top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Tommy Robinson!

HENDRIK MATTHEUS VAN RANDWIJCK 1909-1966 EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT ZAL MEER DAN LIJF EN GOED VERLIEZEN DAN DOOFT HET LICHT...'.


Oooooh ohohooooO Oh Oh oooohohoooO ohohoooooooH,

TOMMY TOMMY TOMMY ROBINSON !


Oooooh ohohohooooO
29 Years Ago One Man Stood Against Tyranny #TankMan


Tankman 13 september 2019 om 08:3801.08.2018

Tommy Robinson is HOME!Ooohh Tommy, Tommy, Tommy. Tommy, Tommy Robinson.


RAW: Tommy Robinson greets Ezra Levant after his release from prison

REVEALED: Tommy Robinson's shocking prison treatment

De magistraten en politici die hieraan meewerkten moeten eraan. Geen genade voor fascisten. Geen genade voor islam fascisten, geen tribunaal wat mij betreft.


>>>

...16.06.18

1:00

Ex zedenpolitie man heeft aan de bel getrokken omtrent moslimpedofiele-verkrachtingsbenden. Zijn relaas;

Het begon met 1 meisje van 14. Die vertelde dat haar vriendinnetje in dezelfde situatie zat. Dat vriendinnetje vertelde over een ander meisje, dat meisje vertelde over weer een ander meisje etc etc. Allemaal blanke meisjes. Leeftijd varieerend tussen 9 en 14.

Allemaal verslaafd aan crack-cocaine en heroine. Allemaal in pleeggezinnen of uit huisplaatsingen. De kinderbescherming is onderdeel van het misbruik-systeem.

Ex Police Officer turns Whisleblower on Child Sex Abuse in UK

>>>


My Chat with Tommy Robinson (THE SAAD TRUTH_147)

Gad Saad


Wie had dat gedacht, dat het onze eigen regeringen zouden zijn die de tirannen blijken. Geleidelijk zijn we na de Chaos (muslim murders, immigration, intimidation and industrial-scale rape of white women) in de tyrannie terechtgekomen.


De tiranny van de wetgever, media en magistratuur. Die bijvoorbeeld in England decennia lang kindermisbruik, van hoog (Saville) tot laag (Telford, Rotherham, Luton, Huddersfield, Leeds), ontkend en verzwegen heeft. Een partijkartel systeem dat dit allemaal georganiseerd en goedgekeurd heeft en de bevolking die het financieert en de dodelijke gevolgen mag ondergaan.

..05.06.18

England's Muslim Grooming Gangs

Waarom hoor je geen enkele imam over de daders een fatwa afroepen? Zijn ze zelf bang vermoord te worden om dit onmenselijke te vervloeken of is het toegestaan. Volgens de koran. Ik hoor ze er niet over. Raar.


..07.06.18 clip van maart 2018

Live after live ruined, how was this possible? ALDE beleid en Algemene Zwakzin.

skip 1ste 3 min.

Westmonster's Telford grooming scandal investigation, EU payments until 2064 and latest from Italy.

Westmonster >>>


De regeringen die patriotische burgers aanvalt, begraaft, in gevaar brengt en soms laat vermoorden. Door derden of door stress.


(Kijk naar Ayaan, Fortuyn en van Gogh in Nederland als voorbeeld).


De mockingbird-bird media (msm) die het volk (de potentiele slachtoffers) ongeinformeerd en dom houdt. En het werkt, de npo of bbc demoniseert een persoon die de waarheid spreekt en het volk blaat het na. Echt overal hetzelfde. Wanneer brave burgers 7 jaar geleden een artikel hebben gelezen over een persoon waarin hij gelinkt werd aan extreem-rechts, dan hoeven ze de rest van hun leven niet meer naar die persoon te luisteren.


Carte-blanche voor wegkijken; oh, hij was wat met extreem-rechts. Hij is een fascist dus ik kies partij voor de verkrachtende islam. Fatsoenlijke mensen overigens, die zwichten voor tiranny en daarme het licht uit onze dochters toekomst houden. Die zwakzin wordt in stand gehouden door de framende media en npo.


Zeventig jaar na dato zitten we weer in een totalitair systeem dat de oorlog heeft verklaard aan fatsoenlijke burgers en niemand heeft het echt door. Of je het nu Nazisme noemt of communisme, het is EU-beleid. Het vierde Rijk-beleid afkomstig vanuit onze nieuwe hoofdstad Brussel.


Het is misdadig beleid en AZB.

https://www.tonysmelody.nl/blog/azb-theresa-mayDe angst voor openbaring die het establishment heeft, ligt in het feit dat ze medeplichtig zijn aan de georganiseerde massaverkrachting van jonge blanke kinderen door moslims.


De politie die decennia wegkeek en de slachtoffers het leven moeilijk maakte in plaats van de volwassen mannen die de meiden drugs, klappen en vernedering gaven aan te pakken.


De Social service/ jeugdzorg medewerkers die samenwerkten met de moslim-pooierbendes. De rascistische moslim-pooierbendes van Pakistaanse komaf.


Vaak wanneer de ouders van die meisjes wouden protesteren kregen ze problemen met de gemeente en inspectie van jeugdzorg en werden de kinderen alsnog uit huis geplaatst. En regelrecht vanuit de opvang naar de kebab shop gebracht.


Die meiden waren soms elf jaar oud, werden verbrand, mishandeld aan tafels vastgespijkerd en volgepropt met drugs. En nergens om naar toe te gaan of te vluchten.


De deugende wegkijkende maatschappelijk-werkers zijn medeplichtig aan de 100-en childtrafficking schandalen die er de afgelopen decennia zijn geweest. Dit gebeurd door het hele land en wordt al decennia verzwegen.


Op dit moment lopen er 76 moslim kinderverkrachting en mensenhandelzaken. En geen woord in de media. Geen woord over de Pakistaanse islamitische verdachten. geen woord over meewerkende social-services departementen en geen woord over de zichzelf verschuilende politie-top.


Die allemaal al decennia meer dan lijf en goed hebben verloren. Zielloos volk dat wegkijkend en gebukt voor tiranny door het leven gaat.


Ik zal gelijk maar beginnen met de conclusie van mijn betoog. UK is een totalitaire staat geworden in opdracht van de EU en ALDE. De ruling elites willen de islam gebruiken, en hebben de moslims/ islam gebruikt om nationale bevolkingen te verdelen.


De magistratuur is onderdeel van dit mensonterende fascistische systeem. Daar, netals hier. We leven onder een fascistisch regime aangestuurd vanuit BXL. Hoe ik dat zo weet? Alleen in een totalitair en fascistich systeem zou de zittende macht een burger zomaar willen laten verdwijnen. Het uitvoeren en er denken mee weg te komen.


Levend begraven onder beton, staal en ijzer. Onterecht, dan is het moord met voorbedachte rade. Een moord die gewroken gaat worden op de daders en medeplichtigen. Daar netals hier.


De brenger van de waarheid wordt vermorzelt door de regering en zittende magistratuur. De persoon die ondanks alles blijft razen voor een veilige en eerbare toekomst voor onze dochters wordt achteloos verloochent door deugend wegkijkend volk. Beschimpt zelfs door de onwetende massa's.


Tommy blijft razen, Geert Wilders blijft razen voor onze vrijheid en veiligheid.


Daar ben ik hen beiden dankbaar voor. Onze toekomstige dochters en vrouwen zullen deze patriotten eeuwig dankbaar zijn. Of ze het nu zelf weten of niet. Hun toekomst wordt hier, door ons, gered. Patriotten die blijven razen tegen de tyrannie uit D-Haag of Londen. Tegen de tyrannie van de msm en magistratuur.


Hoe ik Tommy ken? Van #justiceforChelsea. Hij bleef als enige razen voor gerechtigheid voor dit door een moslimgroep verkrachte blanke meisje.

Wie komt mij vertellen dat Tommy Robinson een fout persoon is?!


Tommy is a Champ. Jayden Fransen en Paul Golding zijn ook helden van en voor de bevolking. Beiden zijn dan ook "wettelijk" gelijk in de Middeleeuwse kerkers van het partijkartel gesmeten. Precies wat je verwacht van een feodaal en tikkie fascistisch bestel en regering.

Tommy Robinson: 1,000 people march in Sunderland for Justice for Chelsey


Tommy of Geert, zelfde inwisselbare situatie, zelfde rechte rug. En weet je wat nu het ergste is.


Al die vrouwen en moeders die hem nu publiek en prive naar beneden praten. Goedbetaald in de media/ werkvloer of op gemeentehuis/ raadkamer hem ontkennen. Hem verloochenen en verraden.

.

Tommy zou ook voor jouw recht en gerechtigheid tot het bittere eind blijven razen. Zelfs als de hele wereld je in de steek had gelaten, zou je een vriend aan Tommy hebben.


Bewijs is het onderstaande filmpje.

Rebel Media


De magistratuur die compleet fascistisch, wereldvreemd, wreed en crimineel is geworden naar de autochtone burger. Kijk voor jezelf. Hier is het bewijs dat we in Nazi tijden leven dankzij de EUssr en een nsb-ende magistratuur. Landverraders.


In Tommy's case hebben ze de kritieke zwakke plek al gevonden. Buitenrechtelijk handelen van van de magistratuur, vastgelegd op film. M.i. is al het andere wat ze te melden hebben onzin. De uitspraak van een corrupte rechter moet geen gewicht in de maatschappij hebben. Deze "rechter" staat op film de rechtstaat te verkrachtten en is dus totaal

[x] Ongeschikt.


Hij mag het beulswerk uitvoeren voor theresa May en voelt zich behoorlijk dapper als je hem daar zo bovenaan ziet staan met al die politieagenten om hem heen. In zijn rechtbank. Deze zaak is van begin tot eind die van een totalitair regime. Het startpunt van de zaak is corrupt, dus kan er nooit en te nimmer Recht worden gesproken.


3:46

As a judge; You can not both witness a crime (T.R. violating court order/ disturbing the peace) and hand down sentencing. Het bewijs van deze misdaad tegen de wet van de magistratuur staat gewoon op camera. De originele aanklacht en straf was al onrechtvaardig en onrechtmatig, stond op 3 maanden, geen eigen advocaat, binnen 5 minuten totaal van 13 maanden straf gekregen. Toen de pro-deo advocaat aangaf dat haar client's leven direct gevaar liep in de overbevolkte moslim gevangenissen, was het enige dat deze volksverrader te melden had;


"Dan had ie zich dat maar eerder moeten bedenken, kan er niet mee zitten"


Terwijl Tommy alleen maar een verzwegen levensgevaarlijk maatschappelijk probleem wil aankaarten.


Als dat niet corrupt, levensgevaarlijk en fascistisch is, dan weet ik het ook niet meer.


Een rechter mag geen getuige/ onderdeel zijn van het misdrijf wat hij gaat bestraffen. Hier staat de "rechter" op film te kijken (en te instrueren) naar Tommy die het 'misdrijf' pleegt. Dit was vooropgezet en nergens een scheiding der machten te bekennen. Dit druist in en is tegen alles wat met de Rechtstaat te maken heeft. De magistratuur is ontspoord en een vijand van het volk geworden.


In alle soorten van opzichten handelt deze rechter illegaal, buiten de wet en gewoonweg misdadig. Het staat gewoon op film deze verkrachting van de wet en goed fatsoen. Gewoon gezien.


Geoffrey Marson QC The Judge Who Sent Tommy Robinson To Jail

Link

Wij zwichten niet voor tirannen, we razen. Werledwijd en zelfs in het EU-parlement aan toe.

30.05.2018 TOMMY ROBINSON DEFENDED BY DUTCH MEP IN EU DEBATE - #NotOnMSM #IAMTOMMY

Dr Watson

Dat was trouwens een klasse speech van Marcel de Graaff, PVV. Die heeft mijn EP stem op zeker.


02.02.2013 - UK TELFORD GROOMING SCANDAL – EU WERE WARNED - SOROS MEPS IGNORED IT

We razen door. "Tommy fights for us, we fight for Tommy"

HUNDREDS OF AUSSIES RALLY FOR TOMMY ROBINSON

Avi Yemini

We razen in London.

REVOLUTION UK! Thousands Gather, Climb The Gates At 10 Downing To Free Tommy Robinson

The Alex Jones Channel


We razen overal, in Israel, Denmark, Nederland, Duitsland etc.


SET HIM FREE "#FREETOMMY WORLDWIDE PROTESTS 9/10TH JUNE

TOMMY ROBINSON NEWS #Freetommyrobinson


De msm, justitie en partijkartel spant samen met deze islamitische monsters. Wie kiest voor deze monsters over onze dochters en kinderen is een vijand van het volk.

The TRUTH about "grooming gangs" in Britain

You Kipper


De media is netzo corrupt hier als daar. In UK heten de islamitische kinderrovers en misbruikers "Romeo's", hier worden ze "loverboys" genoemd. Dat is met opzet zo zwak en ongevaarlijk benoemd. En Tommy Robinson wordt als een extreem-rechtse rascist benoemd in de krant. Fraai.


De eigenaren en medewerkers in de media zijn medeplichtig aan deze misdaad tegen de mens. Laffaards. Hebzuchtige laffaards.


Tommy Robinson Exposes Orwellian Nightmare in the UK

boilingpoint 13:54

Douglas Murray on Tommy:

https://www.nationalreview.com/2018/05/tommy-robinson-grooming-gangs-britain-persecutes-journalist/SET HIM FREE "#FREETOMMY WORLDWIDE PROTESTS 9/10TH JUNE


niet te verwarren met de hashtag


#freeTimmah


ironically on this occasion bomb barriers actually help me to obtain amazing scenes

#FreeTommyPatriot!

GEERT WILDERS at FREE TOMMY Protest!

UK Fire Rises: Vigilantes Attack Rape Gang Suspects

>>>

14.07.2018

Ruben T

It's been 713 years, and the British government still hasn't gotten it through their heads that killing a man does not kill his ideas.

TOMMY ROBINSON: new court date, new judges.

Trump Ambassador Lobbies UK to Release Tommy Robinson!!!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page