top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

What's with the attitude

17:18 MH17 Two Ukrainian fighter jets escorting MH17


David Icke, je ontkomt er niet aan.


Zijn hoofd stond mij nooit aan en heb hem altijd links laten liggen. Maar je ontkomt er niet aan. Die man is een godheid in 'achter de schermen kijken' of in patronen herkennen.. Een orakel van kennis, inzicht en connecting the dots.


Ik denk dat wanneer je met hem en een fles drank thuis gaat zitten. Dat je de volgende ochtend compleet waanzinnig bent geworden. Dat je hele wereld op zijn kop staat en dat je niet eens weet wie of wat jezelf bent.


Compleet losgeslagen van de bekende realiteit, de veilige kusten en de bekende havens. Ik denk dat je compleet verdwaald in je eigen ziel of geest.


Dat hij zo normaal is gebleven onder al deze kennis en wijsheid kan je als een wonder beschouwen. Hij zal wel goed autistisch zijn, kan niet anders. Bedenk je wel dat hij dit al 25 jaar doet. En al 25 jaar tegen muren van onwetendheid botst. Opzettelijke geestelijke luiheid en onbegrip.


Tegenwoordig is het niet echt moeilijk een truthwarrior te zijn in vergelijking met de pre-internet situatie. Nu heb je op internet meer en makkelijker contact met gelijkgezinden/ open geesten. Is het makkelijker meer begrip en bevestiging van je conclusies te vinden dan voorheen.


Die man moet jarenlang op de top van de wijsheidsberg hebben gestaan met niemand om hem heen. Volkomen geisoleerd en alleen. Niemand die iets kon begrijpen. Denk ik, ik ken de beste man verder ook niet. maar wat hij weet is fenomenaal.


En hij is echt overal geweest om naar knowledge te zoeken en bewijzen te vergaren voor zijn stellingen. Jungles in om stammen te ontmoeten, schatgraven, speeches en conferenties houden, wereldleiders ontmoeten. Echt alles heeft deze schatgraver naar de echte welvaart (wisdom) gedaan. Een zeer uitzonderlijk mens. De waarlijke elite van de maatschappij.


Onderstaande clip is van een van zijn shows, heb er een paar punten uitgehaald die betrekking hebben op de ons beinvloedende factoren. Dat je gedrag soms niet afhankelijk is van een vrije keuze of eigen wil.


Ik ben daar de laatste tijd veel over aan het nadenken. Je kan gedrag van mensen waar je mee omgaat hieraan spiegelen/ herleiden (ook je eigen handelen). De motieven van mensen achterhalen. Motieven en motivaties die ze zelf niet eens weten. Waarom ben je vandaag moedig, of achterbaks. Waarom moest je die persoon nu willens en wetens vernederen en pijn doen vandaag?


De reden waarom je iets doet, daar denken mensen vaak niet eens meer over na. Soms heeft dat ook geen enkele zin. Dan zijn externe factoren bezig andermans leven moeilijk te maken via jou.23:51


37:31 You can not deny it anymore. look with your own eyes the at news. The EU developments, central banks, EU-army TTIP/Nafta, EURO/AMERO etc;

Steeds maar verder naar 1 world government, 1 coin/ central bank. 1 ruling autoritarian class. Al die internationale verdragen (EU, Klimaat, VN) hebben o.a. als doel nationale wetgeving te omzeilen. Nationale parlementen en het volk buitenspel te zeten en democratische controle onmogelijk te maken.

Deze akkoorden (" 't Is maar een handelsakkoordje") hebben als doel onvervreembare mensenrechten terzijde te schuiven voor het "grote doel".


"het Klimaat"is ook zo'n zombie-kreet die daarvoor gebruikt wordt. "Veiligheid"!! nog zo een. Wie is er nu tegen het klimaat en veiligheid? Nou dan, inleveren die privacy en hier met dat extra belastinggeld.


"A few people control the many"


David Rothkopf's boek erkent dat er puppeteers zijn, mensen die boven parlementen staan en (maatschappelijke) zaken bepalen. En daarna zwakt hij de samenhang en georganiseerde opzet af.


38:45 How can a few control the world. Pyramid of power. A few at the top know the plan and ambitions and the ugly truth. Below that there's ignorance in the organisation. They have their tasks and goals to achieve, but don't know the purpose of it all. The lower you go, the greater the ignorance.


Check Agenda 21 For dummies

Fema camps

The usefull idiots/ sLinkse zelfmoordenaars


De politici op tv zijn niet de plannenmakers en organisatoren. Zij voeren alleen maar de gewenste veranderingen in de maatschappij uit. Drugs, rascisme, religieuze spanningen, angsten en oorlogen zijn controle mechanismen/ gereedschappen.


b.v.: Een Ebola uitbraak in een Afrikaans land of Amerikaanse staat- Geeft het leger een excuus die landen of staten binnen te vallen, martial-law af te kondigen. Om te "redden".


Zelfde met ISIS. We horen ISIS is groot geworden in dat of dat Midden Oosten land. Excuus om te bombaderen en binnen te vallen. Niemand weet wie of wat ISIS is en wat de werkelijkheid in dat gebied is. Het wordt ons verteld en we geven akkoord als burger voor bloedvergieten. Daar zijn we op getraind en we varen er wel bij. Of niet dan.


- If you control the perception, you control the actions (of the people).


Wie controleert het geld? En wie heeft er dus aandeel in alle grote multi-nationals, regeringen, board-rooms, banken en organisaties. Globaal.

We zitten in een systeem van altijd dezelfde families. Ontwikkelingen, vooral de negatieve ontwikkelingen in de maatschappijen zijn opzet. Die ellende is niet op een natuurlijke manier ons leven gaan bepalen. Daar zit een plan achter, van de elite.


Het maakt niet uit welke kleur of partij de premier of president heeft 52:30 ze zijn inwisselbaar.


'Surpression of the sense of the possible'

Is het grootste controlemechanisme van de geest. Mensen durven niet door te denken. Niet groots te denken door de opleiding/ religie en minderwaardigheidcomplexen die je je hele leven aangepraat worden.


Teveel mensen durven niet door te concluderen en accepteren geen andere realiteit dan diegene die ze verteld wordt. Zie je de echte realiteit dan kan je de leugens die je verteld worden doorzien voor wat ze zijn. Leugens. Je durfde de totale andere conclusies/ resultaten te zien van je overpeinzingen.


Ik zeg altijd maar zo;

Je hoeft het niet allemaal te geloven, zolang je het maar weet.


(En dat bedoel ik voor ouders met kinderen. En hulpdiensten; politie, leger, politiek etc. Als je het gevaar niet ziet dan kan je jezelf en je omgeving niet redden. Terwijl dat wel je (gezworen) taak is.)


En je ziet wat logisch is en kan kloppen. En wat absoluut niet klopt en fout is. Wanneer je het probleem in de realiteit bekijkt (lekker rascistisch hmmm) dan zie je ook de oplossing. Die twee hangen aan elkaar samen. Zijn 1. Gino Christaverde? 56:25


Wanneer jij de waarheid niet durft te zien (wegkijken) dan zal de oplossing/ redding je ook niet aan komen waaien. dan kost het heel veel moeite om je problemen aan te pakken. Als je al ooit in de buurt van een oplossing van het (maatschappelijke) probleem komt. Wat niet de bedoeling is van de boven ons gestelden en het partijkartel. Status quo is de ambitie van Links en Rechts. Van GL/PvdA en vvd/ d'66. Die spelen een spelletje en dat noemen ze politiek.


Fundamental to any solution is to understand the nature of what we're dealing with!

Hier wordt die new-age/ safespaces onzin ook voor gebruikt. Niet over 'negatieve' dingen praten houdt je dom en ignorant. Kennis/ informatie/wijsheid is niet negatief, want je kan er wat positiefs mee doen. Onwetendheid is de negatieviteit in de wereld. Wegkijken etc


58:52 Who is behind all this?

1:00:39 we zijn niet alleen. Wij, als mens, hebben maar een bepaald spectrum of bandbreedte voor waarnemingen. Wat bestaat er naast onze bandbreedte? Zal daar ook 'leven' zijn, dat met ons interact. In many other dimensions.

London University Prof. mathmatics/ Astrology Brendon Carr? heeft onderzoek gedaan. What exists in higher dimensions is not recognised by our senses.


Who is behind all this? Wie of wat beinvloed onze perceptie en de acties die daaruit volgen en onze realiteit?


1:01:58 Vele namen; Archons, djinss, serpent-gods, spoken/ geesten door alle tijden en culturen heen is dit buitenaardse (buitendimensionale) fenomeen beschreven en ervaart. We zijn niet alleen en geisoleerd op deze wereld. Alleen omdat je het niet ziet, betekend niet dat het er niet is. En we worden bespeeld in een negatieve manier.


(Kijk naar de onnatuurlijke puinhopen die onze wereldmaatschappij is geworden. 70 jaar lang AZB, da's duidelijk.)


Far East/ Central America known as the Serpent-gods.

Zulu's called them the Chitthuru's / children of the Snake.

Suma, Babylon, Irak werden ze de Anunaki genoemd.

Hopi's noemden ze de snake-brothers, starpeople etc etc.

Christenen hebben het over demonen.

In de islam en pre-islamitische tijden werden ze djinss genoemd.

Gnostics (pre-christain gnnostics) noemden het de


- Archons -


In essentie energiewezens. Alles is in feite energie dus dat klinkt logisch en zou overdracht van intenties/ negatieve energie mogelijk maken. De pre-christian gnostics waren de truthseekers and guardians of wisdom uit de oudheid, neem ik aan. Zij manifesteerden zichzelf als Katharen in Frankrijk. In Alexandria beheerden zij de Grote bibliotheek.


De religieuze autoriteiten van toen (Katholieke kerk) hebben deze truthwarriors opgejaagd en afgemaakt. De waarheid voor de mensheid verborgen en verduisterd. In feite de intelligentie uit de menselijke ziel gehaald.


1:03:47 Nagemadi, Egypt 1945

Is een van de grootste ontdekkingen vwb het begrijpen van de situatie waarin we zitten. Een cilinder gevonden met de leefregels en inzichten van de gnostics. Compleet andere inzichten over de wereld, realiteit en spiritualitiet dan de katholieke kerk. 1/5 van die gevonden bibliotheek van de gnostic bestond uit verslagen over de Archons...05.06.18


WAR

Met het risico dat we te snel vooruit, of achteruit de tijd in gaan wil ik onderstaande clipje toch delen. Wat is tijd, wat is mijn dimensie? Wat is de werkelijkheid.

Als je doordenkt wordt alles wordt relatief, tijd versmelt netals de zintuigen. Als je energie bent, dan ben je het begin en het einde en alles daar tussenin, alles en niets.

Prachtig, want niets doet er werkelijk meer toe in de tijdstroom. Je bent alles, het goede en het slechte. Pijn/ geluk zijn gewoon variabelen in een equation. Rekeneenheden, als je al zin in rekenen hebt wanneer je alles al bent. Het doet niet meer terzake. De dingen/bezwaren zijn relatief geworden.

Tijdloos, gewoon een punt op de lijn die wij geschiedenis noemen. Altijd al geweest, altijd al bestaan. Wel bestaan/ niet bestaan, het maakt niet uit want alles is één. Jij bent 1 lijn in tijd van het begin tot het eind. Het alles en connect.

Je bent de geschiedenis, het heden en de toekomst (spiritueel). Die dimensie kan je 'gewoon' bereiken met nadenken. Ik noem dat bruut-doordenken. Conclusie op conclusie stapelen. Of, tegenwoordig met internet. Conclusies op conclusies stapelen. Heel bruut de conclusies daaruit accepteren en verder stapelen. Omhoog richting Verlichting, richting waarheid.


Het helpt als je 'autistisch' bent en niet emtioneel met informatie omgaat. Want de conclusies van je overpeinzingen zijn niet altijd aantrekkelijk. Maar dat wordt ook weer relatief en klein in betekenis hoe verder/ hoger je doordenkt.

Dat bruut doordenken (geforceerd) richting verlichting kan je ook via een andere manier bereiken, via DMT denk ik. Helaas heb ik de woorden nooit geleerd om dit fenomeen te omschrijven of de leraren gehad die mij dit konden adviseren/ begeleiden. Ik weet niet wat verlicht zijn is. Mijn ervaringen zijn niet de norm, maar ik herken veel van wat op internet gedeeld wordt.

Maar er zijn verschillende manieren om verlichting/ inzicht in de realiteit te krijgen. Eén te worden met de natuurlijke staat van zijn. Het is een aantrekkelijke ontdekkingsreis. Avontuurlijk en niet schadelijk voor jezelf. Je geest en lichaam en omgeving connecten is een natuurlijk iets.

Harmonie, is de legale term en correcte omschrijving.

Het is een fundament van onze natuurlijke staat. Daarom kom ik op dat DMT, dat is een van de fundamentele bouwstenen van de Natuur. En ik denk een sleutel/ short-cut tot die staat van zijn. De Natuur communiceert onderling dmv dit middel. En het is beschikbaar voor de huidige mens om te gebruiken.


Je eigen Rosetta-stone*/ modem (modulate/ demodulate) om te connecten met de eeuwigheid. Met het -All.


Voila, weer een stapje dichterbij de goddelijkheid. Of zou dit één van die 72 beloofde kernen van levenswijsheid/ Kristallen van inzicht zijn?

Misschien brengt het nieuwe inzichten, nieuwe energie, intelligentie en kracht voor de glorieuze toekomst die we gaan creeren. Alle hulp naar een gebalanceerde en verlichtte maatschappij lijkt mij meer dan welkom. En best wel noodzakelijk.

Je hoeft niet alles te geloven, zolang je het maar weet. Trading warstories, veldslagen en strijd in verre verledens en andere dimensies. Verhalen over glory and defeat beyond human comprehension.


De harde kern die opstaat en raast. Altijd.

Die altijd is blijven razen tegen het onmenselijke en het onnatuurlijke. Tegen beter weten in? Uit ieder volk zal een elite oprijzen die het volk uit de ellende en slavernij zal leiden. Dat staat beschreven in elk stoffig en ongelezen Boek. De Tijd is nu. Probeer de informatie te begrijpen uit de overleveringen.

The brave and the stupid we salute. Fallen souldiers never die.


Warstories, ze zijn van alle tijden. Ze houden de spiritualiteit van de Strijd levend in de dna van je volk. Vibraties die door kristallen van tijd in het hart en de ziel van het verlaten & verkochte volk doorklinken.


Emancipate yourself from mental slavery.

De meeste mensen (jeugd, volwassenen) in de westerse wereld hebben niet gevochten of geleden voor vrijheid. En hebben geen besef van de werkelijke betekenis van de woorden 'persoonlijke integriteit/ privacy/ rule of law/ freedom of speech.


Geen besef van de waarde van die begrippen voor ieders en andermans leven. De waarde van deze begrippen zullen ze pas kennen wanneer ze alles verloren hebben. Wanneer ze alles deugend hebben weggegeven of weggelachen is een betere omschrijving.


Ze hebben er niet voor gestreden en hechten en kennen de waarde niet van wat ze verspillen. Daar zal ook een hoop onwetendheid over de taal/ begrippen zelf bijzitten.

Alle rechten die ze hebben, zijn ze gewoon gegeven. De mensen die ervoor gestreden en geleden hebben zijn bijna allemaal dood, hun verhalen niet verteld. Of iig niet begrepen.


Trading war-stories, hebben we een nieuwe oorlog nodig om de waarde van onze vrijheid en vrede te kunnen inzien? Zijn we zo dom met zijn allen? Of stoppen we bespeeld te worden door de Autoriteiten die de laatste decennia aan de macht zijn geweest.

In het filmpje wordt ingegaan op het 'schapengen' dat geimplementeerd is in onze DNA. Er schijnt een dna-sequence te zijn die als enige een onnatuurlijke oorsprong blijkt te hebben. De connectie/ versmelting van deze bouwsteen, van ons lichaam, zou nooit op een natuurlijke manier zo tot stand zijn gekomen.

Dit is een verhaal uit een andere dimensie en andere tijd, niet ver van hier. Dit is het verhaal van een moordcampagne in een andere tijd en een andere wereld. Een verhaal over onze voorvaderen die zichzelf van tiranny wouden bevrijden. Zichzelf ontdoen van de slavendrijvers die hun energie steelde en levens vernietigden.


Toen, netals nu.De Strijd is van alle tijd!

The Anunnaki Creation Story

https://www.tonysmelody.nl/blog/trading-war-stories-the-hammer

https://www.tonysmelody.nl/blog/once-we-re-warriors


Well, David Icke did it already. Hij legt e.e.a. wel begrijpelijk uit. Fantastisch. Wat hij uitlegt komt overeen met de conclusies die veel mensen zelf al bereikt hadden of hebben.


Icke, heeft Ayahuasca genomen, DMT is de wortel van de

Ayahuasca plant en een stuk bruusker qua trip. Duurt maar 20 minuten, Ayahuasca kan uren duren.

David Icke on the Secret of the Universe & DMT

David Icke

Nogal onsmakelijk en ziek, maar de reden, denk ik, waarom er zoveel homo's in de top politiek (vvd) zitten. En de reden waarom zittende Magistratuur en macht altijd zoveel begrip lijkt te hebben voor kinderverkrachters.


Zo zijn ze afgericht 9:33


>>>

06.08.18

FBI Doc on Inter-Dimensional ET's, Lokas, & CERN


* Waarschijnlijk persoonlijk foutieve gebruik Rosetta-stone. Dacht dat de Rosetta-stone een medium was voor vertaling dode talen of alchemie, kleitabletten/ gereedschap oid. Blijf het gebruiken, kan mij het schelen.


>>> 28.09.18

Soms maakt het niet uit wat je intenties zijn. Je wordt gestuurd door externe factoren.

Julian Assange's last word's "Intelligent Evil Dust, it's everywhere in everything" cut off air.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page