top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Well, well, well,

https://www.tonysmelody.nl/blog/kech-nog-an-toe.

https://www.tonysmelody.nl/blog/angela-en-de-andere-kechs
Well, well, well..


In het Russich vind ik het het leukst klinken. Tak, tak, tak.


Dat betekend hetzelfde. Kijk, kijk, kijk, zouden we in Nederland zeggen.


Wanneer we mensen betrappen. Of wanneer je zelf betrapt wordt.

Tak, tak, tak, hoorde ik altijd als een klokje ringen. Wanneer ik te romantisch in een Indiaans restaurant lag te dineren met mijn vrouw.


Dat jongetje die dat altijd meldde was 5 of 6 en woonde in de jungle 30 meter naast het restaurant waar wij altijd gingen eten. Zijn vader was / is een bekende acteur uit rusland ( lijkt op Toby McGuire), en zijn vrouw was een vriendin van mijn vriendinnetje. Dus we hingen af en toe in hun vakantiehuisje in de jungle, naast dat leuke restaurant. Waar wij sowieso heen gingen.

In dat restaurant kan je liggend eten (#hangen dus. niet #loeren want met vrouw).


En op vakantie heb ik mijn vrouw echt dicht in de buurt en onnodig vaak op schoot. Die dingen gebeuren nou eenmaal als ze 's avond of in de namiddag een heel leuk, luchtig en charmant zomerrokje aantrekt.


Hij, dat jongetje, had het talent voor acteren echt in zijn genen zitten. Ik denk letterlijk. Die informatie (hoe te acteren) zit in zijn cellen. Ik denk dat het lichaam heel veel wijsheid/ informatie al bezit ( een fysiek geheugen) maar dat we geblokkeerd zijn dat te bereiken. Stress is een goede blokkeerder. Maar goed, daar gaat het nu niet over.


Hij, Boris/ whatever, was een schatje. engelengezichtje en een fatsoenlijk klein satyrtje. Ik vond hem hilarisch, en ik denk dat hij mij ook wel een leiperik vond.


Maar goed, als hij ons betrapte terwijl wij publiekelijk intiem aan het dineren waren. Het duurde vaak te lang voor hem voordat we weer teruggingen naar hun plekkie. Dan sloop hij het huis uit, 30 mtr in het donker door de jungle, en dan liep ie naar onze booth, stilletjes, en dan klonk er in een keer vanuit het niets een luid en duidelijk:


TAK, Tak, tak.

Een heldere, een begrijpende, maar toch een in teleurstelling dalende stem.Betrapt!


Tak, tak, tak, hoofd schuddend met de verwachtte teleurstelling van een ouder in zijn kroost.

.

Of we elkaar maar weer even los wilden laten en mee naar huis komen. En elke keer lag ik dubbel. Van die rol van hem. De gespeelde teleurstelling maar het echte avontuur. Want hij betrapte ons wel. In de eerste tel, voelden we ons altijd toch echt wel een beetje betrapt. En hilarisch, dus het werd gelijk weer lachen als hij er weer even bijkwam zitten storen.


Een geboren acteur. Hilariteit alom. Zelfs zijn oudere stiefbroertje was een ras-acteur. Maar dat kan ook door zijn werkelijk hoog intelligente biologische vader komen. Dat lijkt mij waarschijnlijker.


Well, well, well, wat zou dat in het Duits zijn?


Als mensen betrapt worden. Op het leven van een leugen Ik denk dat dat oudere broertje van hem, nu al wel aan z'n pa heeft gevraagd wat een Hivite is?


Wat is een Hivite? een stam uit de oudheid. En geboren acteurs.


God instructed the Israelitish people to totally exterminate the

Hittites, Hivites, Arkites, Jebusites, Amalekites, Caanites.


Dat is dus blijkbaar niet gelukt. Grote kans dat dit de Nazi's waren. De Nazi's waren een doodscultus die grote delen van Europa in de letterlijke en levende hel hebben gestort. Netzoals de arabieren en moslim onlangs met Daesh/ ISIS hebben meegemaakt. Precies hetzelfde, wegkijken van de misdaden Daesh is hetzelfde als de misdaden van de Nazi's ontkennen.


Die parallel kan, mag en moet je wel maken. Als je ook maar een greintje fatsoen in je donder hebt. maar in ons parlement zal je deze observatie niet horen. Daar zitten dezelfde zieke geesten.


De arabs/ moslims/christenen/ joden in het M-O hebben net hun versie van de Tweede Wereldoorlog mee mogen maken. Met dank aan de ons overheersende elites. En weer via een in het zwart gestoken death-cultus. Tikkie occult en Onmenselijk barbaars.


En weer gefinacieerd door de Zionisten, de bankiers elite. De Rothschilds. Soros en ander misselijk tuig.


(En wij (nL) staan er militair en als burgerij WEER net zo kut en hopeloos bij als in 1940, dat is met opzet gedaan. Toen en nu. Zie je het fokking patroon nu?


https://www.telegraaf.nl/nieuws/2005433/onze-landmacht-is-een-zieke-oude-man


Dit keer waren de SS-ers die de genocide uitvoerden op onschuldige burgers Midden-Oosten de moslims van Jabhat al Nusra/ al Qaida en IS ,zelfde paymasters.


Zie je het fokking patroon nu dan.


Dezelfde moslim SS-ers die hier in EURopa ook het slachtwerk doen en moeten gaan doen van de ALDE en elites. Ze worden al en masse geimporteerd onder het mom van mensenrechten en menselijkheid. Geholpen door de usefull idiots die als eerste tegen de muur gezet worden. Altijd.


Die tjappies hebben nog minder aansporing nodig dan de oorspronkelijke SS-ers, ze worden hatend opgevoed. Die slachtpartijen in EUropa die nog moeten komen, wanneer ze met genoeg aantallen zijn, doen ze voor de zionisten/ globalisten.


En maar wat graag gezien de jarenlange snijpartijen, moorden, vrachtauto's en bommen die we al te verduren hebben gehad. Met goedkeuring van onze regeringen en adel. En landverradende veiligheidsdiensten.


Zie je het fokking patroon nu?)


Die stammen, de namen verwoorden ook de 7 hoofdzonden in de bijbel. Vandaar het advies ze uit te roeien.


http://www.biblefellowshipunion.co.uk/2014/Sep_Oct/7Enemies.htmDe Hiviten zijn een psychopatisch ras uit de oudheid die uiteindelijk in Duitsland terrechtkwamen. En daar de boel generaties in de soep lieten draaien. Apart volkje, gewetenloos volkje. Vanuit de oudheid en zelfs onder de andere stammen uit de oudheid een slechte reputatie.


Een reputatie van onbetrouwbaarheid, diefstal en onzedelijkheid. Dat zijn uiteindelijk de Duitse elites geworden. Een gedeelte daarvan.


In onderstaande clip wordt de vraag gesteld of Duitsland daadwerkelijk de tweede wereldoorlog wel heeft verloren. Meer specifiek. Hebben de Nazi's verloren?


Wanneer alle intelligentsia en bloedlijnen adel in de hoogste echelons van de Amerikaanse, Duitse, en Russiche maatschappijen terrecht konden komen.


Met Joodse naam of veramerikaniseerde naam. Zie de Bush/ Scherff bloedlijn.

NAZIS, HIVITES, DEEP STATE and the 501c3


These 5 Censored Books Tell a History the Establishment Wants Hidden


'Blowback': US Recruitment of Nazis w/ Christopher Simpson (KPFK, 1988)In de meeste clips hierover wordt er nog vanuit gegaan dat de Nazi's de vijand waren. Terwijl ze in feite een instrument waren van de ons toen, en nu, regerende elites. Maar de info is nog wel goed.


Operation Paperclip: The Hunt for Nazi Scientists


Waar je mee omgaat wordt je besmet. De USA ging vollop op het fascistische orgel toen de oorlog afgelopen was.


Onderstaande filmpje legt een gedeelte van de methodieken uit. Je moet je wel beseffen dat deze mensen, de daders, nog steeds vrij rondlopen en vaak hoog in de maatschappij staan. De slachtoffers lopen ook nog vrij rond. Misschien dat de wereld er daarom zo zwakzinnig bijstaat.


Het zou veel verklaren.

Mind Control - Pedophilia - Project Paperclip - Project Pandora


Die plannen zijn door occultisten etc bedacht. Luceferians moeten hun daden altijd kenbaar maken (Hollywood!). dat schijnt een regel te zijn.

Misschien zijn ze niet allen zwakzinnig, maar ook nog eens bijgelovig.


Maar hieronder is dus het plan van onze globale Adel in steen geschreven. Doel is 500 miljoen mensen over te houden. Die mogen dan als werkbijen fungeren en de mijnen en fabrieken bevolken. De werkers na dood ontdoen van onderdelen en de recycle fabriek van mensen draaiende houden.


500 miljoen man is genoeg. En daar komen we niet op een natuurlijke manier.


9:43

Read 'em and weep. Je hoeft niet alles te geloven, zolang je het maar weet. Het zwakzinnige plannetje is in duigen geslagen, netzoals het later toegevoegde blokje.


Hoe denk jij dat we de werledpopulatie terug kunnen brengen naar 500 miljoen? Zoals de ADEL/ ALDE/ nwo van plan was. Oorlog, eugenics en ziektes.


Dit is waar je op stemt wanneer je vvd/ d66/ groenlinks stemt. Je eigen graf.


Luceferians/ Freemasons moeten (eens) de waarheid zeggen om karma af te schudden ('t zal de inteelt zijn die ze zo zwakzinnig maakt, want kloppen doet die theorie niet).


Wanneer ze een grapje of film over hun plannen hebben gemaakt, dan is het je eigen schuld wanneer je geen tegen-acties onderneemt. Dan is het hun schuld niet meer.


Wanneer ze hun beleid in de VN opschrijven, de media er geen aandacht aan geeft, het volk dom en afgeleid houdt, dan zijn de resultaten van die plannen dus goedgekeurd door de power kosmik oid. Het is werkelijk zwakzin wat de elites en adel drijft.


Nog geschifter zijn wij, die al die kindermisbruikers en moordenaars (oorlogen zijn van en voor de adel, nooit van het volk) nog autoriteit, status of aanzien geven.


Gojim/ vee, is de legale term en correcte omschrijving. En net als vee loopt het schaap ook met de boer mee naar het slachthuis.


Ze hebben hun moorddadige plannenzelfs in steen geschreven. Ted Turner (CNN) heeft de boel hoogstwaarschijnlijk gefinancierd samen met een ander groepje degeneraten.


Hoe duidelijk wil je het hebben. Als je het nu nog niet (wilt) snappen ben je of compleet geschift, of inmens laf. Je kan voor die globalisten blijven werken en kruipen, maar jij hoort niet tot die 6.500 mensen die weten wat het doel is.


De 500 miljoen mensendie overblijven zijn werkbijen om de grondstoffen uit de grond tekunnen blijven halen.

What Is the Real Secret of the Georgia Guidestones?


Talk about a Hivite; Rod Rosenstein/ Himmler

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page