top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Trading War stories/ the Hammer

Disclaimer: ik ben tegen oorlog maar voor Strijd. Oorlog is het Absolute falen van volwassenen en maatschappijen. Kinderen moeten in rust, veiligheid en onschuld kunnen opgroeien. Als je met al je status, kroontjes op de kop en diploma's aan de muur. Zelfs een fatsoenlijke jeugd voor je kinderen niet kan regelen.

Dan heb je gewoon gefaald als volwassen mens. Gefaald als ouder.

Dan heb je gewoon gefaald als totale maatschappij.


En die veilige jeugd geldt ook voor bruine kindertjes in olierijke landen enzo. Zelfs als je ze niet ziet, verdienen ze net zo'n jeugd als jouw eigen blanke kinderen.)


Geen schaamte en vernedering in verlies. Geen glorie en roem in overwinning.


Er is, Alleen de strijd.


Ya Gora/ I Mountain

I am the Hammer,

I am the edge of His Sword, I am the tip of His Spear, I am the mail about His Fist, I am the flight of His Arrows, I am the right hand of my Emperor, I am the instrument of His will, I am His Sword as He is my Armor, I am His Wrath and He is my Zeal, I am the Bane of His Foes and the Woes of the Treacherous, Let us be His Shield, Let us speak His Word as He fuels the Fire of Devotion, Let us fight His Battles, as He fights the Battle at the end of time, And let us join Him there, for Duty ends not in Death, In Vengeance be true, In Valor be Strong,

I am the Hammer, I am the Sword, I am the Spear, I am the Shield, I am the soldier at the End of Time.


Op het spirituele slagveld, waar de Soul Samurai strijden.


Waar de keuzes goed/ slecht, strijden/ overgave/ onderwerping zijn.


Waar eerst de geest moet overwinnen opdat het lichaam volgt en slaagt. De witte Wolf wordt gevoed, zodat het Licht en levensenergie aan jouw kant staan.

Dan ben je de strijd, dan ben je een Kampioen, .

Als voorbeeld: Chahid el Hadj:


Gora/ Berg, Onverzettelijk, meedogenloos en een granieten kin. 9:03 9:41


Graniet werd gebroken in ronde 1. In de 1 minuut rust transformeerde zijn kin weer naar graniet. Een proces dat in de natuur duizenden jaren duurt.


Chahid herstelde in een paar minuten, voor wat normaal duizenden jaren duurt, in een zucht.


Door de trainingsjaren, de pijn, het wekenlang kreupel en de druk vh bestaan als strijder is Chahid, op het astrale en geestelijke veld, de Berg.


De beslissing kampioen te zijn, maakte Chahid toen hij een broekie was. Fysiek nog niks kon. Een allochtoontje zonder geld, macht en status.


Op dat moment, toen hij koos om Kampioen te zijn, Geestelijk en lichamelijk, was het een feit.


Maakte Chahid de realiteit.


De opgelegde matrix-realiteit/system (slechte buurt, allochtoon, afgeschreven), had geen kans.


Hoed je voor het oordeel van de Berg.Als de berg verzucht ver-ast het dorp aan de voet van de berg. Valt de civilisatie en vergaan de boeren op de berg.


I am the Hammer,

I am the Sword,

I am the Spear,

I am the Shield,

I am the soldier at the End of Time.

Er zijn verschllende dimensies van onze realiteit. Zelfde planeet maar totaal andere werelden. Er zijn verschillende tijdstromen en geschiedenissen die zich min of meer op hetzelfde moment afspelen op deze planeet.

De reden waarom veel mensen voor 'gek' worden versleten ligt zeer waarschijnlijk in het feit dat deze mensen in een andere/ alternatieve dimensie zijn gestapt. Met miscommunicaties als gevolg.


Andere dimensies bezoeken, daar hoef je op zich niet 'gek' van te worden. De 'normale' mensen zien je alleen als gestoord of een gek, wanneer je hen informeert.

De reden waarom deze dimensie-reizigers zelf gestoord worden, ligt zeer waarschijnlijk in het feit dat niemand hen kan begrijpen. Dat niemand hen wil, of durft te begrijpen.


Ze lopen keer op keer tegen een muur van onbegrip, afkeer en angst aan. Dat frustreert, verspilt energie, maakt onzeker en drijft mensen zover uit balans van de maatschappij af, dat ze werkelijk 'gek' worden.

Hoe leg je aan je geliefde het onverklaarbare uit?


Hoe kan je verwachten van mensen dat ze het onbegrijpelijke, met logica en rede kunnen definieeren en begrijpen?


Wanneer diezelfde logica-wetten niet gemaakt zijn voor ander dimensies/ realiteiten.


Je kan schreeuwen, maar niemand kan het horen. Je blijft schreeuwen maar niemand, zelfs je eigen omgeving, durft je te begrijpen. Je bent alleen, maar je blijft spreken, je blijft schreeuwen of razen hopende op begrip of bevestiging, misschien iets van erkenning. Die zelden tot nooit zal komen, maak je maar geen illusies.

Uiteindelijk zwijg je of schreeuw je, je waarheid naar het universum (4e Dimensie). Huil je naar de maan, en raast jouw Witte wolf.

Sommigen mensen kunnen die sprongen heen/ weer wel maken, en hebben genoeg anker en balans om de hoon en spot van hun directe omgeving te verduren. Te accepteren te negeren of te vergeven. Mischa Kat heeft het 20 jaar doorstaan.

Het is een Strijd, gerechtigheid en de Waarheid.


Vandaar dat Toedeledokie in ene in termen van oorlog en beleg praat. Daar zit een (interdimensionale) rede achter.


Wat veel mensen niet weten is dat T. een veteraan is, from the Ages and times far, far away.

I am the Hammer, I am the soldier at the End of Time.

I am the Bane of His Foes and the Woes of the Treacherous, Let us be His Shield, Let us speak His Word as He fuels the Fire of Devotion, Let us fight His Battles, as He fights the Battle at the end of time,


I am the Hammer, I am the soldier at the End of Time. Een bloedbroeder die overwonnen heeft, en verder trok. Door andere tijden, dimensies en slagvelden. Dit is het verhaal van die 'Aardse' strijder voor Gerechtigheid.


De Hamer.


Dit is het verhaal van een moordcampagne in een andere tijd, en een andere wereld.

Dit is de oorsprong van zijn legende.


Dit is de oorsprong van de angst, tranen, barbarij en verdriet die hem vereeuwigde in de gebroken en GeKraakte zielen van zijn tegenstanders.


Dit is de oorsprong van de hoop, kracht, loyaliteit en glorie die hem een interdimensionale legende maakte in de harten en geest van zijn manschappen en medestrijders.

Dit is het verhaal van de Hamer.


Dit is het verhaal van Veldmaarschalk T. Oedeledokie.

CreatorLang, lang geleden en net begonnen in het leger van Gerechtigheid, kreeg hij zijn eerste campagne/ opdracht :

De totale en Absolute vernietiging van een opstandig gewest.


Een gedegenereerd kwartier vol met te brutale, te inhalige en te zwakzinnige cucks. Niet ver van hier. Een gewest waar de corruptie, verraad en zwakzinnigheid endemisch was.


Besmettelijk en ongewenst.

Het oordeel van de Raad van Gerechtigheid:


Totale vernietiging. Exterminate.

De absolute vernietiging werd verordonneert, en T. was de Beul van dienst.


Opklimmend in rank, dus wat te bewijzen.


Ik zal u allen de mensonterende, maar noodzakelijk brute details besparen. Dit wordt namelijk ook door volwassen mannen gelezen.

Dit was de uitroeing.

Dit was de hemelse waanzin in helse ratio.

Dit was de Barbarij.


Dat misselijke bloedbad ging in zijn noodzakelijkheid te ver. Veel, veel, veel te ver. Dat letterlijke en schokkende verval van civilisatie en menselijkheid was onvermijdelijk, en onomkeerbaar.


Het was Noodzaak.

Die plek en plaats waar de cucks hun bestaan hadden is vernietigd in de geschiedenis en vergaan in de realiteit. Gelijk Sodom, gelijk babylon vernietigd en vergaan. Zoals opgedragen en gewenst. Die plek, dat gewest, daar is niks meer van overgebleven in de fysieke, tijdelijke of geestelijke vorm.

Niets. The End/ to Waste and gone.

(Gerechtigheid) Meedogenloos als dat hij toen al was, heeft hij die plek niet alleen in het verleden en in het heden vernietigd. Om er zeker van te zijn dat er op die plek nooit, maar dan ook nooit en te nimmer meer Lafheid, degeneratie en onwetendheid het daglicht zal zien.

Om zeker te zijn, heeft hij een peletons cuck-killers achtergelaten.


The Batards de Barbares


Permanent gestationeerd in die dimensionale misere.


Die rollen en patrouilleren daar nog altijd door de straten, wijken en steden. Die zoeken, hakken en moorden tijdens de dag en de nacht en alles wat daarvoor, tussenin of na komt.


Op elke cuck satanist die maar beweegt.

Daar wordt nog steeds gemoord, en daar wordt nog steeds gelachen. Daar wordt nog steeds gemoord, en daar wordt nog steeds gespaced.


Daar wordt nog steeds gemoord, en daar wordt nog steeds Geleefd.

En aan je gedacht.

Die bendes van nakomelingen, volgers en bloedbroeders. Gestoorden en geweldenaars. Die batards du Barbare, bezingen hun stamvader nog elke dag. T, de jongens zeggen hi, en of je nog Knalt en hard gaat


!! boom boom.

Batards de Barbares - Sheitan lacaution

lacaution


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page