top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Wat is taqiyya in het Brussels?

Nigel Farage just DESTROYED the EU in an AMAZING speech, Gets a standing ovation

Deeplink Gepubliceerd op 5 feb. 2018

50 Stars

0:17 Goede vraag; Wat kan er nou misgaan !?


0:27 Nigel Faragage herhaald zijn zegetocht met de UKIP die de Brexit mogelijk maakte. Welverdiend succes en hij geniet er nog steeds van. Dat is hem meer dan gegund. ondemocratisch, bureaucratisch en autocratisch.

1:07 Inderdaad.

Denk eens na. Welk volk zou nu vrijwillig zijn recht op zelfbestemming weggeven, nooit gebeurd in de geschiedenis vd mensheid. Aan vreemde volkeren. Wie zou zo dwaas kunnen zijn? De perfecte vraag. want geen enkel volk zou zijn recht op zelfbestuur vrijwillig weggeven.


Alleen door deceptie en bedrog. Leugens en verraad. Alleen door liegende politici zou een bevolking zichzelf "democratisch" opheffen.


Alle smoesjes van de Eurofielen worden nog even opgesomd. Allen, al meermalen feitelijk weerlegde leugens die herhaald worden door onze regeringen.

Vanuit Bxl, dat ligt in Belgie. nog steeds.


EUrosceptische partijen scoren overal massaal en te gortig. Zweden, Oostenrijk, Italie, Duitsland.

3:12 Alle anti-EU partijen houden van Europa. De EU heeft het woord Europa gekaapt en misbruikt het. Het is niet van hen (EU), maar van ons. De burgers en bevolkingen. 10.000- en bureaucraten en lobyisten die dankzij de vorstelijk salarissen, ook echt denken dat ze dat recht of plicht hebben.

4:35 Farage spreekt in Ireland en vraagt; Hoe lang laten jullie je nog vernederen?

Vernederen als mens en bevolking. Ireland was in economische crises en moest Duitsland haar begroting laten goedkeuren. Dan ben je dus kapot als soeverijne natie. Complete bust en dat is het lot van alle kleine landen die blijven.

Nu zijn ze al weer netto-betalers geworden, zo sterk is dit EU- blok. Krakkemikkig Ierland moet al de boel ondersteunen. (de burgers dan he). En hun kabinet geeft gelijk al aan meer te willen bijdragen. Net als hier, compleet geschift.


Na Farage, dit een perfect aansluitend filmpje om e.e.a. dieper te analyseren. Goede en zuivere argumentatie.

Daar wil ik zelf nog aan toevoegen. Ga maar eens om 10:00 's ochtends bij de ambassade/ consulaten en parlementsplein in de restaurants en bistro's zitten. Daar staat de witte wijn al op tafel in de ochtend.

10:30 staat er ook al af en toe rode wijn op tafel (3 vd 10). Flessen, flessen en nog eens flessen drank in de ochtend op tafel. Wat kan er mis gaan!

En het is gezellig, druk en vol. Ga maar eens gewoon in die restaurantjes hangen. Dat gaat hard daar. Daar wordt geschranst en gezopen. Daar begint het bachanaal al in de ochtend. op 100%. Deze uploader zijn Engels klinkt redelijk Nederlands of E-European. Veel views, Nederland wordt wel weer ff genoemd he, 2005 plaatste de nl-bevolking zich al Europees. Boom boom! legends.


5 Reasons You Should Be AFRAID Of The EU

Paul Nielsen

Gepubliceerd op 15 okt. 2017

In filmpje op 5:40; uploader lacht om de nonsense debatten die in EU-parlement worden gehouden. Hij heeft er voor de lol een linkje bijgeplaatst.

Die babyboomers (super egoistische mensen, echt compleet niet bewust vd omgeving, kom ik een andere keer op terug), Die babyboomers hebben zo'n ontzettende simpele kijk op de wereld. Dat klopt, al die deugers en islamknuffelaars, zijn niet opgegroeid aan de keukentafel met de islam. Geen een heeft zwarte vrienden of familieleden.

vvd'66/ GL/cda, allemaal hetzelfde soort racisme. Beschouwen zichzelf als ubermensch in gedachten en filosofie.

Maar goed, hij somt op wat de simplistische gedachtengang is van EU-aanhangers;


De EU is goed, iedereen die het daar niet mee eens is, is een populist. Gedreven door xeno-, islamofobie en sexisme.


Hoeveel respect zouden deze moslims eu-mevroutje tonen wanneer er geen camera's bijstonden? Onderstaand, bedekt en als een goed moslimkuisvrouwtje staat ze erbij als een schaap dat geslacht gaat worden. Dankbaar staat ze daar, op de slacht. Een EU-leider! Dit soort moet ons leiden, hiermee moeten we een sterke speler op het wereldtoneel worden?


Dit was in Iran, hoeveel respect zou deze dhimmy van 12 moslimmannen krijgen als ze nu in een prive situatie zouden zijn. Hoeveel?


Dat kan je Sigrid Kaag wel vragen. Die heeft er netzo voorgestaan. En die bukt nog net zo hard. Die gozer met die tulpband kijkt haar nog steeds aan alsof ze een brutale keukenmeid is. Dit soort moet ons leiden. De wereld over.

Hoe kan je hier nog mee instemmen als je geen zelfmoord aan het plegen bent?


Deze ALDE en sLinks moeten in het gesticht gestopt worden. Op zijn minst.PLO fkip

Kech el Kaag bidt en bukt voor de islam. 29/3

D'66 zijn islamisten


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page