top of page
  • Foto van schrijvertony'sMelody

Windvaan Stef & de andere kechs

– Surinamers

Een tijdje terug (17.02.18) vroeg ik mijzelf af, op de site van Volksnieuws, welke minderheid rutte III nu onder de bus zou gooien? Voor zijn en hun scharminkelige ambities. (niet originele post)

- De Friezen?, vergeet het maar. Dat zijn zelf busgooiers. De Groningers, die komen net het verraad vd vorige kabinetten te boven..

Wie zou het worden? De op te offeren minderheid in Nederland.

Dit alles in het door partijkartel gesanctioneerde beleid, om Nederland en de bevolking van Nederland te vernietigen. In opdracht vd EU/globalisten/luceferians (is dus de Adel en zuigers);

het volk verdeeld houden, angstig houden, uitknijpen met belasting en bezuinigingen. Vanaf de geboorte tot aan het opgejaagde graf. En met dank aan '66 stemmers nu zelfs tot na je graf, menen ze een claim te kunnen leggen op je lichaam.

Welke minderheid zal Rutte (III) opofferen voor zijn scharminkelige ambities?

Bij monde van Stef Blok/ vvd zijn het dus de Surinamers geworden (vvd = Alde vv'66).

https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/minister-stef-blok-suriname-is-een-mislukte-staat-door-etnische-opdeling


Ter achtergrond, er is geen verschil tussen pvda, cda en vvd qua ambities. Nederland de afgrond en vergetelheid in, en als provincie/ wingewest van een door Duitsland gedomineerde Bxl verder. Ze hebben allemaal hun 0, 30 zilverlingen al uitbetaald gekregen.

Maar terugkomend op de aanval op alle Surinamers, ook de China/ Javaan/Hindoe, de aanval is dus geopend. Door Rutte en de deepstate die hij vertegenwoordigd.

In England is het het 'Windrush-scandal' gaan heten. Zwarten die dachten in een rechtsstaat te leven en fatsoen veronderstelden in de politieke kaste. Documenten op departementen verduisterd en verblijfswetten iets aangepast. En weg was hun leven, bestaan en veiligheid.

Daar zijn ze in Nederland dus duidelijk ook mee begonnen, maar eens kijken wat die moslim-kech Kaag voor flitsende naam ervoor bedacht heeft.

Aangezien moslims zoals kech el Kaag en d'66-ers in het algemeen racisten zijn, zal het wel 'operatie Kachelpijp' zijn gaan heten oid.

De Surinamers zijn het dus geworden. De parallel met de UK kan je hier gerust maken.

Hier, netals daar.

Een msm die medeplichtig is aan het verraad vd bevolking/ maatschappij. Hier netals daar ook een pedofiele en gedegenereerde politieke- en elite kaste.

Die niets anders zingt dan de valse deun van globalisatie.

In de UK hebben ze de Jamaicanen en andere zwarte bevolking die er al decennia zit een gruwelijke streek geleverd. Lopen kutten met documenten en de hardwerkende, maar niet meer Labour/ pvda stemmende zwarte autochtone Engelsen hun bestaan een levende hel gemaakt.

Achteloos en onmenselijk regerings 'beleid'.

Hier, netals daar.

What is the Windrush Scandal? | Jack Buckby


De paralellen kan je hier ook trekken als je bedenkt dat de PVV de grootste partij in de 'zwarte' Bijlmer is geworden. En in nog wel meer steden.

Zwartjoekels hebben hun nut voor het partijkartel verbruikt (stemmen verkeerd, niet communistisch/ links genoeg) en moeten vervangen worden door een andere minderheid.

De mossel, de islamiet, die niks heeft met democratie/wetten en sociale contracten. Maar dat hebben D'66/Alde/vvd en de pvda ook niet. Dus an sich is dat verbond van volksverlakkers en landverraders nog wel te begrijpen.

Weten al die cda vrouwen wel wat moslims behoren te doen met christelijke oude wijven? (*) En vinden hun echtgenoten dat allemaal wel plezant om in de buurt of op school te hebben. Wie weet, buma zie ik er wel voor aan. Die zou z'n vrouw nog weggeven voor een lintje en een schouderklop.

(*)Weten al die cda vrouwen wel wat moslims behoren te doen met christelijke oude wijven? En vinden hun echtgenotes dat allemaal wel plezant ..


En stef blok is gewoon een taqiyya sprekende EU trekpop. Netzoals de hele vv'66. Netzoals onze gehele regering.


https://www.geenstijl.nl/5142994/heel-holland-deugt-wil-hoofd-blok-op-blok/

Valt het jullie ook op, dat wanneer de vvd en '66 stoer en hard willen gaan doen, ze altijd een kleine christelijke kleurlingen- of minderheidsgroep aanpakken. Afrikaanse immigranten, Christelijke Egyptenaren, Armeniers, Iraniers en nooit en te nimmer iets tegen moslims doen. Let maar eens op.


Dat hele we-are-here was weer een ' limited hangout', dat is het nog steeds. Een aandachtsafleider.

Een stel doorgedraaide, waarschijnlijk christelijke of goddeloze mafklappers die de aandacht constant afleiden. Van de moslims, en de fascistische ideologie die ze volgen. Die haat, degeneratie, drugs en wapens verspreiden in de mosketen alsof het zoete witwasbroodjes in de bakkerij zijn.


De aandacht afleiden van de vvd en Deugpartijen die in werkelijk elke gemeenteraad, met deze salafisten en vijanden in bed liggen.

Nee, wij stuiteren over Molukkers, christelijke Afrikanen die uit de band springen, Christelijke Arabieren of Balkanners af en toe, en dan nu de Surinamers.

Altijd de aandacht focussen op iets anders dan moslims. Escalaties stimuleren om hangouts te creeren, alles om de gedegenereerde imams en haar (want jurken) volgers, in het donker verder te kunnen laten werken aan het opblazen van ons mooie deel van Europa.

We zijn en worden verraden. Niet door de mossels, maar door de vvd.

Dijkhof die in de luwte toekijkt hoe zijn achterlijke chef Nederland de afgrond inwerkt (*). Die stond toe als Staats secreet, dat er kleine kinderen door moslims dagelijks verkracht konden worden. Op Nederlands grondgebied en met de Wet in zijn hand.


Die kijkt toe en wacht tot hij de zwakzinnige boel kan over nemen. Met een nieuw elan dezelfde oude zure wijn schenken.

Dijkhof sanctioneerde kindermisbruik en kindverkrachtingen, dagelijks, in de azc's. Daar kon hij met z'n dikke bmw makkelijk afstand van nemen. Nou makkelijk, hij moest een hysterisch blank vrouwtje van de bumper schrapen en zijn lijfwacht erop afsturen. Maar anders dan dat, smooth.

Snap dat ie in de luwte hangt, Ik zou nu ook niet voor Trut gaan staan of ook maar iets uitvoeren. Die Trut is allang verbrand, verkoold en verkankerd tot op het bot. Rutte/ Alde is, net als de gehele vvd en dijkhof, Gezien.

Gezien voor het volksverraad waar ze allemaal hoog tot laag (capo) medeplichtig aan zijn.

Hier is de 'limited hangout' weer; Aandacht afleiden van de verwerpelijke islam in ons bestuurlijk systeem en in onze maatschappij.

Lekker beuken op (zwarte) christenen, daar mag je Alde voor wakker maken. Want zijzelf zijn islamisten.

En het cda is net als het Vaticaan in Rome. Een door God verlaten club, het enige wat ze daar aanbidden is de groene God, die van vaste aanstellingen, promoties en Geld.

Bid en buk maar wat je wilt, met Christus en God heeft het niks te maken.

* De bedoeling is om Dijkhof uit de wind te houden. Die lijdt de nieuwe lichting volksverraders/ vvd'himmies op die naar de FvD en PVV politici mogen gaan kijken de aankomende 10, 15 jaar. Vanuit de oppositie, en in schande en verdriet voor de daden van hun voorgangers. De huidige leiding en valse voorgangers.


In schande voor het vermoorden van de rechtstaat, het vermoorden van de verzorgingsstaat en het vermoorden van onze hulptroepen. Letterlijk in het geval van ons leger in Mali en Afghanistan.

Bewust ondeugdelijke explosieven en materieel inkopen (waar is het overschot van die dumpprijzen gebleven?), je manschappen daarmee op pad sturen en laten oefen is gewoon dood door schuld, op z'n minst. Ik vind het moord. Het onderfinancieren en demotiveren van je leger is doodslag op datzelfde leger.

VVD = ALDE

VVD = DEAL

VVD = ADEL

VVD = ALDI

Aldi is de de vvd filosofie.

Duitse bazen en alles voor afbraakprijzen verpatsen.


Noem het maar op; fatsoen, welvaart, pensioenen richting bxl en zuidelijke banken. Soevereiniteit verkwanselt aan Belgie en Duitsland. Industrie weggepest, gestolen geld op industrieele schaal witwassen/ verstoppen. Alles hebben ze vepatst. Samenwerking, loyaliteit, eenheid en geluk als burgerbevolking ook gelijk maar in de prullenbak gegooid.

Wat Blok nu gedaan heeft is onderdeel van de schijnheiligheid van hun beleid. Ze liegen in publiek en vertellen iedereen maar wat ie wil horen. Dat mag, daar ben je dan ook Partijkartel politici voor geworden. Maar demoniseren een iederander die zijn waarheid spreekt dan niet.


Intimidatie van de hysterische media. Altijd ten koste van fatsoenlijke mensen hun rechte rug, reputatie en carriere. Met vaak justituele ellende of fysieke schade en angst aan toe.

Het is niet toevallig dat van Aartsen weer met salfisten en andere vijanden van het volk in bed wil gaan liggen. Bad cop/ good cop spelen over de rug van Nederland. PVV of FvD stemmers aftroggelen of

gegeneerde partijleden binnenboord houden #walkaway.


Wat die muppets zelf persoonlijk denken doet niet terzake, het doel is de vernietiging van Nederland in opdracht van buitenlandse en binnenlandse adel, de oligarchen.


Lekker schizofreen clubje die vvd/ aldi, de ene zeikt een minderheid af,

en de andere pijpt ze.

Ebru Umar: Landverraders: politici en journalisten


https://www.geenstijl.nl/5143017/haatsen/


En wat een compleet, maar dan ook comleet verraad van de VVD en D'66 aan de Nederlandse stemmers en bevolking. Buitenskamers schreeuwen ze moord en brand over rascisme en xenofobie naar andere partijen en personen die massa – en moslimimmigratie ongewenst achten.


Binnenskamers, uit het zicht van de media zeggen ze dit;

Blok: "Noem mij een voorbeeld, van een multi-etnische of multiculturele samenleving, waar de oorspronkelijke bevolking nog woont. (....) En waar een vreedzaam samenlevingsverband is. Ik ken hem niet."

Ze wisten het al lang, de ambtenaren en beleidsbepalers. 'Geen vreedzaam samenlevingsverband' betekend gewoon een burgeroorlog, en moord en doodslag onderling. Dat was en is de ambitie. Ellende afroepen over het Nederlandse volk.

Ze willen dezelfde islamslachtpartijen hier ook naar toe halen. Lekker verbinden.


Ze weten en wisten dat Geert gewoon gelijk had. Dat Pim gelijk had. Al die jaren het volk hardnekkig voor blijven liegen, en de cultuur en maatschappij bloedeloos VERRADEN!

Ze wisten het. De Alde en Adel, de elites en partijbonzen, Judith in de EU, de media.


Schaamteloze liegende zakkenvullers. Schaamteloze landverraders.

Judassen, is de legale term en correcte omschrijving.

Bij monde van Stef Blok, onderdeel van. Dit is wat die Deugers allang weten maar weg mof felden.

Suriname is een failed state. En dat heeft ernstig te maken met de etnische opdeling."

(die opdeling die de vvd/ pvda en masse al jarenlang uit moslimlanden importeert.)

Zo praten ze dus binnenskamers wanneer er geen camera's draaien. Dit is wat deugend d'66 zo hardnekkig van blijft wegkijken en fantaseren (Nederland een failed state, smekend om onder de liefhebbende EU vleugels te mogen schuilen).

Dit is wat al die vvd-ers op justitie en Sophy/ Judith 'is hysterie' intveld aan het vervolgen en legaal aan het verkrachten waren. Onze cultuur en maatschappij.

En Wilders staat voor het gerecht (ipv Nederland en Europa te verdedigen en te vertegenwoordigen) wanneer hij zijn bezwaren uit.

Blok: "(…) als je in Benoordenhout woont, is het hartstikke leuk om op zondag naar de Turkse bakker te gaan. Je hebt ook geen last van een aantal bijeffecten. Maar als je er middenin woont, heb je enorm last."

Willen we meer of Minder enorm last Stef! Minder, Minder, Minder. Hate-speech/ blasfemie wetten en Fake news, alles om de realiteit of waarheid te onderdrukken. Zodat ze, de deugers, net als de vorige keer kunnen zeggen:

Aber, “Wir haben es nichts gewust”

Dat nsb en verraad zit dus in de genen bij de elites en bovenons(aan)gestelden.

Dat is hun geitepaadje voor het morele kompas, wegkijken of weglachen. Bij bosjes knappende nekspierern en wervelkollomen vh bukken en wegkijken op de koop toenemend. Maar we Deuheugen.

Opa- Ja jongen.

laat maar.. – Idd, laat maar. Je weet nu precies hoe de rothschild/ zionistische fascisten te werk gaan en eruit zien. Bruin is de kleur, altijd al geweest.

https://www.rtlz.nl/algemeen/buitenland/chaos-in-franse-politiek-positie-van-macron-wankelt

(als je ze zo samen ziet fietsen weet je ook gelijk wie het vrouwtje van de twee is.)

VVD en d'66 weten achter de schermen allang dat Nederland en het Nederlandse volk in gevaar zijn. Door import cultuur die haaks op de onze staat. Door import van een ideologie/ religie die ons wil vernietigen.

De VVD heeft dus al zeker III kabinetten in het snotje dat bij massa-immigratie het Nederlandse volk en cultuur uitsterft. Dat Nederland sterft.

Controversiële uitspraken minister Blok wereldnieuws

In het kader van de politieke verantwoordelijkheid overnemen van je klunzende voorganger(s). Moslimterroristen steunen doe je maar in je vrije tijd. Daar in het M-O maken ze de boel ook al kapot (psychopath much), maar eerst maar eens verantwoording afleggen voor de willens en wetende opzet Nederland kapot te maken.

https://www.geenstijl.nl/5143038/bassiehof-stef-blok-heeft-een-veel-groter-probleem-de-steun-aan-groepen-in-syrie/


Ik vind de bewuste vernietiging van Nederland door de vvd en alde belangrijker dan de vernietiging van Syrie door dezelfde groep Alde.


Mother Mary your children are slaughtered Some of you mothers ought to lock up your daughters Who's protecting the innocenti

Heap big trouble in the land of plenty


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nasha

bottom of page