top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

What Happened !!?

What happened Hillary Rodham Clinton?

Nou, ik denk dat HRC het land niet meer uit mag of kan van Justitie. En dat ze zeer waarschijnlijk aan haar laatste dagen als vrij en rijk mens is begonnen. Huh? watte..

St. Billary, die vast ende zeker aangeklaagd gaat worden voor een pletora aan zaken, misdrijven en bloedige affaires.

Dat is geen aanname, maar een logisch te concluderen feit.

Als ze eenmaal 1 zaak aanbrengen, dan rollen daar onherroepelijk andere zaken uit voort.


Hier hoeven ze niet af te wachtenof te hopen dat er eindelijk vd vijf, één zaakje voorkomt. Er zijn zo gigantisch veel en historisch vastgelegde schandalen, misdrijven, verdachte samenzweringen, doden en Hoogverraad. Uranium One. Dat je uit 500 zaken kan kiezen.


Statistisch gezien is Hillary dood. Of vast/ jarenlange rechtszaken of vervroegd (zelf)dood. Ze is de 70 al gepasseerd en zal vanaf nu geen dag meer rust, veiligheid of vrede kennen.


Sleep now in the Fire.


Er valt altijd wel een zaak, en dan is het bal. Dan domino'd het hele misdaad-imperium inelkaar. Veroordeling na veroordeling.----


Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd in de usa. Als je de link niet direct legt, is dat niet vreemd. Het valt in usa geschiedenis onder 'misdaad' i.p.v. Democrat gangster 'politics'.

In betere misdaadboeken worden de praktijken van deze politieke kaste heel erg goed (en geweldadig) beschreven. (Tony Accardo, outfit boss/ legend).


Werkelijk alles gebeurde met de ketting en knuppel toenertijd. Vakbondjeuhh? , knuppels mee. Maakte niet uit of je aan de goede of slechte kant stond. Want die stakingen ja,

ja die breken zichzelf ook niet.


Stemmen/ gemeenteraadsverkiezingen? Knuppels en knokploegen mee. standaard.


/ Tamanny hall/ pendergast/ combine/


De snelle val, en verlies van echte politieke macht was een stuk schokkender/ ingrijpender dan beschreven op internet.


Die twee eeuwen politiek wordt in de geschiedenis in de mafia-/ Outfit hoek gedrukt. Alsof het vooral een mafia dingetje was. Dat was het ook wel, maar de echte bazen zaten in Tammany Hall/ Gemeentehuis. Die corruptie/ machtmachine was al 100 jaar actief (uiteindelijk Irish) voordat de Italiaanse/ Joodse politici/ boeven echte invloed kregen.


het was vooral een politiek systeem, dat door zijn eigen brutaliteit, banaliteit en blinde hebzucht tengronde ging.


AZB, is van alle tijd.


De misdadigers in de kranten (en EBI,) pakten alle aandacht en sensatie, maar ze opereerden en bloeiden onder de politieke bescherming en bazen van de voorloper DNC.


----


Dus,


De heilige power-feministe, die eigenlijk toch maar een goedkope, vieze en egoistische boer bleek te zijn. Een politiek correcte egoistische boer.

Een redelijk zwakzinnige, maar zeker te brutale Trut. Te hebberig en compleet in onbenul over de veranderende omgeving. Compleet onbenul, te traag en niet met de tijd meegegaan.


Laten we het “de Kloof” noemen. De kloof tussen de, van de wereld losgezongen politici en de burger.

Versailles is echt om de hoek.

Dit was de held van politiek correct Nederland en de msm, wereldwijd. Nog even los van haar zware socio- en psychopatische ziekten. Haar ziekelijke obsessie voor macht en dominantie, geweld en misdaad. Afgezien daarvan.

Dit had de leider van het moderne en vrij Westen moeten zijn?


Dit!


Gepubliceerd op 6 sep. 2016


Maar uiteindelijk was het niet meer dan logisch dat ze de gigantische Zeis niet zag aankomen. Wanneer de msm dit als een visionair en capabel leider voor het volk had uitgekozen of voorbestemd.


Dan is er net als met hun integriteit, iets grondig mis met hun ogen.

En beoordelingsvermogen, en fatsoen, en...


Hillary draagt brillen die bestemd zijn voor mensen met hersenbeschadiging/ zware epileptische aanvallen. Zware neurologische problemen. Voor een president, en leider van de vrije wereld een hersenlijke invalide verheerlijken. Dat loopt wel los moeten ze hier in Hilversum gedacht hebben.


- Maar niet zonder medisch team, aangepaste minivans en hulp voor bij het trapje naar de voordeur oplopen.


HRC is weleens 6 maanden totaal uit de picture geweest, toen ze al in functie BZ was. die heeft gewoon hersenbeschadiging. mag ik het zeggen, zal ik het doen:

" Zal dat dan die zwakzinnigheid van haar verklaren! Die hersenbeschadiging? Nee, bij lange na niet, maar het is een beginnetje. Want de zwakzin zit diep in die familie. "

Om eerlijk te zijn, heb ik een aantal keren de theorie voorbij horen komen dat Hillary een kogel in haar hoofd zou hebben gehad. Als waarschuwing. Maar dat bleven hele vage geruchten. Een waarschuwingsschot doe je zeer waarschijnlijk niet in het hoofd.Gepubliceerd op 12 sep. 2016

Hillary Clinton was spotted in New York wearing Zeiss Z1 blue lens glasses, used to treat Photosensitive Epilepsy and Brain Damage.Wat er in de tussentijd allemaal gebeurd is zal weinig verheffend geweest zijn. Maar om terug te komen op het onderwerp.

HRC, die onder verdenking van zeer zware misdrijven staat. En met aanklachten zo zwaar en serieus, dat ze een enkelband draagt. Wanneer iemand met haar invloed en geld zo behandeld wordt. Dan is er echt wel wat aan de hand.


Zoals met wel meer mensen in usa, en vooral in Washington D.C. de laatste tijd.


Let er maar eens op. Sommige mensen zie je niet meer van de onderkant als ze zich aan publiek tonen.

Of ze hebben hun teentje gebroken. continue.


Zie Hillary's cameo bij de Golden Globes 2018, daar zag je alleen de hypocriete en schijnheilige bovenkant. Ze hangt al met haar nek in de strop (Clinton Foundation) en toch brutaal blijven acteren dat alles normaal is.


En dat Trump in de problemen zit. Yeah, right.

De meeste uploaders hebben hun eigen specifieke stijl. En je moet altijd kritisch naar info blijven kijken. Deze uploader verdwaald in zijn afkeer tegen lesbische sex oid op het eind.

Of in zijn walging/ afkeer van HRC en Huma Abedin (muslim brotherhood agent and lover of HRC).


Zijn conclusie, op het eind, is dat HRC gewoon nog onder electronisch toezicht staat. En het land niet uit mag, en kan.


Dat lijkt mij ook aannemelijk en zeer gewenst.

waar/ niet waar


Gepubliceerd op 14 nov. 2017
Dacht dat hier de tijdsframes niet overlappen. Maar dat hoeft niets te betekennen omdat ik niet weet voor welke zaken Justitie hen afzonderlijk of gezamelijk aanklaagd. Misschien hadden ze eerst haar verklaringen nodig om de grotere vis te vangen. Wie weet.


via Mad Broadcasting Network Gepubliceerd op 19 nov. 2017Wut ?%?*


13 maart 2018


The saga continues...Hillary blijft moeilijkheden houden in het voetenwerk, en het was sowieso al geen natuurtalent.

Ik zie geen enkelmonitor, dit zijn de eerste beelden sinds hoe lang?- St. Billary -

In degeneracy we trust.


Hoevaak in jouw leven is het voorgekomen dat zo een boegbeeld en powerhouse, zo abdrupt in het Niets valt? Na haar decenn in usa politiek. Met een (ex)man die (s)ex president is.


Hoe vaak!


Nooit. Die zit heel zwaar in de problemen. Die is er al aan. En als iemand iets anders beweerd dan liegt hij/ zij/ $. Voornamelijk tegen zichzelf. Wanneer je tegen jezelf liegt, zal je hoogstwaarschijnlijk ook wel het slachtoffer zijn. uiteindelijk.WATCH- Hillary Clinton Nearly Falls Down Stairs in India, TWICE

Gepubliceerd op 12 mrt. 2018


Hospitalized, wrist sprained or broken. Not at the hotel, people are digging info. Nobody knows if she's released from hospital of ze naar de states wil. Niet gaan speculeren. Ze is in hospital India.


33,000 emails gevonden. Trump announced relaunch investigation. Sperry. NY post. Nunes notes. De wet moet goedkeuring geven voor oppakken emails.

Haar "tech" guy moest op internet zoeken hoe een server te wissen. Werd ook nog betrapt en gezien.


server data was mirrored op cloud server in Pensylvania, dit wordt steeds beter.


En vergeet niet :


Abedin/ Brotherhood,

Weiner/ pedo,

DWS/ Awan brothers and mossad.


fbi James Comey faalde zwaar in het onderzoek naar emails. Michael m Beguelo agent tells how he feels about it.


Hillary Just Rushed to The Hospital – This Time She’ll Be There A While


Gepubliceerd op 17 mrt. 2018

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page