top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

This happened.. Artikel 93/ Hoogverraad, daar netals hier.

FBI WITNESS Sets to TESTIFY AGAINST Hillary clinton Obama on Uranium One

Hannity in gesprek met de getuige, fbi-agent Campbell. Campbell begon met verklaringen af te leggen toen hij een tijd terug dood aan het gaan was. Hij had orders gekregen stil te zijn, maar kon zijn land niet onder de bus gooien.

Deed het juiste en begon verklaringen af te leggen. By the grace of god heeft hij zijn ziektebed overleefd. In usa-law zijn deathbed confessions heel erg zwaarwegend. Plus hij is een agent, dus dat is een ijzersterke zaak.


In vervolg op https://www.tonysmelody.nl/blog/what-happened

In vervolg op https://www.tonysmelody.nl/blog/eo-2-serious-human-rights-abuse-corruption-21-dec-2017


Er is geen ontkomen meer aan voor Hillary Rodham Clinton.


De Clinton Foundation is een strop die strakker en strakker komt te zitten. Onherroepelijk.

De Pizza/ Pedo abuse and human trafficking is een strop die onontkoombaar is. Ik hoorde dat ze van nature al een vreselijke stank om zich heen had hangen.

Dat komt niet door de stront die haar dun door de broek loopt, de zwavel hing al decennia om haar heen. De zieke en misselijke geest binnen in haar, stinkt met alle kracht naar buiten.


Uranium One is Gitmo. Militair tribunaal en de strop. Maar wat valt eerst.

En denk nu maar niet dat dit niets met Nederland te maken heeft. Alles is connected. We zitten in een globale wereld en een globale conspiracy.


Nederland, Sharon Dijksma, PvdA, heeft miljoenen smeergeld betaald aan de Clintons. Dat is strafbaar wanneer je het in een 3e wereldland doet. Dat is tegen de wet, zelfs als je Sharon heet en zelfs als het tussen 1e wereldlanden gebeurd.


Maar misschien staan blanke viezerikken boven welke wet dan ook. Rascisme is van alle tijden, netals de zwakzin. PvdA en VVD! VVD was de regeringsleider en organisator van dit alles. Al I, II, III kabinetten lang.


Dat de PvdA vernietigd is en de '66 vernietigd is tijdens het verkrachten van fatsoen en de democratie doet niet terzake.

VVD is de Landverradende club. Laat je niet afleiden door de imploderende partijen naast de VVD.


Wij hebben ons eigen UraniumOne scandal. Het transporteren van high-tech rakettechnologie, via Ass-verdrag Ukraine, naar Noord-Korea.


We hebben onze eigen 9/11


7/17


MH17 Familie Rutte Absolute Lafheid.


De bedoeling was om na een natural disaster/ vloedgolf Eastcoast (*), Amerika te laten binnenvallen door Noord Korea. Iedereen dacht dat alleen China het zou durven. Maar ze wisten niet dat Noord-Korea een CIA shill was. Het regime in N-Korea werd gefinancierd door rogue CIA.


(*) Japan, aardbeving en tsunami was waarschijnlijk een geslaagde test.


Die finaciering gaat o.a. dmv drugs te importeren en te verkopen. Soros bezit de Afghaanse opiumvelden. Soros is de grootste heroine dealer ter wereld. Beschermd door onwetende usa-soldiers.


Noord-Korea was dus het goede antwoord. En weer zit de Nederlandse Adel er/ VVD er met haar gedegenereerde bekje vooraan in de Onmenselijkheid.


Wie wouden zo graag dat Assosciatie Akkoord. GroensLinks en de VVD. Beiden globalisten en beiden verraders van het Nederlandse volk.


North Korea nuclear supply chain, Pompeo/Tillerson #QAnon #CBTS #WW3

Gepubliceerd op 13 mrt. 2018


Ik denk dat iedereen het er wel overeens is dat we haar willen zien hangen voor mensenhandel, pedophilie en illegale orgaanhandel. Denk dat de Gerechtigheid eerst voor alle ontvoerde en misbruikte (industrieele schaal) kinderen moet gelden.


No Justice, no Peace. Net als hier. De misbruik van kleine kinderen wordt nooit goed aangepakt met VVD op Justitie. Zij zitten daar om alle vieze schandalen verborgen te houden.


Dat lukt niet meer. Team Trump gaat elk land af, en ze krijgen steun in elk land van fatsoenlijke ambtenaren. Die als ze fatsoen hebben, nu afstand nemen.

Die als ze slim zijn, geen verantwoording meer nemen voor de beerput. Want dan ben je medeplichtig en Nederland wil je zien hangen.


En je gaat hangen, alleen. Of Trump voor je komt of je wordt door de elites onder de bus gegooid.


De mensen voor wie je dit doet, zijn lafaards. Eerloze, laffe mensen die jouw en je familie zonder pardon onder de bus gooien wanneer ze in paniek zijn.


In de adel/ Alde is geen eer. Is geen loyaliteit en geen respect voor andermans leven. 198 + 3


Het is werkelijk het laagste van het laagste wat er op deze aardbol rondloopt. Onze elite.


https://www.telegraaf.nl/video/1870308/complotdenker-9-11-aangepakt-denk-je-dat-er-acteurs-zijn-ingehuurd


Dat is de vraag helemaal niet snotneus.


Zijn er Mossad demolition experts die een hele etage afhuurden in WTC om een "kunst" project te doen?


De militaire explosieven om staal te snijden komen in gelatinevorm. Hoe wreed moet je dan wel niet zijn om onderstaande uitnodiging op te stellen."The b (omb)- thing"

leuke insider joke voor psychopatische moordenaars. Zeer leuk voor die 3.500 familieleden die hun leven hebben zien vernietigd op 9/11 toen hun moeders, vaders en kinderen stierven.


The false flag/ casus belli 9/11.


Dit is onze elite. Dit is onze ALDE en ADEL. Dit zijn de globaliisten en dit was de NWO. GITMO!Het gaat om de dozen BB 18, ontstekingsmechanismen voor high-grade explosives. Wat moeten Uitwissel-studenten/ kunstenaars met dozen en dozen vol verboden ontstekeningsmechanismen. Militairy-grade ontstekingsmechanismen.


Daar zit weer een systeem achter... 13:22


Denk je nu echt dat Osama bin laden vanuit zijn grot dit had kunnen aansturen. Dat mag je denken, maar dan ben jij diegenen die in een conspiracy theorie geloofd. Building nr. 7!


Het officiele npo/msm verhaal is de conspiraytheorie. Een suikerzieke bejaarde man die in een hut in Pakistan even het machtigste rijk ooit ter wereld knock out slaat.


Geloof je het zelf!? Dan ben je een dwaas en heb je nog steeds vertrouwen in de mensen die jou, mij en je families dood willen zien.


Bin laden heeft dit niet georganiseert. De globalisten en elites hebben dit georganiseert. Tenkoste van onmenselijk leed Amerikaanse bevolking.


Het hoe en waarom is niet van belang voor Nederland.

Wat van belang is, is dat we de echte daders gaan identificeren en hangen.


Diegenen die dit hebben georganiseert. Want dat is onze vijand.

Dat is de elite en adel. De nwo en Bildeberg. De illuminatie.


THIS WILL SHOCK YOU TO YOUR CORE 911 From Cheney to Mossad

RichieFromBoston

Gepubliceerd op 2 nov. 2015
Bill Cooper Exposes 9/11 - They Killed Him 1 Month Later


Gepubliceerd op 13 apr. 2010Proof: Bin Laden Death Another Gov't Lie

Gepubliceerd op 11 mei 2011

Xendrius


*NEW 9/11 Footage 2017

Gepubliceerd op 20 apr. 2017

MILINKO COREN


Wat ik al zeg:


De ene Jood is de andere niet. Larry Silverstein had net de lease WTC overgenomen en krankzinnig duur verzekerd. Zijn familie was niet op kantoor op 11 september 2001.


De msm is medeplichtig geworden aan deze massamoord door de daders uit het zicht te houden.


Zwakzinnige vragen stellen aan Assange, de usa Ambassadeur en over 9/11.

Alles om de waarheid maar te blijven verduisteren en je scharminkelige eerloze leven voor te zetten. Als een glimlachend schaap op weg naar de slachtbank.


Jullie zijn de moeite niet eens waard. Niet een ongeschikt. Gewoon sneu en eerloos. Heulen met de vijand; Lugenpresse.


Ook niet veel opgeschoten in die 70 jaar, nog steeds met de Duitsers en fascisten mee marcheren en meeschrijven.


Dat zit dus in de genen. De eeuwige nsb-er.9/11 Experiments: The Great Thermate Debate


't Zelfde geldt voor zwakzinnige muppets in North-Korea. Als je dat gelooft, ben jij de wappie conspiracy-theorist. En dodelijk naief.https://www.zerohedge.com/news/2018-02-04/north-korea-used-berlin-embassy-smuggle-nuclear-tech-german-spy-chief-claims
https://www.zerohedge.com/news/2017-08-14/nyt-shocking-report-us-ally-ukraine-source-north-korean-missile-engines0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page