit dat ik de laatste 10-15 jaar actief ben in Amsterdam. Dat blijkt dus de laatste 20-25 jaar geweest te zijn. Ook even ontschoten.

Ik ben in werkelijk elke provincie en in elke laag van de maatschappij actief en aanwezig.

Ik ken veel meer mocro's/ Marokkanen dan dat ik wist. Weer Amsterdam, centrum west deze keer.


En het is wat het is, altijd al geweest.

Na de bouw ging ik weer studeren, dus ik had zeeen van vrije tijd. En er moest ook nog poen verdiend worden dus ik ging weer rollen met al m'n ouwe maten. Toenertijd rolden we letterlijk door elke provincie. Wat we in feite deden was onze netwerken aanelkaar koppelden. Gewoon op bezoek, kennismaken, drankjes doen en kijken of je mekaar vooruit kan helpen, legaal/ illegaal maakt niet uit.

Wat me ook nooit opviel is dat ik nooit hoefde te betalen als we een illegaal casino, kutkroeg of koffieshop bezochten. Vaak liepen we gelijk door naar het kantoor, vond ik ook niet raar. Het is wat het is.

Een van mijn maten was een oudere (ongedocumenteerde) Marokkaanse boef, liep nooit op straat, wapenhandelaar van origine. Vond ik niet raar of interessant genoeg om op te merken/ aftewijzen. (zolang je van vrouwen/ kinderen afblijft doe je maar, interesseert me allemaal niks).

Dat hij het te bont in Limburg en N-Brabant had gemaakt en in mijn stad een of twee jaar kwam afkoelen, waitin' till the bullshit blows over, vond ik dus ook niet raar. Hij werkte voor kampers in Limburg en hij had het zelfs voor hen te bont gemaakt. Hun bescherming viel weg en hij was vogelvrij. Hij bleef ze heel stug Zigeuners/ Gitane noemen, maar ik denk dat we hetzelfde bedoelden.

Ik hoefde ook niet na te denken om met hem en anderen zwaar te gaan feesten en stappen in die streken waar hij nu juist vogelvrij was verklaard. We rollen, we zijn er, en dan is het Hallo en lachen, of gewoon Koekoek. Eigen keuze, het maakt ons niet uit, nooit gedaan. En er was niemand die kwam praten in al die tijd. Het is wat het is. Zelfs tot aan club le Cercle hartje Maastricht aan toe, toen had een van die roverhoofdmannen (Rooie...) hem weer een beetje in genade genomen. Geld viel niet makkelijk meer bij hun te verdienen maar een biertje kon er altijd van af.

Ik had alles nog in de buurt Nederlander, Suri, Indo, maar in mijn speciefieke geval had ik ook nog een groep Midden-Oostenvolk om mij heen. Iraans, Egyptisch, etc etc


We verzamelden ons zomers altijd bij een vriend van mij. Dat was een Arabisch sprekende Jehud waar ik in de bovenwereld al close en connected mee was. Hele scherpe gozer, later gingen we pas grijs werken.


Maar hij kon ook heel goed koken en zijn sardines van de grill en citroen waren legendarisch. Dus dan zaten we altijd met een hele club in zijn woonkamer, ook NL's/ hooligans (je weet toch) en buren, bier te drinken en sardines met citroen te eten. Misschien wat tomaat, maar meer heb je echt niet nodig om heel flex je zomeravonden door te komen.

En vanuit die hoek kwam ik dus weer geregeld door- en in Amsterdam. Coffeeshop Superplus en die buurten daarachter. Dat is west, kan ook Oost zijn weet het nu nog steeds niet (die mocro-bende intereseerde me toen ook al niet en sowieso blijf ik buiten binnenlandse aangelegenheden). Als er een Bontekoestraat in Amsterdam bestaat, dan is het die buurt. Dat bordje viel mij altijd op wanneer we door die buurtjes reden. Bonte Koe, wat! in een bakstenen binnenstad? ohhhkay..

Ik was toen al vergeten dat ik hele zomers in mijn jeugd in Amsterdam Oost heb doorgebracht. Toen ik 15,16 was, had ik een Surinaamse jongen als compagnon. M'n andere compagnon was een Molukker maar met die Surinamer ging ik 's zomers altijd jarenlang, weken achter elkaar zijn gangster-pa, en zijn oudere én gekkere neven opzoeken.

Turbo-D heette die coffee-shop en ik was Heer & Meester op die voetbaltafel. Dat was een Duitse. Bij ons mocht je een gecontroleerde slinger geven en dan telde de goal nog. Dus ik scoorde ook makkelijk vanuit verdediging/ achter. Serieus ik scoorde eens een keer vanuit achteren zo ongenadig hard dat niggers van schrik van de tafel sprongen, werden gelijk Ongelovig. Geloofden hun eigen ogen niet meer, SSSAAANNGGGG, idd.


Dit boertje of niet, kwam altijd met weinig praatjes, maar je kon altijd een ongenadig hard pak slaag van mij krijgen. Toen, netals nu.


Ik heb die tafel en tegenstanders echt mishandeld daar. Als die shoppa nog had bestaan hadden ze het nu nog over me gehad. Legend.

Een paar jaar later kwam ik dus met jongens van mijn eigen crew weer door/ langs Amsterdam. Superplus, 20, 22 jaar geleden kwam ik daar geregeld. En vergis je niet, ik kwam ook bij sommigen van hen over de vloer thuis. Bij hun ouders, kopjes thee met moeders drinken.

Voor een Nederlander heb ik heel vaak aan een marokkaanse keukentafel gezeten. En ik zal je vertellen 20-25 jaar geleden waren Marokkaanse ouders nog heel fatsoenlijke en respectabele mensen. Voordat ze verpest werden door de PvdA (schijn-Heilige discriminatietranen huilende kafir-kleingeld bedelaars en dieven).

Ik ben in binnen- en buitenland altijd met open deuren ontvangen door Marokkanen en hun ouders.

Iedereen strattie herkent deze gesprekken. Niet alleen met marokkaanse moedertjes maar bij alle moeders.

' Ja mevrouw, nee mevrouw. Dank u wel mevrouw. Dat zou ik niet kunnen vertellen, ik ben niet bekend hier mevrouw. “

(Zeker in West is het me een paar keer overkomen. Alle moeders waren altijd gastvrij en vriendelijk, maar zodra we zaten was de onderliggende toon wel gelijk van "Explain yourself son, nu je toch in mijn huis bent". wat is alle poeha met jou dan? Ik heb je hier nog nooit gezien. Dan vroegen ze gewoon naar mijn mening over dingen, soms heftig, die net in de buurt waren gebeurd. Gelukkig wist ik nooit van iets.)


Altijd mooi die gesprekjes als je bij je compagnons/ maatjes thuis over de vloer kwam. Hardcore G voordat je binnenstapt. Ben je binnen dan ben je samen de schijnHeiligheid zelve, zit je weer in de auto ben je ah rollen is iedereen weer Djeeee.

Maar vergis je niet. In de Superplus 20 jaar geleden liep ik ook geregeld de bar (zwart, spiegels bovenkant?) rechts voorbij gelijk het kantoor in. Nooit betaald voor mijn Fernandes en koffie verkeerd (#nohomo).

Dat is maar zodat de sahbies thuis ook weten en begrijpen wie en wat er aan het woord is.

Maar in die shop leerde ik een toekomstige bloedbroeder van me kennen. Hij was jongere generatie dan ik, toen al. En ik lachte me altijd dood om hem. Hij was scherp en dat soort gasten (m/ v) hou ik dan graag in mijn buurt.

Hij had het Paradijs al gevonden. Dat heette Duitsland en lag niet ver van Nederland, en ze rekenden hun drugs af in keiharde d-marken.

Ik noemde hem altijd ASLM. Of Slamma, vaak als ie binnenkwam. Zo ben ik nou eenmaal. Hij droomde van Duitsland meer dan van de Koran of het Paradijs zelf.


Want dan kon ie eindelijk al die in garageboxen opgeslagen voorraden hard- en softdrugs in cash omzetten. In Amsterdam was 20-25 jaar geleden al een overvloed aan harddrugs en softdrugs. Dat is niet iets van de laatste 4 of 5 jaar, beeld jezelf maar helemaal niks in.

Hij zou transporten gaan doen, in Duitsland gaan zitten en rijk terugkomen. Maar hij was een tikkie te scherp. Hij had zichzelf al wijsgemaakt dat hij Duits had geleerd en het ook nog kon spreken.

Maar hij kwam nooit verder dan: aScheissen ahSahbie.

En zeker wanneer we het over Duitsland hadden, dan werd ie een beetje wild toch, dan lagen we echt dubbel vh lachen. Want dan zei die om de twee zinnen “ aScheissen ahSahbie ! “

Kom op man, we moeten gaan tony, flus kbir ahsahbi, kom op man, KeninaaaA, BarkieeeeesssS, aScheissen ahSahbie!

Dan lag ik dubbel jongen, dat wil je niet geloven. Hoe dan ook, op een gegeven moment is ie een bloedbroeder van me. Dus ik probeer hem wat wijs te maken. Ik zeg, je moet niet zo ingewikkeld denken met die drugshandel.


Waarom zou je je eigen gevaar, geld en tijd investeren om dat spul daar te brengen. Die Duitsers die je wilt opzoeken komen op eigen kracht mijn stad binnenrijden. Op zoek naar drugs en met de broekzakken of sportassen vol met d-marken, en sommigen hebben nu nog steeds geen flauw idee van waar ze moeten zijn. Snap je?

Je mag al mijn contacten hebben maakt me niet uit, zet me niet voor schut. Je kan overal slapen en ik stel je voor aan twee solid gasten, dan kan je alvast beginnen.

Maar (hard)drugshandel is niks voor mij. Vind er niks aan. Ik ben en wil alleen maar Kraken. En als er niet geKraakt wordt, dan interesseert het mij niet. Ik ben er misschien wel vaak bij of aanwezig, maar ik doe gewoon niet mee. Barst maar.

En het werd zomer of het was al zomer, en dan wil ik alleen maar op het terras zitten bier drinken en met gasten of wijven ouwehoeren. Niet zenuwachtige kopjes koffie drinken met allemaal serieuze mannen in een donkere kroeg. En het interesseert me ook gewoon niet, en dan wordt ik een beetje luiig.

Dus een van de eerste contacten aan wie ik hem voorstelde was Bassie, laat ik hem zo maar noemen.

Achter zijn rug om noemden we hem Ome BAS! want hij was toen al een oude pappie. Surinaamse man, eigenaar van een hele grote headshop, recht aan de snelweg waar die Duitsers de stad binnenreden en parkeerden.


En vergis je niet, bij hem wandelde ik ook regelmatig langs voor een bakkie koffie en wat bijkleppen. We hadden een goede connect, respect. En ik zat nieteens in de drugshandel, idd frappant, dubbel pp.

Dus ik zeg tegen m'n maatje. Hey, weet je wat, we doen het nog slimmer. Ik stel je voor, je leert hem kennen. Dan neem je je overschot vanuit Amsterdam hier mee naar toe. Je dumpt alles bij Bassie. Spreekt je minimumprijzen af. Je geeft hem een hand, wenst hem veel succes en geluk. En dan wandelen we een paar dagen later weer langs om je geld optehalen.

En kunnen we nu eindelijk de stad in aScheissen ahSahbi !

Mijn punt in dezen is niet dat drugshandel nu zo gezellig of voordelig voor de mens is. Maar dat ik uit eigen ervaring weet, dat diezelfde jongens uit die Amsterdamse (achterstands) volksbuurten een aantal jaren later zélf allemaal vertrokken uit de binnenstad.

Naar al die kutdorpen in de buurt, Haarlem, Hoorn, Almere, Purmerend etc etc. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze hun attitude iets aangepast maar weinig veranderd. Leipe mocro.. niks. Iedereen was 20-25 jaar geleden daar al van God los.

De onnatuurlijke (demon sourced) wrijving en haatopwekkende realiteit uit de binnenstad is nu ook de realiteit in een veel groter geografisch en electoraal gebied.

De mensen thuis in Nederland weten wel beter dan de media en de regering Rutte III te geloven. Die hele “alles-goed-voorelkaar-show” van deze regering en ondersteunend parlement/ pers is door de realiteit voor heel veel mensen ge-debunkt.


Het is niet beter geworden in Nederland. Het is niet veiliger geworden in Nederland,

maakt niet uit wat die Trut zegt.

Nederland Europees Kampioen 2019/ 20 !


Don't forget me


http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/de-moord-op-theo-van-gogh-een-joods-complot-van-list-en-bedrog/
Van deze foto wordt elke keer een beetje blij als ik er naar kijk. Goud waard, om intelijsten.


Als de Vaticaan moordenaars en Landverraders in onze veiligheidsdiensten predictive programming met deze foto als doel hadden. Dan is dat gelukt, de spot-light op het het Jezuiten-complot: Het opruimen/ vh toneel halen van de volksvertegenwoordiger Geert Wilders en een burgeroorlog in Nederland afwenden met zware staatrepressie is nu Gezien en daarmee Doorzien. We blijven deze foto in het nieuws houden en wanneer Geert vh toneel wordt gehaald, met zijn goedkeuring of zonder, dan weten wij waar onze Wraak gericht moet worden. Op de Jezuiten in de veiligheidsdiensten en leger. De Jezuiten hebben trouw gezworen aan Rome en de Paus, het zijn art 93 Landverraders als ze in ons parlement, leger of veiligheidsdienst zitten. Je kan geen twee landen dienen. Je eerste en heiligste trouw is aan de Goddeloze Paus, niet aan Nederland. En de Jezuiten/ Rosecrucians dat is de club van dhr Pieter Omtzigt, us Camiel en van het CDA. Dat zijn Goddelozen die zich vermommen en praten als Christenen. Wie beweegt wordt gezien. Vrijmetselaars/ Luceferians/ Jezuiten moeten alles volgens de regels doen, dat maakt ze voorspelbaar en zwakzinnig.

Het gedeelde belang van beiden kan ik zo niet benoemen, maar het is er wel.


Beiden scoren.


Ondanks de vreselijkste verhalen over Wilders/ PVV uit de media en politiek schudt ze gewoon zijn uitgestoken hand, behandeld ze hem als mens. Ik denk dat dhr Wilders haar nog reuze meeviel, na al die demonische bezweringen vanuit het establishment.


Het was niet de grote boze rascistische wolf uit het sprookjesboek (npo), maar de Leeuw van Holland.


En hoewel de dame er in klederdracht bij loopt, laat ze toch maar mooi zien dat ze meer bij de tijd, fatsoenlijker en geciviliseerder is dan 45, ja, vijfenveertig % van de autochtone semi-bejaarde NL'se bevolking (blank).


Want die zouden van hypocriete hystery de spraak vergeten en hem grommend aanvallen. Als ze zelf maar wat sterker en dapperder waren geweest.


Blinde haat heet dat. Ze zouden Wilders ongezien als een onmens behandelen.


Als de dappere en goedlachse dame een Marrokaanse moeder is dan scoorden PVV Wilders en F.C. Marokko hier beiden gewoon heel schoon de 1 - 1.


En het volk genoot,


En wat was die van Wilders in het interview AD mooi:


"Die mensen hadden allemaal op de koning van Marokko gehoopt/ verwacht, met al die beveiliging. Ik hoop dat ze niet te teleurgesteld waren dat ik het maar was". Ik doe mijn best ook alleen maar.


Classic.26.07.2019


Orders van hogerhand mbt dood TheoKent iemand de Groote Club? hmm, nee? Ik wel.


Ik ken de Groote Club relatief gezien beter dan 107% van de rest van alle Nederlanders. toevallig (providence, bro).


Centrum van Amsterdam, op het Damrak, tegenover het Paleis op de Dam. Ik denk dat het precies het meest centraal gelegen stukje Amsterdam is, die Groote Club.Denk dat ze het vroeger met twee -t’s schreven. Grootte, toen werd Geheimzinnig ook nog altijd met een hoofdletter geschreven. Weinig bosjes daar, alleen maar baksteen en vage trapjes en muurtjes.


Daar, bij die Club, die club heeft ervoor gezorgd dat ik een gebeurtenis beleefde die rechtstreeks in verband staat met de moord op Theo van Gogh.


Maar dat is een verhaal voor een andere keer.


Maar hoe frappant, pp, is het dat wanneer je in alles het tegenovergestelde bent van de demente Jezuiten/ vrijmetselaars.


Dat je werkelijk tot in elke cel/ vezel en dieper van je lichaam, het tegenovergestelde bent van een laffe Vrijmetselaar, de anti-thesis bent van een hypocriete en leugenachtig luceferian of Tempelier.


En dat je dan gewoon hun Geheime jeugdhonk/ humidore van binnen en buiten kent. Decennia lang al.

Dat je de schuilplaats, de retraite van al die nobele Sodomieten gewoon letterlijk beter kent dan iedereen die nu lid is.


Het bedrijf waar ik vroeger van stagiair naar interim-salemanager rolde, was een leverancier/ afnemer van hen.

Ik ken dat gebouw van binnen en buiten, alle muren, chambres. ik heb alle rondleidingen gehad. Ik ken de organisatie de mensen die er partijen houden en dus letterlijk de gehele organisatie erachter.

Ik ken het volk wat daar gast is, en het volk wat daar de boel runt. dat was mijn werk.


En kom niet aan met toeval dat ik daar was.

Want ik was er sowieso 80% van de keren op de gastenlijst en op uitnodiging (b-2-b feestjes). En als ik mijzelf daar wou uitnodigen dan belde ik iemand van de sales.


maar goed, wanneer ik een man van standing was en ik moest de schaduw opzoeken. Gesprekken voeren met mensen die verwerpelijk ansich waren. En waar je als fatsoenlijk mens niet publiekelijk mee geassocieerd zou willen worden.


Ja,


dan zou ik op zo’n zonnige dag als dezen, wonende in Amsterdam. Dan zou ik naar de Groote Club wandelen, nadat ik mijn uiltje had geknapt.


Ook voor zaken die het daglicht niet kunnen verdragen

https://igc.nl/contact

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page