top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

We zijn geleverd, #feit.

Hoe vermakelijk en boeiend tv toenertijd ook echt was, jaren '70 '80 . (Er waren maar 3 kanalen, iedereen keek. Iedereen leed, of lachte om het zelfde). Iedereen keek en het was later, en zeker wanneer Astrid in beeld te zien of te horen was, waarlijk de moeite waard.


Disclaimer: mag je verliefd worden op de nieuwslezeres !? Ik zag het 18 uur journaal 15/3, en daar staat me toch een kanjer. Mooie benen, donker haar, goede stem en knap. Ja, zo krijg je me wel ah loeren hoor, zelfs naar het journaal. Ik zal vaker de npo opzetten.


Zeg het niet vaak, maar goed gedaan npo.


11:40

Ja dus, je mag verliefd worden op de Journaal presentatrices. Pff, gelukkig maar.


Update 29/3. Het was het 17 uur journaal. Ik was, en ben nog steeds onder de indruk.


Want de manier waarop Amber mij aankeek, schatte hoopte ik ... dat ze nog vrijgezel was.


Gorbatsjov via RT I failed Russia RT

Gepubliceerd op 2 mrt. 2011


Ja, hij zal het wel weten. Dat verhaal, of deze bekentenis is: Nieuws. Voila.

Nieuws dat ik zelf niet had verwacht.

Wij, jij, ik zaten vroeger ook al fake-nieuws te kijken, denk ik. Jeetje. Ik dacht via de NOS en NPO, van vroeger. Twintig jaar geleden. toen tv, net als geluk, nog heel gewoon was.

Dat die Russen, satelliet Sovjet-staten en heel Oost – Europa opgelucht en gelukkig adem haalde toen de Sovjets opbraken. Inelkaar raasden is de legale term en correcte omschrijving.

#Glasnost #Perestrojka.

Wauw, iedereen gelukkig. Vrij tenminste, Vrij en gelukkig, democratie dat komt vanzelf wel. Nou, blij dat ik aan de goede kant stond. #metoo.

(schatting) Wanneer 85% van de bevolking in een keer compleet failiet is en 100% van de maatschappij niet meer functioneert. Ook in buurlandjes. Dan heb je een ramp. Dan heb je een catastrofe.

Die iedereen en alles raakte. Ook het hoger managment van de filialen. Of hun familieleden in andere delen vh land of streek. (Hoe langer je wacht, hoe harder de correctie, stupid.)

Dan heb je een ramp. Dan heb je een catastrofe. Dan heb je fake-news op NPO tv. Toen al.

Want hier werd altijd zonneschijn, maneschijn vodka en rozegeur als direct resultaat van de val Sovjet- republics verkondigd. op tv. Ook dat nog!


(De communisten en elite/ ALDE hadden op tijd vermogen het land uit)

Volgens de npo en msm was

Perestrojka een zegen voor de burgers van Rusland,

Voor 85% van de burgers en 100% van de maatschappij was dat

# FAKE – NEWS

MAANDAG 5 MAART 2018, 22:45 AANGEPAST GISTEREN, 08:55


https://nos.nl/artikel/2220837-nieuwsofnonsens-een-avondje-nepnieuws-in-tien-video-s.html 6e filmpje artikel is het kwalijkste. Scholieren krijgen er speciale lessen over. Werkelijk.

Als die scholieren Youtube en twee werkende hersencellen en een synaps hebben, dan worden die lessen hilarisch.


(soms zou je jezelf pubers wensen als ouders, dan kon je ze trollen leren. en opdrachten voor school meegeven. maak maar een compilatie, dan praat ik wel met je moeder de volgende keer).

6 MAART 2018

http://www.totaaltv.nl/nieuws/nos-trapt-volledig-in-nepnieuws-item-van-boom-chicago/

Onderstaande clip is, omdat ik President Putin van het land Rusland, harde kern vind. Iedereen die het tegendeel beweerd hoeft dat hier niet te melden, maar bij hem.

Putin visits his former KGB boss on his 90th birthday

Iemand, een groot iemand die ons al ontvallen is had zijn mening over Putin/ Rusland. Misschien moeten we de leiders en regering v.e. Land niet automatisch vereenzelvigen met de bevolking of wensen vdiezelfde bevolking.


Maar Putin heeft in zijn land en parlement veel meer steun dan mark rutte hier. Met reden.

Als Hitchens spreekt, luisterd de klas. Ik vond deze man erg scherp. Dit was een wereldwijd gerespecteerde Denker. En verneem graag andermans intelligente en onderbouwde stelling of opinie. Zelfs als het de mijne niet is. Deze man verdiende en verdient het nog steeds om mee te praten in het debat.

En dankzij techniek en Freedom of (thought &) Speech, kunnen we dat nu nog.

Christopher Hitchens warns about Vladimir Putin Fallopium Tube March 8th, 2005

Deeplink 6:00 Goede vraag, 2005,

Hoe ontwikkeld de relatie usa-rusland zich m.b.t. het M-Oosten?What say you Christopher, ?


- I think mr Hitchens was, like many of us, mistaken about who the trustworthy Christian was in this case.


Who was doing the devil's bidding. Putin could be trusted, but feared if you were working for degeneracy. This one goes to the Orthodox Eastern Christian faithfulls.


We maken conclusies adhv op die tijd beschikbare informatie. Als de broninfo corrupt is, dan is de uitkomst/ conclusie ook niet de absolute waarheid. Het helpt voor je eigen argument kritische mensen te debateren. Met alleen napraters om je heen ga je harder door op het scheve pad. Je weet zelf niet alles op elk moment. Alle info eerlijk delen geeft je al een


grotere voorsprong bij start om de juiste conclusies, en daarmee pad te bereiken.

grotere voorsprong bij start om het juiste pad, en daarmee conclusies te bereiken.


Beiden zijn goed en toepasbaar.


10 jan. 2018

The CIA’s owned and operated Operation Mockingbird is a recognized absolute among historians showing the Agency’s clear interest in and relationship to major US news media. It grew out of the CIA’s forerunner, the Office for Strategic Services (OSS), which during WWII established a network of company "journalists" and PsyOps experts operating in the European theater. Nothing's changed save the theatre and penetration depth.


Nothing Changed, hier doen de Ridders de moordaanslagen op journalisten en patriotten af als ongelukken en oopsies.. Pissen ze de slachtoffers en pleine public nog even in de kapotgeschoten mond, hoe dapper en hoe riddelijk.


Nothing changed, hier kan je nog steeds 8, goedbetaalde, volwassen over nostalgische aanrandingen van 40 jaar geleden te horen krijgen, right.


Nothing changed..

Lionel Nation on a lot of subjects.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page